עם עיסת ניר כמו את כל העבודות. מה זה אוריטה?
R rachel1234 New member 12/10/04 #20 ימימה מולאטית. גם אני הרסתי עבודה עם היכט ורניש הזה. מצד אחד הוא מקסים כי הוא מבריק כל עבודה. מאידך הוא מצהיב עבודות בהירות.
ימימה מולאטית. גם אני הרסתי עבודה עם היכט ורניש הזה. מצד אחד הוא מקסים כי הוא מבריק כל עבודה. מאידך הוא מצהיב עבודות בהירות.
T t o b i New member 12/10/04 #22 מה זו הגענות הזו../images/Emo35.gif ../images/Emo24.gif אנחנו אוהבים בובות מכללללל הצבעים ימימה מדליקה דרך אגב
מה זו הגענות הזו../images/Emo35.gif ../images/Emo24.gif אנחנו אוהבים בובות מכללללל הצבעים ימימה מדליקה דרך אגב
ע עופרה70 New member 12/10/04 #26 רחל, טובי, חנדוש ../images/Emo140.gif האמת, היא שחששתי שהילדים ישחקו איתה (הבת שלי עלולה גם לקלח אותה ) , אז מיגנתי אותה. אבל שלא כמו בעבודות אחרות (תמונות, דברי עץ וכו'...) פה ממש זה שינהאת הצבע, היא היתה מאוד בהירה.... ניחא, מכל דבר לומדים.
רחל, טובי, חנדוש ../images/Emo140.gif האמת, היא שחששתי שהילדים ישחקו איתה (הבת שלי עלולה גם לקלח אותה ) , אז מיגנתי אותה. אבל שלא כמו בעבודות אחרות (תמונות, דברי עץ וכו'...) פה ממש זה שינהאת הצבע, היא היתה מאוד בהירה.... ניחא, מכל דבר לומדים.
N NaomiT New member 12/10/04 #29 מה יש לך נגד שחורות../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif אז מה אם היא כהתה לך - דווקא נראית לא רע. נעמי
מה יש לך נגד שחורות../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif אז מה אם היא כהתה לך - דווקא נראית לא רע. נעמי