אז זהו ?

אז זהו ?

כמה עצוב...

iditbs

New member
לפני כן, איך היה המבחן?

ובקשר לזה... לאורך כל הדרך ידעתי שזה הוא! מצטערת, אין כח לקרוא את כל הכתבה. האם כתוב שם מה המניע?

נחמד שזוכרים... אבל היה סתם חארטה

לא כתוב מדוע הוא עשה את זה וגם לא על בסיס מה עצרו אותו. לעומת זאת מסתבר שבקליפורניה יש עונש מוות במקרים של Multiple-Murders אז כמו שאומרים: "Let him rot in hell"

az ma

New member
קודם כל, אין כמו אינטואיציה של אישה

שנית, מה דעתכם לחכות עד שחבר המושבעים יאמר דברו??? ובעניין מניע (אם הוא אכן הרוצח), בדרך כלל יותר פשוט מלעבור גירושים ותמיכה בילד... ד"א, הוא חשוד ברצח נוסף...

az ma

New member
אז מאחר ויש להם case אז אולי אפשר

בכלל לוותר על משפט...

forglemmigej

New member
לא שמעתי על

המקרה הזה ,למרות שהם טוענים שכל העולם ואשתו ידעו מזה .מזעזע אותי יותר העונש מוות, שהאיש צפוי לו אם יורשע בדין. וזה שאף אחד לא מתנגד לעונש מוות באמריקה, כאילו זה העונש הנכון במקרים מסוימים! מי שמבצע עונש מוות הוא רוצח בעצמו, אפילואם זה בחסות החוק.

עונש מוות

זה אחד הדיונים היותר ותיקים בעולם כולו. הבנתי את דעתך, וזכותך לדעה שכזו. לעומת זאת, דעתי הפוכה לגמרי. גם ככה יש "מספיק אנשים" בעולם. אין שום סיבה שכספי המיסים שלי יילכו לממן ארוחות בכלא לבן-אדם (אם יורשע) שרצח את אשתו שהיתה בחודש השמיני להריון. אני ממש מעדיף שכספי המיסים שאני משלם יילכו לבית ספר, לחינוך, ככה שאולי יהיו פחות כמוהו בעתיד.

forglemmigej

New member
ואם יש טעות בזהוי

הנאשם? עונש מוות הוא אירורסיבל. ולפי שיטתך כל הנכים, החולים ,חלשים גם אין להם זכות קיום ,כי הם על חשבון משלם המיסים! אז חבל על הכסף .אבל באמריקה כנראה כמו באמריקה, רק השטלתן והמוכשר מתקיים, היתר לא חשובים וצריכים להעלם. מה שאומרים nimby

איזו דמגוגיה זולה../images/Emo151.gif

קודם כל - אל תכניסי לי מילים לפה (או לכתב, או לאינטרנט או לוואטאבר)
אני לא אמרתי שלנכים, חולים, חלשים וכ'ד אין זכות קיום. זה היה תהליך הסקת המסקנות שלך, המוטעות כמובן, וכל מה שאני יכול להציע לך זה לקחת קורס בלוגיקה וללמוד להסיק מסקנות לעניין
בנוסף, את עשית עוול לנכים חולים ושאר החלשים כשהכנסת אותם לקבוצה אחת ביחד עם הפושעים, רוצחים, אנסים ושאר חלאות האדם שלדעתי מגיע להם עונש מוות. לצורך הדגשת העניין, אוסיף על דברי ממקודם שאני מעדיף שכספי המיסים שלי יילכו למחקר רפואי, ציוד לנכים, דמי אבטלה וארוחות לרעבים שלא התמזל מזלם ורק שנפסיק לממן חיים של רוצחים, OK ? ולגבי הטעות בזיהוי... ומה אם יש טעות בזיהוי והבן אדם יוצא לחופשי אחרי 40 שנה ? איזה מין חיים אלו ? איזה מין חיים אלו כשבן אדם יוצא לחופשי אחרי 40 שנה כשלא היתה טעות בזיהוי ? ומה כשיש "טעות" כשעובר אורח נקלע לקרב כנופיות ? וכשפושעים שבורחים מהמשטרה דורסים אנשים ? טעויות קורות, וצריך להשקיע את מירב המאמצים שלא ייקרו. ואכן ברוב המוחץ של המקרים אין טעויות. הלוואי והיה לנו אחוזי רוב כאלה לכל החלטה שהיינו צריכים לקבל. וכאן אומר עוד משפט, שמייצג את דעתי, אבל עדיין יקפיץ כמה פיוזים: אני לא מאמין באמרה שעדיף 1000 פושעים שיסתובבו חופשי והעיקר שלא יהיה חף מפשע 1 בכלא... לדעתי נגרם לאנושות ככלל נזק הרבה יותר גדול מהאלף שמסתובבים חופשי מאשר מהאחד המסכן שנכלא על לא עוול בכפו.

depechemode

New member
מענין מה תחשוב כשהמסכן יהיה אתה

מעניין מה תחשוב אז.. אני מסכים איתך ברוב הדברים אבל אתה קצת קיצוני
וקבל ח"ח על ה"גדלתי בעיירת פיתוח מוכת סמים ובכל זאת לא יצאתי כלב.. יצאתי חתול".

ברור

כמו כל דבר, כשאנחנו נפגעים אישית אנחנו חושבים אחרת... עדיין, לדעתי הסיכוי שאני אגיע לכלא על לא עוול בכפי הוא נמוך מאוד לעומת הסיכוי שפושע שמסתובב חופשי (מכל סיבה שהיא) יפגע בי. ולכן, גם אני יכול לענות לך "איך תרגיש כשאנס/פדופיל ישתחרר אחרי 10 שנים בכלא (15 בניכוי שליש) ו'יטפל' בבת שלך..." בכלל, מה זו הבדיחה הזו של ניכוי שליש על התנהגות טובה ?? למה זה לא הפוך - הוספת שליש על התנהגות רעה ?

az ma

New member
למיטב ידיעתי הניכוי הוא לא אוטומטי

אחד כזה צריך עדיין צריך להופיע בפני וועדת שיחרורים ולשכנע אותה שהוא כבר לא מסוכן לציבור... ד"א, שוב, עד כמה שאני יודע,במערכת הפדראלית אין שחרור מוקדם אלא על סמך חנינת נשיא...

sirpad

New member
היה את המקרה שהוציאו להורג מישהו

שהרשע,אבל בדיקת דיאנאיי שבזמנו לא הייתה קבילה הוכיחה שהוא לא. אחרי שהוא מת, גילו את זה או משהו בסגנון,אינני ידע. אני בצד שאומר שכל מקרה לגופו. אבל מה שבטוח,לא צריך לנהל משחטה כמו בטקסס.צריך שהמון המון יעשה עי אחד כדי לזכות אותו בכיסא המדובר.

az ma

New member
שמעתי ברדיו מפי איזשהו פרופסור

שעולה יותר, למשלם המיסים, להוציא מישהו להורג מאשר להחזיקו בכלא... בסין זה כמובן הפוך... יורים בשפוט ומחייבים ת'משפחה ב$1 עבור הכדור...

az ma

New member
צ'מע, הרי יש לך נגישות לנתונים

כלכליים... בחיאת (וברצינות), אתה יכול למצוא איזה מספרים בנושא???

כשאני אגמור את השעורים

אני אנסה לחפש, אבל בחייאת - בוא נחשוב... איך יכול להיות שלכלכל מישהו במשך 40+ שנים יהיה יותר זול מהוצאה להורג ? ובכלל... הכי זול זה לשחרר אותם, לא ?

az ma

New member
אז בא נחשוב...

בממוצע, בקליפורניה, לוקח בין 12-15 שנה למוציא מישהו להורג... מוחזק בבידוד... אחד כזה, נעזר בעו"ד שממומן, ברוב המקרים ע"י משלם המיסים, ומגיש מליון ערעורים לבתי המשפט השונים... גם אני תומך בעונש מוות... רק לא מסיבות כלכליות... יקר מדי...

למעלה