אז הקשבתי לכן

אז הקשבתי לכן

וקבעתי תור למרפאה בתל השומר הלכתי לרופאת משפחה וקיבלתי הפניה התקשרתי למרפאה וקבעתי תור ושלחו לי הזמנה והנה אני עם טופס 17 ביד! ובכל זאת- שתי שאלות 1. ראיתי בטופס 17 שרשום אולטרסואנגד וגינלי ורופא אורלוג. זו טעות לא? ללכת אליהם לתקן לגניקולוג? 2. מישהו יכול להסביר לי איך מגיעים בהסבר הכי מדויק ומפורט שיש?? והתייעצות נוספת- כמה זה חשוב ללכת עם מישהו? אמא שלי, שהיא המלווה העיקרית שלי בחו"ל והאופציה הנוספת היא או אבא או חברה שלא נעים לי לבקש ממנה להפסיד עבודה... תודה על העזרה יקירותי

liats80

New member
../images/Emo6.gif

מה אכפת לך? תראי אורולוג.
אני הייתי מתקשרת למזכירות בתל השומר ושואלת אם יש בעיה עם זה שבטופס 17 כתוב אורולוג. נראה לי שלא ממש תהיה בעיה. לא יכולה להסביר איך להגיע כי אף פעם לא הייתי (אני גרה בחול והולכת לסוריאנו בפרטי כשאני בארץ). בקשר לליווי, נראה לי שלבדיקה הראשונית אין צורך בליווי. האולטרבסאונד והבדיקה לא כואבים במיוחד (וגם אם כואב - פעם סוריאנו הקפיץ אותי כשנגע במוקד - זה עובר ולא משהו שלא מאפשר תפקוד). שמחה שאת בדרך לשם. שיהיה בהצלחה!

זואילי

New member
אחלה!

1. המזכירות של האנדו יושבת במח' אורולוגיה. כשתגיעי לפקידה בסניף האם תשאלי אותה אם במחשב כתוב לה קוד של אנדומטריוזיס או נשים. אם לא, אז שיתנו לך מה שיש וכשתגיעי לתה"ש אני בטוחה שסאלי תדע מה לעשות עם הטופס 17 שעבור בדיקת רופא. מקסימום תרימי אליה טלפון ותשאלי. 2. אם את חונה בחניון המרכזי הגדול (בתוך מבנה, לא בחוץ) אז קודם - כדאי מההתחלה לעלות לקומות העליונות כי יש שם מצוקת חנייה. אני בכלל לא מחפשת עד קומה 10... בחניון יש מעלית. תרדי לקומה 4 לקניון. כשאת יוצאת מהמעליות יש מסדרון ימינה ושמאלה. זה של שמאל הוא לשיבא בייבי. את צריכה את הימני. את יוצאת מדלת מתוך הקניון לאותו מסדרון. כמה מטרים אחרי - תראי כניסה שמאלה למרכז מירב. יש שם עמדת מזכירות. קחי ימינה מהן ואז מסדרון צר משמאל (שם יושבים רופאי האנדו) ובקצהו דלת. ממול זו מרפאת אורולוגיה ושם יושבת סאלי. אני מאוד בעד לבוא עם מלווה. אם את בסבבה עם אבא שלך ולא מתביישת או נבוכה, אז קחי אותו איתך. ברור שהוא לא יהיה איתך בבדיקה כשאת על כיסא הגניקולוג.... אבל בהחלט שישב איתך מול הרופא. תמיד טוב שיש עוד אוזן ששומעת. אני הלכתי המון פעמים עם אבא שלי. לשם ולהרבה רופאים ובדיקות אחרות. כמובן - את לא יודעת מראש למי תיכנסי - או לסוריאנו או לשיינמן. בהצלחה!

למעלה