אז זהו ? כולם עברו ל-WALLA ? או שמא לפורומים של נענע ? חכו לי, אני גם באה......
ק קרן קיימת New member 22/8/02 #1 אז זהו ? כולם עברו ל-WALLA ? או שמא לפורומים של נענע ? חכו לי, אני גם באה......
נ נשוי נחמד 38 New member 22/8/02 #5 פרשתי למנוחת צהריים האחרונה לפני סיום שבועיים החופש נתראה פה עוד היום ביייייייי
S sahr12 New member 22/8/02 #8 וואלה יופי........שנת צהריים... פשששששששששששש.......ליגת על.חחחחחחחחחח...
R RC קוקה קולה חחח New member 22/8/02 #7 אוףףףףףףף זה פשוט לא כייף להכנס לכאן יותר.... לא מספיק הרוחב שלי....עוד הצירו את המקום הזה... לא תואם ת´מימדים....
אוףףףףףףף זה פשוט לא כייף להכנס לכאן יותר.... לא מספיק הרוחב שלי....עוד הצירו את המקום הזה... לא תואם ת´מימדים....
S sahr12 New member 22/8/02 #12 חחחחחח....על המשקוף...... מה חשבת עלייך???????יש לי כולה שפורפרת קטנה.......ואת בלי "ע" הרע... חמסה,חמשה,שום ,פלפל ושמן זית..נעל של תינוק על האגזוז.......חחחחחחחחחח יש לך "נוכחות"......חחחחח
חחחחחח....על המשקוף...... מה חשבת עלייך???????יש לי כולה שפורפרת קטנה.......ואת בלי "ע" הרע... חמסה,חמשה,שום ,פלפל ושמן זית..נעל של תינוק על האגזוז.......חחחחחחחחחח יש לך "נוכחות"......חחחחח
R RC קוקה קולה חחח New member 22/8/02 #13 המממ נוסף...חחח.... דווקא לא חשבתי עלי....חחחחח ואני מה????. זיבייייי חחח (לא לפתוח!) סתם סתם צודק...חחח
המממ נוסף...חחח.... דווקא לא חשבתי עלי....חחחחח ואני מה????. זיבייייי חחח (לא לפתוח!) סתם סתם צודק...חחח