אז זהוא,

אז זהוא,

סכמתי לעצמי שיותר אני לא מדברת איתה...! לאא! דייי, נימאס! זה כזה מעצבן שאנשים כאלה אגואיסטים לפעמים (לפעמים??) למה אני צריכה לסבול? ככה חברה טובה מתנהגת??? מזל שעכשיו חופש ואני יכולה להעלם . נימאס לי להיות פראיריית..!! היא פשוט ניצלה אותי, זה היה במשך המון זמן שישבתי והכנתי לה משהוא שהיא היתה צריכה, אזשהוא סוג של עבודה..היא ידעה לבקש זאת כמו שצריך. ואני מרב טוב הלב ה`מיותר` מידי שיש בי..הסכמתי. ישבתי שעות , עזרתי, תקנתי, כתבתי, ימים, הפסקות שלמות, לילות,העיקר לסים ולהגיש לה אתזה.. היא קיבלה את העבודה באושר. (תודה? זה לא בלקסיקון שלה לאותו רגע).. טוב, נו. מה אני צכה שתגיד תודה? אנחנו `חברות` וזה כאילו ברור שאני יסכים(!). אחרי כמה ימים אני שמה לב שהעבודה שלה זכתה ליתר תשומת לב משאר העבודות, אח איזה אושר היה לה על הפנים!! היא היתה חיבת לספר שהיא עשתה זאת ``לבד`` בעזרת כמה בנות (הם רק נתנו `טיפים`..) אני פשוט מהצד, הבטתי בה. בחיוך. בעיניים הבורקות. אז אמרתי לעצמי ``שיהיה לה לבריאות``. אבל דבר אחד למדתי, חברה טובה היא לא. אין היום מושג אמיתי כזה. יש, אך נדיר. ולמי שיש -זכה. אבל לפחות לאמר תודה..... ‎לפחות הכרת הטוב.....‏

ממש דוחה!אבל זה מקרה די קיצוני,

קשה לי להאמין שחברה אחרת הייתה מתנהגת כך,זה הרי דבר מינמלי לומר תודה

זה ממש גועל נפש . . .

וזה בהחלט נכון, אין היום חברים, חברים יש באגד, וממש מתי מעט הם חברים טובים מאוד, לא מצוי הרבה.

כמה מגעיל.

אבל קשה מאוד למצוא חבר/ה טוב למרות שהענין הזה שדיברת עלו קצת מוגזם.

little snoop

New member
איכס,

אגואיסטית וחסרת התחשבות זה גינויים עדינים מידי לעומתה.! אל תקחי ללב, תעבירי את זה..

בחרת חברה טובה גרועה..

התנהגות דוחה! אני הייתי מתרחקת מימנה כמו מאש.קצת מידות..

למעלה