אז זהו...שהיא שוב פעם פה....

אז זהו...שהיא שוב פעם פה....

האחת והיחידה...(או שלא
) בריטני ספירס. כן, גם אני שאלתי את עצמי למה היא צריכה לחזור...אבל ספירס תעשיות מוסיקה בע"מ חייבת הכנסה מאיפהשהו אז הם החזירו אותה. היא נחתה במTV (איך לא?) עם השיר i´m a slave 4 u...הסגנון של השיר די מוזר ושונה משאר השירים שלה, שזו די הקלה כי אם היא הייתה ממשיכה עם הסגנון החוזר ונשנה שלה היא הייתה נופלת (כמה אפשר?!). הקליפ דפוק וזה נראה כאילו הם אמרו "השיר שלה גרוע, אז בואו נלביש אותה במינימום בגדים...כן! זה יעשה את העבודה..." שמעתי את השיר פעם אחת והוא נשמע לי מוזר...אבל אני תמיד אומר, לא לשפוט שיר אחרי פעם אחת (והרי אנחנו יודעים שאנחנו נשמע אותו עוד המון

~*~gaL

New member
וקרה משהו מוזר

אתמול, בערך ב2:00 ומשהו בבוקר.. הייתי במחשב יש תוכנית רוק באמ טי וי, והטלוויזיה הייתה דלוקה איכשהו (בחיי) על אמ טי וי, ורואים את הכותרת "סופר רוק" ומתחת לזה - "בריטני ספירס - איימ אה סלייב פור יו" כמובן, היא לא נשארה על מסך הטלוויזיה שלי זמן רב.. :)

עוגייה

New member
ממש ממש ממש

מגעיל. פשוט שיר דוחה. I´m a slave 4 you??? Girl, what´s wrong with you?! כאילו...המאזוכיזם בשיאו... וגם הסגנון ממש ממש רע, כאילו היא נורא ניסתה לשנות את הסגנון שלה(שגם לא היה משהו) לR&B או משהו כזה כדי להשמע מתוחכמת וכאילו היא "התבגרה" ויצא לה רעעעע...ממש רע. השיר הזה, אם הוא יכנס למקום ראשון במצעד של MTV, אני אחרים את הערוץ. (תחשבו איזה מצחיק יהיה אם בריטני ספירס תחליט שהיא רוצה להפסיק להיות זמרת?חחחחחח, איזה מיליון בנות 12 בעולם יתאבדו
יהיה קצת מצחיק
או שאולי אני צריכה להגיד עצוב?
)

עוגייה

New member
MTV זה טוב.(עכשיו תקראו למה../images/Emo27.gif)

MTV זה ערוץ בהייה. אתם רוצים לבהות במשהו? תעברו ל-MTV. המוזיקה שם בדר"כ כל כך מרדימה/מטומטמת שזה פשוט נותן את האווירה המתאימה לבהייה. אז אם אתם עייפים/משועממים/סתם מטומטמים תעבירו ל-MTV. (או שתלכו לישון...)

חולוני

New member
למי איכפת.

אני לא מבין מה היא קשורה לפה ? זה פורום מוזיקה, בריטני ספירס היא לא מוזיקה, היא בובה בתוך תעשייה, ולא מגיע לה שידברו עליה בפורום שעוסק במוזיקה ובאמנות בכלל.

Shibby!

New member
נכון!

זה הורג אותי שאנשים מתייחסים ל"מוזיקה" (כן, בסדר) שלה... זה כל כך מעצבן.. זה זלזול בכל המושג הזה. בריטני ספירס היא סתם מוצר שיווקי, ולא יותר מזה.

אוף אתכם ../images/Emo46.gif

ציפיתי שיתפתח פה מסע גידופים נגדה
טוב טוב... חשבתי שאולי זה יעניין מישהו (או משהו...) אז הפורום שלנו מתחיל לקבל צורה ואישיות
בריטני ספירס...את לא רצוייה כאן יותר, ראי הוזהרת

*-*SUNSHINE*-*

New member
או קיי....דעתי על בריטני והשיר החדש

קודם כל,לצערי,הילדה הזו פשוט התדרדרה בטרוף...כאילו.....תלבשי משהו!!! מה? לא היו אמצעים למפיקים ולבמאים לקנות לך בגדים או מה? אני אישית לא ממש סובלת אותה כי הוא ברבית מידי כזאתי...לא יודעת,ואף פעם לא התחברתי כ"כ לפופ...הוא לא נכתב לנשמה...הוא נכתב לכסף...וזאת דעתי. סאנשיין

Chot

New member
בלום בלום סתום בלום

להלה (מנהל אני מגיבה על התגובות להודעה הראשונית- ולא אליה. כן). בדומה למה שהחולוני אמר, זהו פורומוזיקה. לכן השרשר לא רלוונטי! ולא בגלל שבריטני היא סה נה פה מוזיקה, כי מי בכלל אתם שתקבעו. הדיון אינו רלוונטי, בגלל שאתם מדברים על הקליפ, ועל הלבוש של הזאתי! סעמק! ככה מתחשק להם להלביש אותה, זה עושה להם טוב לאסטמה! באמת!! "ציפיתי שיתפח פה דיון גידופין" בתחת שלי. מה בכלל אכפת לכן זאת אינני מבינה. "כן אם טי וי כזה ערוץ מסריח, אני מזמן התגברתי עליו". יופי בובואים, פרס נובל להשרצת זיבולי שכל תקבלו.

למעלה