אז השבוע לא יהיה פרק?

UselessCds

New member
><

שחכתי מזה >< ועוד אני כזה בציפיה של "היום יוצא RAW!!!" >< עכשיו עוד שבוע לחכות P:

Bakura

New member
מנצל"שת D:~!

סיימתי את המנגה עד לעכשיו! 344. ^___^ יומיים של השלמות השתלמו D,: לא, רגע. בעצם. עוד לא הגעתי לקטע של סויגטסו >__>;; ... טוב, לא נורא. אז סיימתי עד ל344 ו... נחכה למצוא מקורות לפרקים העדכניים יותר XD;
~~ באסה לי שהידאן וקוזאקו מתו, ממש לא רציתי שהם ... ימותו XD;! הם היו ממש חמודים! אני מקווה שהם יחזרו איכשהו. גם סאסורי, היה לי נורא עצוב עליו >: היה לו סיפור נהדר. גם אם הוא היה פסיכי. מה באמת קרה למפלצת של סאסורי? ולגאארה אין את שוקאקו יותר... בפנים? אה, וגם. *סאי, כפרה עליך 3>! *גאארה, כפרה גם עליך!~!33>> *סאסקה, אתה מעצבן XD; ... מעניין אם אורוצ'ימארו ימות עכשיו. :D ... ובכלל, נארוטו זה כזה גאוני וכייפי, אוהבת את כולם!
אפילו סאקורה נהייתה... לא מעצבנת XD אפילו די מגניבה. זה שסאסקה לא היה בקרבתה השפיע עליה לטובה בהחלט. אז אחרי שראיתי את האנימה וקראתי את המנגה, אני יכולה להגיד בביטחון- תעזבו את האנימה, זה חרא! תקראו את המנגה! כל דבר שם לוקח שנים וגם לא הולך לפי המנגה. המילה היחידה שקאנקורו אומר חצי פרק זה "גאארה!" ונמאס. >D ... או לפחות, תקראו את המנגה קודם ואז תראו את האנימה. מה שכן, שיר הפתיחה החדש מגניב נורא D: מחכה שתצא הגרסה המלאה. כן, וזהו. XD;;

Bakura

New member
אוקי, עכשיו שהשלמתי עד 348../images/Emo58.gif

מיזוגטסו. XD; מי איתי בקטע שהוא בעצם האח-חבר האבוד של סאי? D:::!!! וסאסקה... ממש מעצבן XD; מיזוגטסו ממש מאמי 3> נראה כמו קרוב של קיסאמה XD

UselessCds

New member
סאי סתם הומו

he's gonna take you to a gay bar :D ומיזוגטסו מגניב אבל הבגדים שלו מעפנים משהו פחד, היו צריכים לעשות לו תלבושת מיני-זבוזה כזה.. וכולם לקרוא את הפרק החדש (349), יש שמה פיסת מידע ממש מגניבה על הסילים <:

Bakura

New member
סאי לא סתם הומו :,D

הוא מיוחד!!!11
; ;. ודווקא בסדר, הבגדים שלו. אם מישהו לא ידע להתלבש זה זאבוזה XD

Bakura

New member
כן!!11 הרבה יותר מגניב מסאסקה >D

(בינתיים, כי סאסקה מעצבן אותי נורא וסאי מקסים
)

UselessCds

New member
עזבי רגע את ססקה -

סאי פאקין לובש חולצת בטן |= וחוץ מזה שהוא צוחק על הזין של נארוטו, ואין לו כישורים חברתיים whatsoever, והזימוני דיו האלה סתם משעממים, מה זה כבר יכול לעשות נגד יריב חזק? ללכלך אותו? |= חבל שלא מראים את שאר הדמויות בסדרה, אני רוצה לראות את קיבה בפעולה, רק חבל שזה יגיע בטח עוד מאה פרקים (של המנגה, מי יודע בכלל מתי האנימה תגיע לאיפה שהמנגה עכשיו) P:

Bakura

New member
בהתחשב בזה ש../images/Emo58.gif

סאי נשלח כדי להרוג את סאסקה והוא ביחידה מובחרת, אני חושבת שהוא הרבה יותר חזק ממה שראינו עד עכשיו. אני רוצה לראות את שינו
וגם את קיבה, ולפי ההיגיון הם הקבוצה שנראה עכשיו, כי ראינו כבר את טים גאי, את הקבוצה של אסומה (;;) ועכשיו התור של הקבוצה של קורנאי~

sapir aloud555

New member
ובכן,

אני חייבת להגיד שאחרי החפירות הארכיאולגיות פה בפורום, על ההודעה הזאת קיבלת נקודה טובה ממני. אני אזכור את זה. XD ושוב - תקראו את המנגה!

Bakura

New member
היאח והידד D:~!

...איזה חפירות ארכיאולגיות? Oם...

למעלה