אז זהו...

MULAN30

New member
ממבה יתקן ...

אותי אם אני טועה "עץ חיים היא למחזיקים בה, ותומכיה מאושר ..." מדובר בברכה לאריכות ימים. שרק יהיה לכולנו.

TRANCE ADDICT

New member
הכוונה היא ל..

תורה..לדת .. שזה עץ חיים מי שמקיים אותה ומי שתומך בה הכוונה לומד הופך למאושר...

The Wonderboy

New member
אליהו הצדיק הסביר טוב . זה פתגם

מספר משלי שאותו כתב החכם באדם, שלמה המלך עליו השלום, ואפשר לפרש את המשפט הזה לעומקו על דפים רבים מאוד. בכל אופן הוא בא לי טוב אז החלטתי לשים אותו .

חנניה331

New member
אינפקטד מתחילים לעצבן אותי ...

מדברים ושרים אמון במוזיקה שלאם ובדיסקה זה אם לא סותמים את הפה שלאם תקחו למשל את הדיסק im the supervisor-2004 גם חצי ממנו שרים שיעברו לשיר רוק וזהו. עם יפסיקו לשיר אם יוכלו לאיות בצמרת.

NeTa141

New member
חנניה! %#%$%$

יש להם אחלה ווקאליםםם והם מוסיפים המון לטראקים! קח למשל את מיוז ברייקס תוריד ממנו תווקאל... נכון שיותר יפה עם? ובשבילי באופן אישי הם הרבה מעל הצמרת :)

חנניה331

New member
אני יודעה שאת חולה עלאם ...../images/Emo4.gif

אני לא מלכלך עלאם תבני הההה

Art0m

New member
תשמעי

אם הוא היה בלי ווקאל הוא לא היה מתפרסם זה לא הגיוני. בכול מקרה אינפקטד יודעים מה הם עושים Infected Mushroom - Return Of The Shadows

NeTa141

New member
גם זה יפה...

faith hill - breathe אין קשר לפורום... חשבתי על משו יפה וזה מה שעלה לי לראש :)

גם זה יפה...

pink floyd- the wall.. אבות הפסיכדליה המודרנית. מי שאין לו את הדיסק הכפול הזה בבית- תקלה...

NeTa141

New member
...

BSO - Pearl Harbor בלי מילים, בלי קצב, בלי תופים... רק מלודיה עם המון משמעות אם יודים להקשיב לזה...

NeTa141

New member
אה יש כזה גם לטיטניק..

אבל של פרל הרבור יותר יפה... faith hill - there you will be הסאונדטראק של זה.. מרגש!

אם כבר סטינו מטראנס....

metallica- s&m מי הגאון שחשב לקחת את מטאליקה ואת הסימפוניה הלאומית של לוס אנג'לס\סאן פרנסיסקו\ממש לא משנה איפה ולחבר את זה ביחד....

למעלה