אז התפטרתי!

evilihi

New member
אז התפטרתי!

מהעבודה ביום רביעי... בקיצור נמרץ - הגיעו מים....כמו שאומרים... באתי הביתה, כתבתי פקס ארוך....חזרתי למשרד בלילה - לקחתי את חפציי...באתי הביתה חזרה, שלחתי את הפקס... ולא שמעתי מהבוס בכלל מאז... לחפש עבודה זה כזה מבאס
אני מכתתת רגליים כבר יומיים (חמישי והיום) וכלום
*הייתי חייבת להוציא...סליחה*

rigoletto111

New member
ברכותי../images/Emo70.gif

בטח תמצאי משהו יותר טוב! אני היום מצונן קשות, שוכב במיטה ועוסק באובססיביות בתחביב המשותף שלי ושל ג'ורג' קוסטנזה. (לא מה שאתם חושבים...) כלומר , מסחר בבורסה

evilihi

New member
../images/Emo24.gif

אז ביום חמישי הייתי בכ"א אחד...היה חביב... אתמול הייתי בשלושה כאלה..חלק היה חביב.. היום הייתי בשניים - אחד היה נהדר - וקיבלתי הצעות מגניבות לגמרי..השני היה איכסה פיכסה - המראיינת היתה מה זה מעפנה אלוהים..לא נתנה לי לדבר וכשכן נתנה היא טענה שאני מאוד שלילית (ואני דווקא דיברתי על הדברים שעשיתי מה זה בכיף - כמו למשל לארגן סרטים מצוירים לנכדים של הבוס - הבאתי כל יום סרטים אחרים מהאוסף שלי - אני חולה על ילדים קטנים!! וגם הרכבתי להם ביצי הפתעה של קינדר). אני אומרת לכם... נקווה שזה שהלך נהדר היום יתן משהו - בינתיים כל ההצעות שאני מקבלת זה מפ"ת, בני ברק וגבעת שמואל (שזה סיפור מהסרטים להגיע לשם בבקרים). משום מה לכל החברות יש ים הצעות בגבעת שמואל!!!!

למעלה