אז זהו

אז זהו ../images/Emo7.gif

היום היה היום האחרון שלי בעבודה. ביום ראשון אני מחזירה את האוטו ומתחילה מהצהריים את החופש הגדול לצערי.הבעל שלי לא חוזר בשבת הוא ממשיך עוד שבוע לאוסטריה זה כבר הופך להיות ממש מעיק.אז מחכה לראות את כולכם מחר. לירון

מירבי*

New member
לירון יקירתי../images/Emo24.gif

מצטערת בשבילך, זכרי כשדלת אחת נסגרת, נפתחת חדשה, הרבה פעמים טובה יותר. נסי להאמין בזה, תם פרק בחייך ובוודאי יבוא אחר ואיתו הזדמנויות חדשות. אני בטוחה שגם העובדה שבעלך לא בארץ מקשה על ההתמודדות עם הדברים... מה שבטוח שכשהוא יחזור זה יהיה ירח דבש אמיתי... מחבקת אותך, אני שמחה שנתראה מחר. נשיקות

תודה על העידוד ../images/Emo140.gif

היה כיף לפגוש את כולכן.ובעיני אתן משהו משהו.אשרי שזכיתי להכיר את כולכן שיהיה שבוע בכיף

mondani5

New member
הי בנות יקרות!!!

היה באמת כיך להכיר אתכן וקל יותר עכשיו להתכתב,אני גאה בבעל שלי שידע להסתיר את האישפוז של אמו באותו ערב וכך המשכנו להנות,אמו עדין בבי"ח ,אשה חולה מאד והלוואי שיהיה לה קל יותר,החלום שלי שאצליח להביא לה נכד/ה כל עוד היא בחיים והצלחנו,מדובר באשה קטועת רגליים ,עם קוצב לב וכל המחלות עלי אדמות,לכן אני אופטימית והלוואי ושיהי לה קל יותר. בהזדמנות תעבירו לי במסר את הטלפונים שלכם כך שאוכל בכיף לדבר אתכן. היום ד"א היה אמור להיות ההחזרה של שיר ורון 7.4.99 ,היום למעשה נולדתי מחדש. יום הולדת שמח -אלי שיהי לך רק טוב. דניאל- אני תקווה שאוטוטו אנחנו נחגוג עמכם. ליידי בל- היי חזקה חברה . בנדה וציצינה- אתן מקסימות מחכה לתוצאות חיוביות. אמונה 4-את בדרך הנכונה כנ"ל. שוש 6 - גם את בדרך הנכונה. מירבי וסילבי-פשוט שתי נשים מדהימות. לירון המדהימה- אל יאוש ,אני מקווה שבמהרה תמצאי עבודה כלבבך. אוהבת את כולכן אני רצה יש לי מקהלה בבית . אירית

לירון יקרה

היה נחמד מאד לפגוש אותך סוף-סוף, אני מקווה שעניין העבודה יסתדר יותר מהר ממה שאת מצפה... תהני בינתיים מהחופש ונצלי אותו כדי לנקות קצת את הראש, מגיע לך. בהצלחה !!!!!!!!!

לירוני פילוני ../images/Emo24.gifאת מקסימה../images/Emo20.gif

שמחתי להכירך מקווה שיהיה לך שבוע טוב נעים ומאחלת לך להתחיל מקום עבודה חדש!!!!!!!
בנתיים תהני ממה שיש ויש לך
ד"ש לירין ומקווה שאבא יביא לו את מה שהוא רוצה
ואת עצמו

תודה לידי בל חמודה../images/Emo25.gif

החזרתי את המכונית ועברתי חוויה טראומטית - נסעתי באוטובוס הביתה- אחרי שלא נסעתי 50 שנה באוטובוס.ממש סכנת חיים לא? אבל שרדתי.שכחתי שאוטובוס עוצר בתחנות ומעלה נוסעים ובכלל נוסע בדרך הארוכה הביתה ולא בדרך הקצרה .ואח"כ הלכתי עוד 10 דקות הביתה מהתחנה .וברגל!!!!ממש מי שרגיל למכונית כבר שוכח שיש אוטובוסים. אז התחיל החופש הגדול ואני לא יכולה לחתום אבטלה כי יש שביתה אז גם משכורת החודש לא תהייה לי. למישהו יש שקל?(סתאאם) אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב היום ליר

למעלה