אז זהו....

ליבליב1

New member
אז זהו....

הזוג שאפח`ד לא חשב שיתחתן, שובר ת`כוס במרץ, הזוג שהכיר אצלי במסיבה לפני 4 שנים בסוף החודש. והחברה האחרונה במתחתנים הודיעה ביום חמישי על ארוסיה.... בחיי שאני מפרגנת מכל הלב! באהבה גדולה - מגיע להם, לכולם. וכן... זה עושה קצת קוועצ` בלב... אז אתם יודעים מה, עכשיו אחרי שהסיבוב הראשון סגור, הגיע תור הסיבוב השני! ואני ראשונה בסיבוב הזה :)

יודעת מה?

קיבלת את הכבוד לפתוח את הסיבוב השני - לכי על זה בענק

ליבליב1

New member
לגמרי! עכשיו רק צריך...

למצוא אותו. את זה ששווה את ``זה`` באמת... קלי קלות...

Rtitan

New member
../images/Emo196.gif../images/Emo196.gif../images/Emo196.gif ../images/Emo66.gif...

לא אמרתי כלום...

ממש חתיכת ../images/Emo212.gif

לחשוב שהייתי בווגאס וחזרתי משם בלי להתחתן באיזו חתונה הזוייה
ולמה? רק כי לא מצאתי אף בית כנסת שפתוח בשבת עם רב שמחופש לאלוויס! גם כן סיבה לותר על חתונה שניה.. נו שויין...

Rtitan

New member
סליחה??? נהיית דתיה פתאום?

מה עם כל הכנסיות שהיו במעברים בין המלונות מתחת לקרקע (בנוסף לצבעונית בקומת הקרקע של הפירמידה
)?? שניים היו פתוחים - ואם תזכרי את ה"רב" שישב מיואש
על הספסל מול הצ'אפל שלו (אז מה אם הוא היה שתוי?... זה היה כמעט 1 בלילה!)... - כנסייה עם פונפונים ופרווה וורודה וניאונים... בטוב טעם! עכשיו כשאת מדברת על זה... באמת לא היה שום בית כנסת שם! אנטישמים - תאמיני לי אנטישמים!

Rtitan

New member
זה היה סטייק טוב... ללא ספק... אבל ../images/Emo6.gif

זה לא היה הבית של הרב
אם כן, הרבנית נראתה... שלא לדבר על הבנות שלה
. בעיקר זו שיצאה מהחדר הצדדי ואחר כך רקדה על הבמה

Rtitan

New member
את היית נהנית יקירתי... ../images/Emo13.gif

דבר ראשון - את יכולה לבחור מחדש - ולבחור יותר טוב
ואת... היית נהנית מזה כמו שאני מכיר אותך - נהנית מאד. וחוצמזה - לך כבר יש ניסיון בלהיות גרושה...
הם עוד לא התחילו
..

לא זה לא עושה את זה

אין לי קוועצ' בלב....אני פשוט רואה את הסוף. וזה לא עניין של פירגון - פשוט משהו בי איבד את כל היופי שבפסטיבל הזה....בקיצור אני רק אוכלת....שם :)

נעיתה

New member
מפרגנת לך בסיבוב השני../images/Emo140.gif

אני אוהבת חתונות, זו הזדמנות טובה לרקוד
זה לא עושה לי קוואצ'ים ולרוב מקילומטרים אני כבר מזהה את הכלה שהתחתנה לשם השמלה ואני תוהה מתי נשמע את ההמשך של הסיפור...

ליבליב1

New member
:D למען הסר ספק,‏

אוהבת חתונות! אוהבת לרקוד ולשמוח! והכי חשוב, מפרגנת באמת ומכל הלב לחברתי ולשאר המתחתנים. הקוועצ` הוא על המקום שלי מול המקום שבו אני רוצה להיות - הקמת משפחה... אני לא ממש בלחץ על אקט החנונה והבלאגן שלה...

יערית

New member
תתכוונני לשם

אין שום סיבה שתוותרי על כך בשם הציניות של אלו שנפגעו מנישואים, נישואים הוא מוסד טוב ובריא אם יודעים לשחות בתוכו מבלי להכניס קולרים ובעלות יתרה . אני מזמן כבר לא מזלזלת ברצון העמוק של אנשים להיות מאוחדים תחת חופה וקידושין, אנשים הם בני אדם ולא חשוב תחת מה יבואו (ראי שרשור של נועה מודיעין) הם ימצאו את הפירצות אם לא טוב להם עם עצמם. בהצלחה מתוקה,תתכוונני !

ליבליב1

New member
חלילה לזלזל.....

ממש לא... חתונה זה לא משהו שאני שוללת מחד או כמהה לו מאידך.... המהותי והמשמעותי בעייני זו זוגיות חזקה וטובה. עם חתונה? - נהדר. בלי חתונה - גם בסדר. וכן, בהחלט - בהתכווננות....

נעיתה

New member
מצויין ראי זאת כסגור../images/Emo9.gif

מוכנה לבוא איתך לרקוד בכל חתונה, עד שתמצאי את המיועד 2

למעלה