אז זהו..זה נגמר!

mimeli

New member
אז זהו..זה נגמר!

לא יאמן.. דיברנו אתמול שוב ושוב..והחלטנו לחתוך סופי. היום בערב סיפרנו לבנות וגם לאחותי וגיסי שהיו אצלינו בשבת(שהם ממש ממש קרובים אלינו שנהם). וכולנו בכינו. אני מרגישה בעיקר הקלה. כל השאר.. אני דוחקת. אני יודעת שיהיה זמן שאשבר ואבכה ויכאב לי מאוד. אבל כרגע אני מרגישה צורך להיוצת חזקה ורגועה בשביל בהבנות. וגם בשביל הבקרוב האקס שלי. שבוע טוב. סימון

אורלי_ל

New member
את יוצאת לדרך חדשה ../images/Emo141.gif

המון אהבה לך סימון. אנחנו נהיה פה בשבילך.

mimeli שמחה בשבילך מקווה ש..../images/Emo24.gif

הימים הבאים יעברו לך ביתר קלות,הדרך שבחרת לך לא קלה עם הרבה סימני שאלה.שולחת לך הרבה אור ואהבה טונה של סבלנות,תיהיי חזקה חמודה את כאן בזכות ולא בחסד,מגיע לך את הטוב שבחיים,שיאהבו,יפנקו,יעריכו אותך. דרך אגב גם אני חלמתי חלום שילדתי תינוק מקסים,לא לקחתי אותו לידיי אבל אמרתי יו חבל שבעלי לא כאן שיראה כמה הוא חמוד.מעניין עם מישהו/י יפרשו את החלום שלי.תודה על ההקשבה. ממני לבנה.שבבועעעעעע טוב חלומות פז.

לא פרשנית חלומות, אבל יה-יה פירשה

את החלום הדומה שהיה לסימון, ואמרה לה שהתינוק שנולד זה היא. אולי התינוק שנולד לך הוא את, שרוצה שבעלך יעריך אותך כמו שאת מעריכה את עצמך, שיראה כמה את טובה ומקסימה, לא כמו האישה ההיא הקשה שהוא הולך אליה. תינוק הוא גם התחלה חדשה, בתולית, לוח חלק. אולי זה מה שאת רוצה, התחלה חדשה, לשכוח הכל ולהתחיל מאפס, עם בעלך.
מניסיון- אני פרשנית חלומות גרועה
אבל אולי בכל זאת יש בזה משהו??

mimeli

New member
תןדה לכם!!../images/Emo24.gif

זוכרים שסיפרתי לכם על ציר שציירתי? הבתחתי לעלות תמונה ננה כאן, ברגע שיהיה לי אחת. אז הנה.. שתבינו - התחלטי אותה כציור של חלון עם אגרטל עםזר פרחים.. ואז פשוט יותר ויותר זרמתי עם עצמי, האינטואיציה/השראה/תת-מודע/.. שלי וזה מה שיצא.. לא יודעת מה היא "אומרת", אבל התמונה הזאת נותנת לי הרבה כוח כשאני מתבוננת בה.. אוהבת סימון

natalynataly

New member
../images/Emo23.gif חיבוק חם חם

ההקלה שאת חשה מוכיחה לך (שוב) שעשית את הצעד הנכון. המון המון כוחות והצלחה. אני בטוחה שעם כל הכאב והקושי - את תתפתחי ותתרוממי אל על בזכות צעד אמיץ זה.

kung fu

New member
תמונה מדהימה לגמרי ../images/Emo45.gif

איזה מוכשרת את!!! האסוציאציה שלי מהציור זה הכוח הפנימי שיש בכל אחד מאיתנו. האש הפנימית או משהו כזה!!! מדהים!

יה-יה

New member
אהבה

זה מה אני מרגישה מהציור שלך. אני יכולה לומר לך מה אני מרגישה מהציור המדהים הזה (זה לא ניתוח אומנותי
פשוט בא לי לשתף אותך בהתרגשות שלי מהציור
)- שכבות על גבי שכבות על גבי שכבות...(הקליפות האלה שמגנות עלינו?
) סוג של סערה מסודרת. יש בו סערה, אך עם זאת כל דבר מונח במקומו. יש בו מהכל- צבעים חיים ומגוונים, משיכות מכחול ארוכות וקצרות (לפחות כמו שזה נראה על המסך שלי
), צבעים שמרשים לעצמם להתערבב קצת בצבעים אחרים, לא הכל מסודר, אך עם זאת הכל *מאד* בָּמקום. בתוך כל האש הבוערת הזו, יושב משהו קטן, שמור בתוך עיגול, קצת קרוב לצבעים הכהים... מעליו בוערת אש (נותן לי תחושה של תקווה). הלב הזה, הקטן, השמור, שמעליו בוערת אש... מוּכָּר לך מאיזשהו מקום? וואלה, התרגשתי מהציור. אני לא מכירה אותך, אבל מרגישה שיש בך כל כך הרבה רצון לחיים של אהבה, שעם כל הקושי (ואני לא מקלה ראש בקושי הזה ולו לרגע
), את יכולה לחיות את החיים שמגיעים לך. נדמה לי שאת גם רוצה... אוהבת ומחבקת מרחוק, אבל ממש מקרוב
יה-יה

דרך חדשה לפנייך...

שיהיה לך בעיקר בהצלחה, הרבה חוסן פנימי וחוסר פחד מההתנסות... כתבתי רק כדי להיות מבלי לחשוב הרבה. שבוע טוב.

בהצלחה ../images/Emo140.gif מאחלת לך שיהיה לך קל

עצם זה שסיפרת לאנשים, זה בטח הקלה מסוימת. בהצלחה בדרך החדשה, מאחלת לך רק טוב. (ראיתי שאת צעירה בכרטיס האישי שלך, אז אני לא כל כך דואגת....)

ואוו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני ממש ממש ממש גאה בך
את מופלאה!!!!!!!! זה צעד שלא כל אחת היתה עושה (בגלל פחדים) גאה בך שהרשית לעצמך להיות מאושרת!!!! גאה בך שאת מרגישה ראויה לחיות את החיים שאת רוצה!!!!! גאה בך שהרשית לעצמך להעניק לעצמך, לאקס בקרוב, ולבנות שלך את הטוב ביותר
גאה בך שאת צועדת בדרך האהבה
מאושרת עבורך
ומבינה את הכאב שלך. (ליוויתי את אחותי בתהליך הזה).
מחבקת אותך

../images/Emo50.gifבדרכך החדשה ותזכרי

אני כאן כשתצרכי תמיכה ועזרה, הציור שלך מדהים ויפה מגיבה עכשיו כי סוף השבוע היו לי אורחים אז לילה קסום עם המון אהבה ושמחה ממני ליידיסנו

ראשית..

צר לי לשמוע שנית, אני מקווה בשבילך שתדעי להסיק את המסקנות הנכונות מהקשר הזה ושתישארו חברים טובים גם אחרי בשביל הילדים. זה לא קל לעזוב אבל שאין ברירה אז אין ברירה. זהו צעד אמיץ.. קבלי חיבוק גדול, ענק, עצום מכולנו..

למעלה