אז והיום....

good girl 21

New member
אז והיום....../images/Emo24.gif

אתמול ישבתי וסידרתי את אלבום התמונות שלי... פתאום לפתע התגלה לי אלבום קטן ויפה עם תמונות של מאי מאז שהיא הגיעה אלי...בעצם מהיום שאני הבאתי אותה הביתה...:) חלקכם אימצתם/ קניתם/ מצאתם כלב שהוא גורון וחלקכם אימצתם/ קניתם/ מצאתם כלב שהוא קצת גדול ובוגר יותר.. כשאני מסתכלת על התמונה של מאי כשהיית בת חודש וחצי אם לא פחות אני רק צוחקת...היא היית יצור כזה קטן וחמוד.....וכיום אני תמיד שואלת את אותה שאלה... למה היא לא נשארה כזאת קטנה וחמודה כמו בפרסומת של הנייר טואלט?!
פתחתי שירשור זה, כדי שתעלו תמונות של הכלבים שלכם, תמונות מפעם ותמונות מעכשיו... נראה את השינוי שחל בהם, אם בכלל....נראה אם הם השתנו לטובה או לרעה...! מאי שלי היית שמנה ונשארה שמנה ....

good girl 21

New member
../images/Emo9.gif מאי מוסרת תודה!

חבר'ה להתעורר!! אני רוצה תמונות...והרבה!

Doctor Sue

New member
אמממ.. אבל האיכות גרועה...

בזמנו לא היו מצלמות דיגיטליות כל כך זמינות אהה ו... אני מכירה את ההרגשה של "למה הוא לא נשאר כמו הגור מהפרסומת לנייר טואלט" - הוא היה קופי כמוהו!

good girl 21

New member
גם שלי מפילים... צילמתי תמונה תמונה מהאלבום..

לא יצא רע כל כך!

../images/Emo107.gif נזק אז והיום...

בגיל חודשיים, חצי שעה אחרי שהמשטרה חילצה אותו מגג בו היה קשור בחורף בגשם, בלי אוכל או מים במשך שלושה ימים רצופים, ואחרי שלוש וחצי שנים, לא השתנה הרבה, אולי רק הוסיף לעצמו 40 ק"ג, והוריד כמה אלפים מחשבון הבנק שלנו

מאמוש

New member
../images/Emo8.gif|טנגו:

מחר זה יהיה היום שבו טנגו אצלנו 9 חודשים והוא בן 2-3 אז אין לנו תמונה שלו גור אבל מצד שני יש לנו תמונה שלו בכלבייה.. אז מצאו את ההבדלים..
(בתמונה למעלה הוא בכלבייה [אפילו שם הוא כשכש בזנב.] ובתמונה למטה הוא בחצר ביתינו [יושב אז לא רואים שהוא מכשכש
].)

למעלה