אז הקרנות באוני' ת"א?

Hakarpad

New member
אז הקרנות באוני' ת"א?

איך היה? מי היה? מה היה? :) חוויות?

Falcor

New member
מזניחים את הירושלמים ?..

אין הקרנות גם בירושלים ?! (ההקרנות בהדסה עין כרם לא נחשבות...)

guysoft

New member
ההקרנה היחידה שאנחנו מקבלים

מגיעה מטלפונים סלולרים... אולי אפשר לעשות קומבינה עם הסינימתק..

kinspirit

New member
וובכן...

מבחינתי היה מגניב למדי. היו מעט יחסית אנשים (כפי שציפיתי, מקווה שהשבוע יגיעו יותר אנשים כי זאת תחילת העונה השביעית). אני חייבת להגיד שלראות את הפרק על המסך הגדול ובסאונד, זה היה חבל"ז. ראיתי את הפרק הזה כבר 4 פעמים לפחות, וזה היה באמת ובתמים כמו לראות אותו לראשונה. חבל"ז! kinspirit

Falcor

New member
את זורה לנו מלח על הפצעים..

אני סטודנט באוניברסיטה העברית.. אני לא יכול לבוא לת"א

kinspirit

New member
תתפלא

אבל לפי הבנתי יש אנשים אשר מגיעים באופן קבוע להקרנות של בבילון5 שנערכות כשעה לאחר סטארגייט...והם אכן מגיעים מירושלים. אם ישנו מישהו שמוכן לקחת על עצמו ארגון של הקרנות בירושלים, אותו אדם מוזמן ליצור איתי קשר ונראה מה ניתן לנסות ולארגן. אבל זה רק לרציניים בלבד

Gleichman

New member
כל כך קשה!!!

יש לי כבר חצי מהעונה השביעית ביד ואני ---מ----ת----!!!! להתחיל לראות אותה, אבל אני לא רוצה להרוס לעצמי את ההקרנה באוניברסיטה ביום חמישי זה כל כך קשה.... הצילו!! הפיתוי כביר ומקשה עלי לעשות שיעורי בית. היש פיתרון?

kinspirit

New member
הדבר היחיד שאני יכולה להגיד זה...

תתאפק!!! זה יהיה שווה את זה. לראות את הפרקים על מסך גדול ובסאונד מפוצץ אוזניים...חבל"ז (נראה לי שאת זה כבר אמרתי בעבר הלא רחוק
). בשיא הרצינות - שווה לחכות! ואם כבר חיכית עד עכשיו, מה עוד כמה ימים כבר יעשו

kinspirit

New member
תגדיר פרקים חדשים...

אם אתה מתכוון לעונה שמונה אז יש עוד הרבה הרבה זמן... מתחילים מהפרק הפותח לעונה 7 עם הרצה של פרק בשבוע.

טים ג

New member
מה עם אטלנטיס../images/Emo35.gif

יש מצב להקרנה של פרקים חדשים של אטלנטיס

kinspirit

New member
לא נראה לי שנכון לעכשיו

מהסיבה הפשוטה שאנחנו הולכים ע"פ סדר כרונולוגי. אנשים לא יבואו לראות את אטלנטיס לפני שהם ראו את העונה השביעית של SG1 ומבלי לראות את SG1 עונה שמינית במקביל (לפחות את הפרק הראשון שמקדים את אטלנטיס). ומי שכבר ראה את השביעית ורואה את השמינית בדרכים לא דרכים, יכול באותם דרכים גם לראות את אטלנטיס... הקיצר - כפי שזה נראה עכשיו, אטלנטיס תצטרך לחכות שנסיים את העונה השביעית. בכל מקרה זה בטוח יהיה לפני השידור בארץ

טים ג

New member
מה עם אטלנטיס../images/Emo35.gif

יש מצב להקרנה של פרקים חדשים של אטלנטיס

Gleichman

New member
../images/Emo7.gif בצער רב וביגון קודר

עלי להודיע ש"תקעו" לי משמרת ביום חמישי ואני לא יכול לבוא להקרנה!!! שבוע שלם אני מחכה לזה, ומונע מעצמי מלראות את הפרק בבית, במטרה "לשמור לי" את זה להקרנה... ועכשיו אני לא אוכל להגיע...
באסה באסה באסה

למעלה