אז התכנסנו

א י ל ה

New member
אז התכנסנו

ב-12 כמתוכנן. שיחת ועידה טרנסאטלנטית זה בכל זאת לא קורה כל יום. כמה קליקים והערוצים נפתחו. Hi, this is John from London זה עובד! Hello, I'm Mark from New York באבו-אבוה עובד! גדול! Hi, Monica from Berlin מחיאות כפיים! Hello, and this is Gad speaking from Jerusalem. השתררה דממה. בכל זאת - שיחת ועידה, שיחת ועידה - אבל לא כל יום אלוהים בעצמו בא לבדוק את הטכנולוגיה... <סיפור הייטקי קצר>

ואז

ב - 12:05 בדיוק התדפק השטן על דלתות הפלאזמה הענקית התמסורת התחילה לגמגם את עצמה למוות וענן לבנבן של שלג דאשתקד פקד מעתה והלאה את אישונינו עמדתי מבויישת מול הבוס ושמעתי מאחורי את צחוקו המלגלג של....

צאט ניק

New member
אז

אל תשוויצי. אצלנו במוסך הביאו אתמול איזה טרנספורטר עם נזילת שמן. מוחמד אמר הנזילה מהבוכנות בוריס אמר הנזילה מהפילטר שמן צאט אמר זה בכלל לא נזילת שמן זה נזילת מים. בא מוריס הבעלבית וצעק. נו מה נהיה עשיתם פה שיחת ועידה טרנספורטרית? תחליפו הכל. גם את האלמנט. בערב בא בעל המכונית לקחת את האוטו. ראה את החשבון צעק או מיי גד. שחטתם אותי. השתררה דממה. בכל זאת, לא בכל יום צועקים אצלנו באנגלית במוסך. <סיפור לואו-טקי די קצר>

א י ל ה

New member
אני תוהה

האם בעל האוטו הוא אבא של גד מהשיחת ועידה, וזה פשר שיוכו של גד אליו? ועוד אני תוהה, ק', אם זה כך, האם אנחנו קרובי משפחה???

צאט ניק

New member
אנחנו

הענף שאתם אף פעם לא מזמינים לסדר. <צאט? צאט עם השחור מתחת לציפורניים? צאט עם הסיפורים הטרחניים שלו על המוסך שהוא עובד בו? שיעשה סדר אצלו> למנעלת נגרמה מבוכה כי צאט הוא קרוב משפחה כן זה עסק ביש כל קשר נכחיש מחיקה תחסוך ת'טירחה מילים: צ. אט לחן: נ. יק

באלי7

New member
אז

.............ככה א. התכנסות לא רלונטית יותר ב. ג. ד. ה. ו. כ נ"ל ז. [זין] זה "החברתי"..אף פעם לט היה רלונטי נ.ז גם הקצר[היטיקי] לא משהו מה שהיה הוא שהיה * ויברטור או בובה מתנפחת לכול פועל\ת

ואחרי הדממה, כולם התעשתו וקראו

"חמשיר על גדי שריקי שלוועידה הגיע קוויקי וכשהציג עצמו מיד אמרו לו: we love you chish gad" <סיום מוצלח, אמר בסיפוק מנכ"ל מפעל הפיס הטרנסאטלנטי>

נתת בחמשיר?

אתן לך בהייקו: הו אצבעות גרומות גרמתן לי לטייל לאיבוד בגרם מדרגות אפל

א י ל ה

New member
אני תוהה (ג')

האם אין פשרו של השם "חמשיר" מעיד על מספר השורות שאמורה לכלול היצירה? (רמז - 5). ועוד אני תוהה, דמעונת, אם זה כך, האין יצירתו של האצבעות צריכה להיקרא ארבשיר???

לא רק תוהה

החמשיר עצמו לא פורסם - לתשומת ליבך. הם רק קראו: "חמשיר על גדי שריקי שלוועידה הגיע קוויקי וכשהציג עצמו מיד אמרו לו: we love you chish gad" לא הצליחו להגיע לחמשיר משום שהקווים נותקו

זיוי בת

New member
הקווים נותקו?

תמיד אפשר לעבור לשיטה שכבר הוכיחה את עצמה לא מעט: קו נקודה נקודה קו קו קו קו קו נקודה קו קו קו נקודה. ואין לי כוח לכתוב גם את זה במורס אז אל תשכח להביא בערב הביתה חלב וביצים.

א י ל ה

New member
רק מספרים בראש שלכם אתם?!

ומה עם המבנה? מעשה בבחור ושמו לולו, שביצים מנחושת היו לו, מאשתו במיטה הוא קיבל בעיטה וגיצים מהתחת יצאו לו. מילים: ע. ממי לחן: ח. משיר

186! בואי רגע

מעשה בגיברת ושמה ורד ששדיים היו לה מעופרת, מבעלה בשדירה חטפה בישבנה סטירה והכל מתועד בסרט מלים: א.ותיות לחן: ה.מזייף

הגדרות

יכולות להיות כפשוטן - מדרגות = משטח הליכה מדורג או מטאפוריות שיכולות להפרש לאיזה כיוון שתרצה... מדרגות הנפש, הגוף, עלית מדרגה מבחינות שונות... אתה יודע..

למעלה