איזו דמגוגיה זולה../images/Emo151.gif
קודם כל - אל תכניסי לי מילים לפה (או לכתב, או לאינטרנט או לוואטאבר)
אני לא אמרתי שלנכים, חולים, חלשים וכ'ד אין זכות קיום. זה היה תהליך הסקת המסקנות שלך, המוטעות כמובן, וכל מה שאני יכול להציע לך זה לקחת קורס בלוגיקה וללמוד להסיק מסקנות לעניין
בנוסף,
את עשית עוול לנכים חולים ושאר החלשים כשהכנסת אותם לקבוצה אחת ביחד עם הפושעים, רוצחים, אנסים ושאר חלאות האדם שלדעתי מגיע להם עונש מוות. לצורך הדגשת העניין, אוסיף על דברי ממקודם שאני מעדיף שכספי המיסים שלי יילכו למחקר רפואי, ציוד לנכים, דמי אבטלה וארוחות לרעבים שלא התמזל מזלם ורק שנפסיק לממן חיים של רוצחים, OK ? ולגבי הטעות בזיהוי... ומה אם יש טעות בזיהוי והבן אדם יוצא לחופשי אחרי 40 שנה ? איזה מין חיים אלו ? איזה מין חיים אלו כשבן אדם יוצא לחופשי אחרי 40 שנה כשלא היתה טעות בזיהוי ? ומה כשיש "טעות" כשעובר אורח נקלע לקרב כנופיות ? וכשפושעים שבורחים מהמשטרה דורסים אנשים ? טעויות קורות, וצריך להשקיע את מירב המאמצים שלא ייקרו. ואכן ברוב המוחץ של המקרים אין טעויות. הלוואי והיה לנו אחוזי רוב כאלה לכל החלטה שהיינו צריכים לקבל. וכאן אומר עוד משפט,
שמייצג את דעתי, אבל עדיין יקפיץ כמה פיוזים: אני לא מאמין באמרה שעדיף 1000 פושעים שיסתובבו חופשי והעיקר שלא יהיה חף מפשע 1 בכלא... לדעתי נגרם
לאנושות ככלל נזק הרבה יותר גדול מהאלף שמסתובבים חופשי מאשר מהאחד המסכן שנכלא על לא עוול בכפו.