אז זהו, נגמר!

MommyHug

New member
אז זהו, נגמר!

ועכשיו זו הבדיקה האמיתית- בואו נראה מי יישאר בפורום למרות שנגמרה הסדרה. בכל זאת, משהו משמעותי מאד אחד בין כולנו. בטח יש עוד דברים כאלו, לא?.... אני חושבת שהמוסר השכל של הסדרה הוא: שלמרות שהגבולות בטיפול מאכזבים הרבה פעמים וכואבים, הם הכרחיים. כנראה שרק איתם ניתן להגיע לשלווה... נקווה!... מה אתם חושבים שהמוסר השכל של הסדרה?

מה מוסר ההשכל?

לדעתי כמובן.. היו הרבה. למשל: שבני אדם יותר מורכבים ממה שזה נראה. שההתנהגות של אנשים זה לא שחור או לבן. שבהרבה מקרים אנשים לא מתנהגים יפה אחד לשני ופוגעים אחד בשני דווקא בגלל שהם סובלים. שטיפול לפעמים עוזר. שהסדרה עשתה לכולנו טיפול בדלת האחורית שלנו.. וש..הסידרה תחסר לי..

MommyHug

New member
אני מוסיפה-

שגם המטפל הוא בן אדם, חלק מהמציאות החיצונית, גם לו/ה יש חיים...

אני חושבת...

אני מעדיפה לחשוב שאין למטפלת שלי חיים מוץ לשירינקיאדה. למה אני צריכה לחשוב שגם לה יש בעיות.. ואם יש לה בעיות איך היא אמורה לפתור את שלי? גם כן טיפול.. המושג " להיות בטיפול " לא צורם לכם? זאת אומרת - עוד מעט מטפלים יהיו רשאים לבדוק שמן ומים במנוע. מה זה להיות "בטיפול?" טיפול של מה!? בעיקר בפרקים של נעמה - בסוף - היא אמרה מלא " ראובן אנחנו כבר לא בטיפול.." אז מה היא עדיין שבורה? המושג הזה נורא מוזר לי, במה מטפלים בדיוק? בטיפול זוגי אני מאמינה מאוד, כי זה שניים וגוף שלישי עוזר להם. אבל המילה "טיפול" לבן אדם יחיד זה פשוט מוזר. מישהו עוד חושב כמוני? אני אישית לא מרגישה מטופלת...

סלינוש

New member
תגובה..

ראשית, לגבי המושג "שרינקיאדה", (נאמר במקור ע"י רונה..) - אימצתי לגמרי. אנל'א בטיפול וכאלה, אבל מצא חן בעיני לגמרי. תופס. שרינקיאדה. ועכשיו ככה - בטיפול של מה? של הנפש. לי זה דווקא מאוד ברור. אני באופן אישי מרגישה את הנפש שלי מאוד לא מאוזנת, וזקוקה לטיפול. (לתיקון, לא לטיפול...
) אבל גם סתם בנאדם שהולך לשרינק כי בא לו להבין עם עצמו כל מיני דברים - זה טיפול של הנפש. לטפל בעניינים לא ברורים או לא פתורים. לא? לי זה בכלל לא מוזר...

נגמר.. <זמנית>

אני נשארת כאן :) כמו אמרתי מס' פעמים מטרת הפורום העיקרית היא מקום שיש על מה ועם מי לדבר ועל מי להשען.. גם לדברים טובים וגם חלדברים פחות טובים.. לא חושב שיש מוסר השכל אחד לסידרה ,חושבת שזה נתן לנו אפשרות לראות מהצד מה שחלק מאיתנו עוברים לפחות פעם בשבוע..

שכל אחד

אפילו נניח נעמה, שבאיזה פרק נוסטלגי הראו את הפגישה הראשונה שלה עם ראובן, אמרה ש"אני פרסומת מהלכת לאיכות חיים" ומשהו בטוח לא בסדר, וראינו כמה הכל לא בסדר. אני חושבת שזה בטח גם עודד אנשים יותר ללכת לפסיכלוגים והראה שזה לא כזאת בושה.

L L B

New member
אני בכולופן, מהמרת שזה

לא נכון... אין מצב שאת בת 13. את הרבה יותר מבוגרת...

מקבלת את זה כמחמאה..

אין לי איך להוכיח את הגיל שלי, אז תצטרכו לסמוך על מה שאתם חושבים... והייתי מראה תמונה או משהו, אבל אמא לא מרשה

L L B

New member
אז או שאת

מחוננת (מאוד) יחסית לגיל שלך, או שאת עדיין עובדת עלינו

אני נשבעת שאני לא עובדת עליכם

אבל אני גם נשבעת שאני לא מחוננת :p אני סתם ילדה משועממת שמחפשת עניינים כלשהם כי אין לה כוח לפתור את הבעיות שלה

L L B

New member
מותר לשאול

אם תגיעי למפגש
רק אז נוכל להאמין לך באמת...

למעלה