אז זהו, עברתי רופא

קשהמאוד

New member
אז זהו, עברתי רופא

ואני מתחילה טיפול IVF, ועכשיו אני לוקחת דקא קצר. אני לא יודעת למה, או שאולי בעצם אני כן
אבל עצוב לי, מר לי ומהבוקר הדמעות לא מפסיקות לזרום מעצמם כאבי ראש ועייפות איומים, ואי חשק לכלום . . . רק רציתי לשתך, כי אני לא יודעת איך לצאת מהמצב הזה, חוץ מלסבול בשקט

ha1231

New member
../images/Emo24.gif צר לי לשמוע שאת עצובה,

בהצלחה בטיפול, בתקווה שיהיה האחרון.
אולי החלפת הרופא יביא לך מזל טוב יותר.

בלגן2

New member
מותר לך

ואת לא חייבת לעבור את הכל בשקט. אם את לא מרגישה שיש מישהו בסביבה שלך שאת יכולה לשתף, אנחנו תמיד כאן בשבילך!!! מאחלת לך בהצלחה ושרק דברים טובים יקרו

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

תקופת הטיפולים, גם ללא ההורמונים, היא תקופה קשה מלאה במתח, עצב וחרדה. אין ספק שההורמונים ובמיוחד הדקא' עשויים להקצין את תחושת הדכדוך והעצב. גם כאבי הראש והעייפות הרבה, יכולים להיות קשורים באופן ישיר לדקא'- אני יודעת שאני חווה אותם. תני לדמעות לצאת ולשטוף את הנפש, לאט לאט תגיע ההקלה ואיתה התקווה. תקופות הטיפולים משולה לרכבת הרים, רכבת הרים של רגשות ותחושות, אני מקווה ומאחלת לך מכל הלב שהטיפול הזה יסתיים בנסיקת ה"רכבת" למעלה יחד עם הבטא החיובית
אנחנו פה

../images/Emo201.gifטיבעי ביותר

עם כל הלחץ הנפשי, פסיכולוגי,וכמות ההורמונים האדירה והכאב הפיזי. אך אפשר לא להיות עצוב??????????? מקווה שמצב הרוח ישתפר והרופא החדש יספק את הסחורה וטיפול זה יהייה הטיפול המנצח . ואל תשכחי את לא לבד אנחנו תמיד כאן בשבילך

קשהמאוד

New member
תודה רבה לכולכן ../images/Emo13.gif

התמיכה שאתן נותנות, ושאני לא לבד, מעודד אותי ונותן קצת יותר כוח. ואף אחד לא מבין יותר ממכן. אז תודה רבה על מילות העידוד. ומחכה בציפיה למפגש כדי להכיר את כולן.

למעלה