אז זהו גם אני כאן ....

אז זהו גם אני כאן ....

קוראת אתכם כבר זמן מה ומוצאת את עצמי מתגרה ורוצה מאוד כוחניות שליטה וכאב מאמינה שאני באמצע מסע לגילוי עצמי שסופו לא ידוע..... אי פריקית של שליטה בחיי וחושבת שאולי מתוך זה יש בי את הרצון לאבד את השליטה, להתמסר, לבטוח...... תאמת שאפילו אני לא יודעת מה הן הגבולות של עצמי נכון להיום יודעת שמאוד רוצה לבדוק את הגבולות..... את מה שכבר חוויתי מאוד אהבתי..... ועכשיו לשאלות.... איך מגיעים למצב שסומכים על מישהו בצורה טוטאלית ? איך אני יכולה לדעת מה הן הגבולות של עצמי ? (רק לבדוק ולנסות?) איך מסבירים לפרטנר שרוצה ? האם יש כמה סוגים של BDSM ? הייתה כאן שאלה האחד הימים על BDSM כדרך חיים או לחדר המיטות, האים יש אפשרות להפרדה שכזו ? אויייייייי כמה בלבולי מוח על הבוקר סליחה אסור

Master Eran

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה. הגעת לעולם מופלא. אין מה למהר, התקדמי לאט ובזהירות. אנסה לענות לכמה מהשאלות (וזו רק דעתי...) פרט ל: SSC - Safe, Sane, Consensual אין חוקים. כל מה שטוב לך ובן זוגך לגיטימי. יש כאלה שחובים ל-BDSM בכל מיני רמות, רק כאקט בחדר המיטות ועד חיי זוגיות של 24/7, כל אחד ומה שמתאים לו. מלצה בנושא הגבולות, אל תחששי לנסות, בזהירות וכמובן עם מישהו שאת סומכת עליו ב-100%, תגלי חוויות מדהימות. מי שלא מנסה לא יודע מה מפסיד. ושאלת השאלות, איך סומכים על מישהו? תחושות בטן, הן בד"כ לא משקרות, אל תמהרי דברי עם הבן-אדם, תשאלי שאלות, תראי את התגובות, אפילו בקשי לדבר עם בנות זוג שלו לשעבר. וכן, הגדרת גבולות, "מילת ביטחון"- חייבים! מקווה שקצת הארתי את עינייך לעת עתה. בהצלחה :)

אכן .....

כנראה שהניסיון יגרום להפגת הבילבול כתבת "יש כאלה שחובים ל-BDSM בכל מיני רמות" מעבר לחדר המיטות והחיים האם גם ל BDSM יש רמות? קשה לי להסביר את השאלה

ל BDSM יש המון רמות

קודם כל בבדסמ יש "תחומים שונים" כלומר יש מי שלוקח את זה יותר לקטע פיסי של כאב, ויש מי שלוקח את זה יותר לקטע מנטאלי, וכמובן יש מלא שדות אפורים באמצע. בתחומים השונים יש כמובן רמות שונות. החל ממשחקי קינק ומשחקי מיטה עד לרמות שזה ממש רציני. אבל אלה דברים שנבנים ובאים בהדרגה. צריך להיות מוכנים אליהם וזה לוקח זמן. זה קצת משהו בסגנון עם האוכל בא התאבון (וסתם לשם הפרוטוקול אני לא מהאכלנים אז.. המסקנה ברורה..) יש אנשים שחיים את זה 24/7 כלומר שהם אחראים על מישהו (או לסרוגין שמישהו אחרי עליהם) כל יום כל היום. בפועל עדיין לא נתקלתי בהרבה שחיים ככה. אלה בעיקר סיפורים, אבל זה קיים. בתחום של כאב קל יותר אינטואיטיבית להבין מה פשר "רמות שונות" בתחום מנטאלי אלה רמות התמסרות שונות. החל מ"שיעשה לי מה שבא לו" כי זה כיף לי, וכלה בלחפור בנפש למקומות קצת יותר עמוקים ואפלים ששליטה/ כניעה יכולים לקחת אותך. כל הזמן תשאלי. אין לי יום פה בלי שאלות. בהצלחה :)

זה יכול להיות גם וגם

גם התחום המנטאלי וגם התחום של הכאב? וכל אחד ברמה שונה מהשני?

בהחלט

לרוב סשן כולל את שני המרכיבים. כי בכאב לבד משהו חסר ובמנטאלי לבד לרוב הנשלט/ת אוהבים כאב במידה זו או אחרת. תראי, הכל אפשרי. למשל מי שבמיוחד אוהב כאב אז יש סשן הצלפות. שזה יכאב.. אבל זה לא מביא להתמסרות מנטלית כמעט. אפשר להכניס בזה קצת אלמנטים מנטלים, אבל בגדול זה סשן כאב (אנדרופינים ליתר דיוק). בסשן מנטאלי אפשר להגיע לרמות מאוד מאוד עמוקות (שזה לרוב גם תלוי במידת ההכרות על שותפך) ושם למשל להכאיב מעט. הכל אפשרי. תעשי רק מה שטוב לך :) נ.ב תודה למורה שלי! שלמדתי ממנה כל כך הרבה בזמן כל כך קצר. זו חובה מוסרית לרשום לה תודה ביחד עם הנאומים שלי :)

יש העדפה (לפחות כרגע)

של מנטאלי אבל עם חיבור של כאב אוי זה מבולבל

חחח מבלבל

מנטאלי עם חיבור קל של כאב נשמע לי הכי טוב בעולם! חח נכון שזה מבלבל אבל מה שלא מבלבל קצת נהייה משעמם מהר מאוד.. עדיף ככה לא? אני חושבת שמילא צריך להתחיל מקטן.. ואז, כשאת שם, הגבולות בידיים שלך. אז בעצם אין פה כזאת בעיה, לא? :)

חחחח אני יודעת

אז בואי נגלה לך סוד נוסף.. הממש ממש ממש גבולות. תמיד תמיד תמיד יהיו בידים שלך :) ולדעתי טוב שכך :) אבל הכוונה שלי ברורה אני חושבת. אני אנסה רגע לענות לך ברצינות. כל סשן לפני שהוא מתחיל צריכה להיות לך רשימת גבולות מעודכנת שלך באותו רגע. והפרטנר שלך חייב לדעת אותה בע"פ! (זה לא כזה מסובך.. אני צוחקת). גבולות אלה דברים שנורא משתנים... וסביר להניח שהבתחלה אחרי כל סשן תחליטי שדברים מסויימים הם כן /לא אפשריים וזה יהיה בדיוק הפוך ממה שחשבת שעתיים קודם לכן. זה לגיטימי. גם גבולות זה משהו שדי תלוי באדם שמולך (לדעתי). אם את עם מישהו שאת סומכת עליו, מבין אותך ויכול לקדם אותך לאט לאט.. ככה בלי להבהיל יותר מידי... אין בעיה :) יהיה טוב! בכל מקרה מתחילים מקטן. גם אני נבהלתי בהתחלה כי הרצתי לי בראש את הדברים הכי מטורפים.. גם כשמתאמנים בטיפוס הרים לא מתחילים מהאוורסט.. פשוט.. :)

אצלי

הכוונה היתה שרוצה שהגבולות לא יהיו בידיים שלי אבל כן עם מישהו שסומכת עליו מספיק ושיודע את הקווים האדומים שלי (מקווה שאני יודעת אותם מספיק נכון לעכשיו) באמת שלא יודעת להסביר אולי עם הזמן אדע ... (אייבורי קבל משלוח ראשון
)

אני מבינה..

תפחדי קצת. זה טוב.. מוסיף אדרנלין ושומר עלייך בטוחה אבל לא יותר מידי.. אין סיבה :) וקו אדום זה גבול לצורך העניין. תחמת אזור. בתוכו את לא צריכה גבולות.. אבל צריך אזור תחום. וזו רק דעתי :/ :)

gidionline80

New member
זה המקום

לשאול לחלוק תרגישי בנח את לא מבלבלת את המוח בדסמ הוא קשת רחבה מאד של אלמנטים שכל אחד ואחת לוקחים מה שמהנה להם יש שנהנים מחלק למשל רק קשירה או רק כאב והשפלה או רק חינוך אנגלי ויש שנהנהנים מהכל ככל שתתנסי לאט לאט תגבשי לך אוריאנטציה של מה שטוב לך ומתאים לך לגבי גבולות הפרדות וכו לסמוך להאמין במישהו כמו בוניל כמו בכל קשר רגיל מציע שתקראי כאן בטאגליינס ובאתרים אחרים כמה שיותר תצברי ידע מנסיונם של אחרים איך מסבירים- תקשורת טובה היא ערובה לקשר טוב תצטרכי להסביר הרבה דברים וקשה ללמד תקשורת בהתכתבות עכשו ספרי מה חוית ומה אהבת

אממממ

לא חוויתי הרבה בטוחה שיש הרבה יותר שעוד רוצה לחוות.... תאמת שעדיין לא יודעת לגבש לי את הדברים שאוהבת יותר ואוהבת פחות אבל יודעת שעם הזמן גם זה יגיע בינתיים נהנת מהידיעה שיש לי עוד המון לנסות לחוות....

איזו הודעה יפה ../images/Emo24.gif

זו הודעה בין היפות ביותר שנתקלתי בהן כאן. בכלל לא בלבולי מוח ובכלל אין על מה להגיד סליחה! ובטח לא אסור :) מומלץ ומותר.. (אה כתבת אסור בתור השם.. חח אוקיי). אני חושבת שצריך רק ראש פתוח, קצת אומץ וזמן. כלומר זה תחום שלרוב קשה להתרגל אליו.. זה תהליך.. ראי הוזכרת זה ממכר!! אם יש לך שאלות.. חופשי בגדול תתחכחי, תסרטי קצת.. יהיה טוב :) בהצלחה רבה ! :)

Master Stav

New member
ברוכה הבאה

לסמוך על משיהו טוטאלית ....זה ענין של בניית מערכת יחסים ...לאט לאט
הגבולות שלך ....די פשוט כל דבר את שוקלת לפי עושה לך טוב עושה לך לא טוב או לא נכון
תיקשורת היא אחד הדברים החשובים ביותר ולא רק בBDSM .....לדבר והרבה
יש סוגים שונים של אנשים כך שיש סוגיםש ונים של BDSM
יש אפשרות להפרדה ויש אפשרות ליד ביד ...כל אחד מה שמתאים לו תמשיכי לבלבל את המוח זה טוב לך זה טוב לכולנו יש עוד שמתחבטים בשאלות ....כך ש ..... ברוכה הבאה

Master Stav

New member
כאמור

לכל אחד יש את הBDSM שלו ואיך שהוא מפרש את הדברים אין כללים ברורים שכתובים באיזש/הוא ספר
לפחות כך אני מקווה מצד שני ...אם תהיי בת אדם כזו שמכבדת את הסביבה והסביבה מכבדת אותה אני מניח שהBDSM שלך יההי ...טוב (לך)

למעלה