אז זהו זה...

yossi iv

New member
אז זהו זה...

אתם מוזמנים לכתוב לי מי מכם ומחבריכם יגיע למפגש בבאר שבע בסוף אוגוסט

punctual

New member
אממ

אני בא.. לא יודע אם בכלל עם מישהו או לבד.. המון אנשים שלא ראיתי עשרות שנים (כן, ממש ככה) מגיעים באוגוסט זה הולך להיות חודש עמוס בכיף והנאה :) ואם אתה יכול.. כנס לצ'אט.

SadClown

New member
למה בבאר שבע?

ההורים לא מרשים לי עד לשם הם פוחדים ואני כל כך רוצה לבוא
בסקר רובם רצו ת"א למה שלא ננסה קצת למצוא מקום בת"א? כי אם ממש רוצים אפשר להצליח הכל לא?
וזה גם יותר נוח לרובנו...

yossi iv

New member
קדימה אפשר לנסות בת"א.

אם תמצאו מקום.. נפגש בת"א. אם לא..בבאר שבע- אצלי.

SadClown

New member
רעיון

אולי כל אחד שבא ישלח איזשהו מחיר סימלי כמו 20 שקל ונשכור אולם קטן וזול בת"א. זה לא צריך להיות מקום גדול ויקר, כי מה שחשוב לנו זה האווירה ולראות אחד את השני ולא היופי של המקום. וככה אולי נוכל להסתדר...

fireblue1

New member
אממממ מה באר שבע?

רציתי לבוא למפגש אבל לבאר שבע אני לא חושב שאני יוכל להגיע וכן אני יבוא כנראה עם שתי חברים אם בכלל אני יבוא למפגש...{אם זה בתל אביב אני בא בטוח}

תראו אנשים....!

ת"א ב"ש זה לא כזה נורא. שעה ורבע ברכבת ,או שעה וחצי במקרה הגרוע באוטובוס שעולה משהו כמו 13.5 שקל לא יותר... אז בתור אחד שעושה את הדרך הזאת כול יום במשך כמעט שנתיים אני יכול להעיד שאם נתאם קצת עמדות,זאת יכולה להיות אחלה נסיעה ביחד.

SadClown

New member
אממ

אבל לא לכולם זה שעה וחצי. אבא שלי אמר לי שזה ייקח לי 4 שעות הלוך ו4 שעות חזור והם לא מרשים לי... בכל מקרה אני לא היחידה שלא נוח לה, אלא רובם מעדיפים בת"א אז אולי נתאמץ עוד קצת למצוא פתרון... או אולי אפילו לא ת"א אבל מקום שיהביה נוח לרובינו. אולי באמת נשכור איזה אולם ופשוט נפרסם יותר את האירוע, שכל מי שרוצה יכול לבוא עם לקנות כרטיסים או משהו? פשוט נעשה את זה דבר יותר גדול...

תשמעו, אפשר לעשות כזה דבר:

להגיע כולנו לת"א, לתחנה המרכזית ולתפוס ביחד אוטובוס של שעה מסוימת ואז לנסוע למפגש ביחד, אם יהיו מספיק אנשים אפשר גם לארגן הסעה משלנו לת"א, ואז נוכל גם לעשות בלאגן בנסיעה... P: בכל אופן, לי ממש אין בעיה עם ב"ש, יש לי קרובים שם אז מבחינתי זה פסדר, אבל אם יש כמה שלא יכולים להגיע אז צריך שנחשוב על אלטרנטיבה, מה ז"א שלורה לא תבוא?? אז למה אני באה???

SadClown

New member
לורה? חח את חמודה, סבתא שלי תשמח

שיש כאלה שקוראים לי ככה:) אני חושבת שזה באמת רעיון טוב אולי לארגן איזה הסעה... למי שלא יכול להגיע ישירות לבאר שבע. וזה ממש כייף להיות כולנו באוטובוס...{מי שירצה} אבל זה לא יקר לארגן את זה? אני מתכוונת לאיזה אוטובוס שיהיה רק בשביל מי שבא למפגש...

אני קוראת לך ככה בשביל להבדיל ממני.

אבל אם על הדרך זה גם משמח את סבתא שלך אז מה טוב. תלוי כמה אנשים יהיו, זה יוצא יותר יקר מנסיעה רגילה כן... אפשר גם במונית שירות אם תהיה כמות של 10-12 אנשים, או ב2 מוניות... אם יהיו 20-25 תלוי כמה אנשים יהיו, אבל אף אחד לא מאשר בינתיים, עד שנדע באיזה שעה ואיפה בדיוק, וגם החיילים שביננו (שאני אהיה אחת מהם), לא יכולים לדעת אם הם יוכלו או לא... בקיצור עד שנגיע לשבוע בערך לפני הזמן.. זה מוקדם לדבר.

punctual

New member
למען האמת

אני שוקל שנית ברצינות אם להגיע למפגש או לא
לא בגלל המיקום............

למעלה