מנצל"שת D:~!
סיימתי את המנגה עד לעכשיו! 344. ^___^ יומיים של השלמות השתלמו D,: לא, רגע. בעצם. עוד לא הגעתי לקטע של סויגטסו >__>;; ... טוב, לא נורא. אז סיימתי עד ל344 ו... נחכה למצוא מקורות לפרקים העדכניים יותר XD;
~~ באסה לי שהידאן וקוזאקו מתו, ממש לא רציתי שהם ... ימותו XD;! הם היו ממש חמודים! אני מקווה שהם יחזרו איכשהו. גם סאסורי, היה לי נורא עצוב עליו >: היה לו סיפור נהדר. גם אם הוא היה פסיכי. מה באמת קרה למפלצת של סאסורי? ולגאארה אין את שוקאקו יותר... בפנים? אה, וגם. *סאי, כפרה עליך 3>! *גאארה, כפרה גם עליך!~!33>> *סאסקה, אתה מעצבן XD; ... מעניין אם אורוצ'ימארו ימות עכשיו.

... ובכלל, נארוטו זה כזה גאוני וכייפי, אוהבת את כולם!
אפילו סאקורה נהייתה... לא מעצבנת XD אפילו די מגניבה. זה שסאסקה לא היה בקרבתה השפיע עליה לטובה בהחלט. אז אחרי שראיתי את האנימה וקראתי את המנגה, אני יכולה להגיד בביטחון-
תעזבו את האנימה, זה חרא! תקראו את המנגה! כל דבר שם לוקח שנים וגם לא הולך לפי המנגה. המילה היחידה שקאנקורו אומר חצי פרק זה "גאארה!" ונמאס. >D ... או לפחות, תקראו את המנגה קודם ואז תראו את האנימה. מה שכן, שיר הפתיחה החדש מגניב נורא D: מחכה שתצא הגרסה המלאה. כן, וזהו. XD;;