אז זהו זה...

OrlyNL

New member
אז זהו זה...

מחר יורידו לי את הכחול, ורמי ישאר לבדו בתור מנהל הפורום. אני מאוד שמחה שהקמנו את הפורום הזה, ואני מקווה שהוא ימשיך להיות בית למדובבים בארץ. אני אמנם נשארת פחות או יותר בתחום (התחלתי היום לעבוד בתור מפיקת פוסט באחד הערוצי ילדים), אבל לא תהיה לי נגיעה ישירה לדיבוב, ואם כל הבלגן שצפוי לי בעבודה, אני חוששת שלא יהיה לי זמן להשקיע בפורום כמו שמגיע לו. אז תודה לכם על התמיכה, ועל המילים החמות, ושיהיה לנו רק רק רק טוב
אורלי

qweenDDD

New member
בהצלוחס!

בכל מה שתעשי,איפה שתהיי. ותמיד שמורה לך פינה חמה בלב! נשיקות

ודרך אגב

יש לי מתנה קטנה בשבילך שבכל פעם שתיכנסי לפורום תוכלי גם לחטט בארכיון ובדפים האחרים ולמצוא את זה...הדיבוב שלי לג'ניור!

אורלי, בהצלחה בכל דרך שתפני אליה!../images/Emo24.gif

אל תשכחי שאנחנו עדיין כאן, זוכרים אותך P: ואת תיכנסי מדי פעם לפורום, ותכתבי פה ושם הודעות? סתם כדי שתמשיכי לעדכן במה שקורה איתך P: אגב, אולי בינתיים אני נשאר המנהל היחיד פה, אבל... תהיה עם זה קצת בעייתיות עם הזמן. אני אדבר על זה כבר בהמשך XD

Hawkgirl

New member
המון הצלחה בהמשך הדרך! D:

כולנו תומכים בך ומקווים לשמוע עידכונים ממך גם בעתיד D:

ellapr41

New member
אוווו *מוזיקת כינורות ברקע*...

אז את באמת עוזבת את הניהול אה?
טוב.. אז כמו שאמרתי בשרשור הקודם שיהיה לך המון המון הצלחה בהמשך, והמון המון תודה על העבודה המדהימה שעשית בפורום... תבואי לבקר המון המון!!!!!!

Takuto

New member
בהצלחה... ורמי תענה כבר בה"פ!

סליחה על זה אבל הוא אף פעם לא שם לב בלי שיגידו לו >< שלחתי לך כבר 2 או 3 הודעות שעוד לא ענית עליהן!

אל תגזים XD

נכנסתי לתיבת המסרים (אחרי שנים! וואו, באמת לא עניתי להמון אנשים..X=) וראיתי כולה הודעה אחת.. או שתיים... טוב נו XP אני אענה לך כשאתפנה, אני ממש עסוק בימים האחרונים ואין לי זמן כל כך לדברים הקטנים הללו X= (ואם השאלה שלך היא לגביי פוקימון 9, אז כן, יש בעיה מסוימת עם העונה התשיעית השנה. מסתמן שהיא לא תגיע בקרוב וכנראה שהקיץ לא תשודר הסדרה "פוקימון" אחרי ארבעה או חמישה קייצים. חבל, אני ממש הופתעתי לשמוע... כשיהיו לי עוד פרטים או מידע בעניין - אדאג לשתף ולעדכן)

Takuto

New member
זה לא דברים קטנים!$%$#% וזה לא בקשר לעונה

ו"פוקימון 9" יכול להיות רק הסרט התשיעי ולא העונה אז אל תדבר כמו ע"ה לא מבין איזה בעיה יש עם העונה הזאת

OrlyNL

New member
תודה לכם ../images/Emo24.gif

וכאקט מנהלי אחרון - אני נועצת את ההודעה הזאת, כי חשוב לי שכולם יראו אותה

Tu Lus

New member
אורלי!!!

המון בהצלחה!!! נתגעגע מאוד תבואי לבקר ספרי לנו הכללל

NanyGosh

New member
בהצלחה!

בדרכך החדשה... מקווה שתיהי לא פחות מעניינת ומהנה. [=

../images/Emo24.gifבהצלחה!!

אורלי הכי חשוב שיהיה לך בהצלחה במקום העבודה החדש ואנחנו תמיד פה אוהבים אותך!!!

lsabag

New member
שיהיה לך המון בהצלחה ! ../images/Emo13.gif

בהצלחה בכל תחום שתבחרי - את ממש מקסימה

../images/Emo41.gif פרישת מנהלת הפורום

אנו מודים לOrlyNL על הקמת הפורום, על תרומתה הרבה לו ועל השקעתה בו, ומאחלים לה הצלחה רבה בהמשך.
המשך גלישה נעימה תפוז
אנשים

shirpan

New member
איזה עצוב

עד שגיליתי את הפורום הזה... האחראית הראשית כבר עוזבת.. טוב נו.. אני בטוחה שעוד ניפגש :)

למעלה