There You Go פאקינג פרפקט לא עושה לי טוב, עצוב מדי וכופה את עצמו. [אולי זה הקליפ...]
H HanAn189 New member 11/3/11 #154 There You Go ../images/Emo23.gif פאקינג פרפקט לא עושה לי טוב, עצוב מדי וכופה את עצמו. [אולי זה הקליפ...]
There You Go ../images/Emo23.gif פאקינג פרפקט לא עושה לי טוב, עצוב מדי וכופה את עצמו. [אולי זה הקליפ...]
Shiri from the block Active member 10/3/11 #1 ../images/Emo41.gifבקסטריט בויז We've Got It Going On VS Straight Through My Heart
Shiri from the block Active member 10/3/11 #1 ../images/Emo9.gif סתם לוודא אם בכלל שמעת את STMH? ../images/Emo3.gif
T theone24 New member 10/3/11 #116 כן, בזכות הקישור שלך.../images/Emo13.gif אבל שום דבר לא יכול להתעלות על ימי העבר של Everybody, as long as u love me וכולי. הזיכרונות מאותה תקופה ושירים הם ללא תחליף.
כן, בזכות הקישור שלך.../images/Emo13.gif אבל שום דבר לא יכול להתעלות על ימי העבר של Everybody, as long as u love me וכולי. הזיכרונות מאותה תקופה ושירים הם ללא תחליף.
ע עלמת הפרחים ההזויה New member 10/3/11 #99 הם הוציאו אלבום שלם אחרי Goodbye ויצאו ממנו 2 סינגלים(Holler ו-Let Love Lead Your Way) למרות שגם הם לא הסינגלים האחרונים שלהם. הסינגלים האחרונים שלהם יצאו ב-2006-2007 כשהם עשו איחוד והוציאו אלבום אוסף. הסינגל האחרון שלהן הוא Headlines מ-2007.
הם הוציאו אלבום שלם אחרי Goodbye ויצאו ממנו 2 סינגלים(Holler ו-Let Love Lead Your Way) למרות שגם הם לא הסינגלים האחרונים שלהם. הסינגלים האחרונים שלהם יצאו ב-2006-2007 כשהם עשו איחוד והוציאו אלבום אוסף. הסינגל האחרון שלהן הוא Headlines מ-2007.
S spiceupmylife1 New member 10/3/11 #101 כן נכון סליחה שכחתי... וגודביי יצא אחרי הולר.... הם מאותו דיסק שנקרא Forever
S spiceupmylife1 New member 10/3/11 #102 ../images/Emo41.gifמתקנת../images/Emo41.gif Wannabe או Headlines