אז זהו.... זה נגמר

אז זהו.... זה נגמר

אני רק יכול לשבת לבד ולחשוב .... פעם ועוד פעם ... וזה אינסופי ... (ומחשבה שניה מה אני בכלל חושב על זה) אבל האמת. אני הייתי הערב במסיבה (או איך שלא קוראים לזה) ואני לא הייתי מבין "המוזמנים" ... ואני יכול לומר שכששיחזרתי לעצמי את האירוע הרגשתי לחלוחית על לחיי (גם כעת) ראיתי אנשים שחלקם (אולי כולם) אנשים טובים (לפחות נראים כך) ואני אומר לעצמי. איך לעזאזל הם כה מסכנים ? איך זה קרה ? למה זה מגיע להם ? (בלי לדבר על בני משפחותיהם) האמת, אין לי מילים רבות להוסיף. אך באמת, כואב לי, כואב לי שאני רואה בחור שרואים עליו שלמד בישיבה כשהוא נטול כיפה ובעל דעות כפרניות, כואב לי שאני רואה בת ישראל שהייתה צנועה וחסודה מנבלת את פיה בלבוש שחץ, למה אני מספר לכם את זה? לא יודע . כי במקרה שמעתי שיש לכם פורום כאן. אז החלטתי להעלות לכם קצת ממה שהרגשתי, אני יודע שמיד תצעקו שלא מעניין אתכם מה אני מרגיש, או כיו"ב, אבל באמת אני הייתי חייב לומר לכם, אוהב אתכם, רק ! תפתחו עיניים, תרחיבו אופקים, אם הייתם חושבים קצת, לא הייתם במצב הזה... (ואנלא מתכווין להכנס כאן לויכוח כי כולכם כבר מכירים את הוויכוחים הללו שלא נגמרים בשומקום) אוהב אתכם, ומתפלל עליכם שבת שלום

babylon_a1

New member
וזה רק טיפה בים

למשל בינכם מסתובבים בחורי ישיבה עם כיפה למהדרין אבל הלב במקום אחר חפש לך חיים , ואל תפריע לחיות

באסה, הא

אבל סתכל על הצד הטוב.. אני לא הייתי (ועוד כמה מליארדי מסכנים שמחזיקים בדעות שונות משלך)

uri80

New member
אתה יודע? גם אנחנו אוהבים אותך.

אני מדבר ברצינות. זו בדיוק הסיבה מדוע לא לאפשר לך ולחבריך להתנהג כפי שהתנהגתם אתמול. למען העתיד שלך כמו גם שלנו, כי מדינות שבהם דברים כאלה מתרחשים כבר קיימות בעולם. אירן ועוד כמה מדינות עולות בראשי. כפי שכתבת, תפתח עיניים, תרחיב אופקים, תחשוב קצת. אולי תקרא את "1984" למשל. יש אינטרנט בעולם והוא מאפשר חלון לדעות אחרות, רעיונות אחרים, מפורר חברות סגורות החסרות את עמוד השידרה כדי להתמודד בהצלחה עם רעיונות חדשים המאיימים עליהן. להתראות לוציפר (וכמה מתאים השם שבחרת...)

באמת רחמים מגיעים לאנשים כאלו

שמגיעים למקום שלא הוזמנו אליו. מי שמסכן הוא מי שנדחף למקום שלא רוצים אותו בו. <תסיק מסקנות לבד> נ.ב 1- בדיוק בגלל שחשבנו , הגענו למקום הזה... נ.ב 2- עדיף שתתפלל על דברים חשובים יותר. אולי על עצמך.

זאת לא היתה מסיבה

אין לי מחשבות כופרניות אני פתוח להרבה דעות. אני יודע שפעם היו שורפים אותי על מחשבותי למזלנו העולם התקדם קצת. המהפכה התעשייתית ההתקדמות בתחום המדע הותירו את חלק מהתפיסות הדתיות כלא רלוונטיות. האנשים היום מחליטים בעצמם מה נחשב דבר מוסרי ומה לא. הם משתמשים בשכל הישר שלהם. אני מזמין את אלוהים לשלוח לנו עידכון לתנך ומזכיר לו שגם מה שיש היום מלא סתירות. תכלס אני חושב שאנשים מתים וזה כל הסיפור אבל אם יש גן עדן אני מתכוון להיות בו. אני לא חושב שמילמול של פסוקים מימי הביינים עוזרים או יעזרו.

Le Fay

New member
מסכנים נראו לי דוקא חבורת הערסים שצצו שם

בליווי מאבטחים רוסיים גדולים ושתקניים. מצד שני, שניים מהמאבטחים נראים בחורים לעניין. כמעט הזמנתי אותם למפגש הבריכה הקרוב. בטח גם הנשים של הערסים האלה היו שמחות להחליף את נפולת השפנים שיש להן בבית בגברים-גברים. סוררי, לוצי, אף אחד שראה אותך לא יצטער שהוא עזב.

yatusha

New member
XOXO

גם אני לא הייתי במפגש (למרות ששקלתי ברצינות) ואוהבת את חברי וחברות הפורום!!!

Sonic hedgehog

New member
מאוד מעניין אותי מה אתה מרגיש

בתמורה אני אסביר לך מה אני מרגישה. אחרי שקראתי את השרשור פה בנושא (לצערי נבצר ממני להגיע ), כל מה שנשאר לי זה לברך "שלא שם חלקנו כהם וגורלנו ככל המונם". שאני לא מבלה את זמני במציצנות והטרדה של קבוצת אנשים במפגש חברתי, תוך בטחון שאני עושה בזה את רצונו של גוף נסתר (במקרה הטוב?) או משעמום וחוסר עניין בחיים. אני מרגישה הכרת תודה שאני נמנת על חברה, שלא רואה בכפיית דרך חייך על אחרים התנהגות נאותה. אני שמחה שאני יכולה לקרוא, לחקור ולחשוב כאוות נפשי מבלי שמחשבה עצמית תתויג כאסורה ויותר מכך אני מרגישה שלמות עם עצמי שמילאתי את חיי בתוכן ועניין שיכולים להביא תועלת, במקום לשעבד את עצמי לפעול עפ"י גמחותיהם של אלו שהכתירו את עצמם כנציגיו הבלתי מעורערים של דמות נסתרת. אז בבקשה אתה יכול לנגב את הלחלוחית מהעינים כי אני לא מסכנה. אני אולי בת בית יעקוב שהחלה להתלבש בצורה פרקטית ונוחה המתאימה למזג האוויר ואשר אינה כובלת את רגלי או מציגה אותי כדבר אסור (אני משערת שזו כוונתך במנבלת את פיה בלבוש שחץ), אבל טוב לי. למה זה מגיע לי? כי לכל בן אדם יש את הזכות לחרות ואושר ולמצוא את הדרך שתסייע להגיע אליהם. לכן מגיע לי לחיות את חיי עבורי, לא אל מנת לשרת גבר או להיות עזר כנגדו, לא על מנת לשרת את דמיונותיהם של אנשים אחרים בדבר אלוהים ולא לשרת את אלו מאמינים שהם נושאי דברו. יש לי את הזכות לחיות את חיי על פי הבנתי עם האנשים שאני אוהבת בדרך שתגרום לי אושר, בדיוק כמו שיש לך.

uri80

New member
פתאום שם לב כמה שנאת חינם מיותרת עוררת כאן

כמה אנשים חילונים ודתיים רואים למה גרמת. כמה אנשים שבפעם הבאה יצביעו לשינוי האנטישמית בגללך. כמה עלוב.

למעלה