אז...הפרק היום

Digi Lista

New member
אז...הפרק היום../images/Emo13.gif

אחד הפרקים היותר מורכבים שאני אוהבת... שאר הפרטים בערב,מיתר ביקשה ממני לא להרוס על הבוקר
 

gill142

New member
מיתר צודקת!, קמתי מאוחר ולא רוצה

שיגידו לי מה יקרה, ואם יגידו לי אלא יהיו התקצירים של יס (חח)
 

Digi Lista

New member
זה דווקא דיי מבאס...

אבל אני מכבדת את הבקשה שלכם,לפעמים קשה להיות מאלה שקמים מוקדם
 

קורורו

New member
גם אני ראיתי היום בבוקר...

אחד הימים המוזרים שאני הולכת לישון נורא מאוחר, וקמה נורא מוקדם... לא משנה... אולי נכתוב, אבל מי שלא ראה - לא יקרא?
 
אבל כבר אמרתי...

שבעצם אין בעיה אם זה שתדברו על הפרק בבוקר, כי אפשר פשוט לא לקרוא! מחר אתם מדברים על הפרק מתי שבא לכם!
 

WoLfN

New member
סאלמון!*.*

היא כזאת חמוטה!^_^ סילפימון מגני ביותר, רק שיש לו שני קולות, וזה מזוויע ת'שועליםXD אהבתי את הפרק, בגלל כל האפל וכאלה...
 
פרק די משעמם לדעתי...

ממש ישבתי מול המסך, והרגשתי שאני צופה בו בכוח, לא כי אני באמת רוצה. אולי זה בגלל שהוא עוסק בקארי.... ריחמתי קצת על יולי, בגלל שהיא דלוקה על קן ויש לו מן דבר משותף כזה עם קארי, שגם היא כאילו יותר טובה בעיני החברה (נקרא לי ככה). מאוד אהבתי את שתי הסטירות! אבל הקטע הזה שבהתחלה קארי מרביצה ליולי ואחר כך יויל לקארי כבר די חוזר על עצמו. הקטע עם האהבה ביניהם היה מאוד קיטשי ומעצבן. הדיג'יגדילה גנטית הזאת, לדעתי היה הרבה יותר יפה אם אקווילמון (ככה קוראים לו?) היה משתלב עם אנג'וומון ולא עם גאטומון.
 

Apikachu L

New member
חחח..

אנג'וומון לא תוכל להשתלב עם אקווילאמון. הם לא אותה דרגה. אהבתי את הגורם לדיג'יגדילה הגנטית יותר ממה שגרם להתמזגות של Xוימון וסטינגמון. כאן זה נראה טוב. ויש לי את ההתמזגות במחשב.^^
 
ועוד משהו.. הדיג'ימונית פרח הזאת

שהופיעה פתאום הייה ממש מיותרת, מילא היו שמים איזה דיג'ימון אפל או משהו כזה, אבל פרח??
 

WoLfN

New member
../images/Emo45.gif

היא נראתה כמו מגה דיג'יגדילה אפלה של פאלמון או משו, כמו סקאלגריימון לאגומון...
 

Apikachu L

New member
ניגודים נמשכים

פרק מגניב זה העלה בי שאלה. האים יולי וקארי הן באמת ניגודים, או שמה ניגודים לכאורה? (ניגודים לכאורה זה אנשים שמתמודדים עם אותן תופעות באופן שונה) כמוכן, האים קארי וקן בעצם מתמודדים עם דברים שונים באופן דומה או שהם באמת דומים?
 
../images/Emo41.gifציטוטים!../images/Emo41.gif

"ואז האיש אמר:'טוק טוק'" "וימון, אמרתי לך די כבר עם הבדיחות 'טוק טוק' האלה!" "אבל זאת לא בדיחת טוק טוק! זה סיפור על איש שמספר בדיחות טוק טוק!" "אוי הוקמון! מה חשבתי כשעשיתי את זה?..." "זאת הבעיה, יולי. שלא חשבת"
 

קורורו

New member
פרק נחמד.

אני אוהבת את הפרק, בעיקר בגלל כל הקטע הזה של "אוקיינוס האופל". רק אני מרגישה שכל הקטע של "הכוחות העל טבעיים" של קארי לא מוצה את עצמו?! זאת אומרת, ראו שהיא מאוד שונה מהשאר בזה שהיא זכרה את קורומון, תקשרה עם הפיה ההיא (זאת שהייתה חלק מאלו שבחרו את הדיג'יגורלים), ואז בכלל הקטע עם מלכת הנוממונים (היא הצליחה לתת כוח לכולם! איך לעזאזל זה קרה?!)... ועכשיו זה. היא היחידה (חוץ מקן) שראתה את הים האפל. שלא לדבר על נקראה לתוכו (אליו?). ופתאום... זהו! אין יותר איזכורים של הדברים המוזרים שקורים לקארי, או ה"כוחות". אני לא יודעת. לדעתי הם יכלו לעשות עם זה משהו יותר טוב... הסטירות הצחיקו אותי! בעיקר של קארי, שהיא נבהלה מעצמה
("אימל'ה מה עשיתי?"). לא הבנתי את הקטע הזה שהיא אמרה לקן על הטבעת הכהה. כאילו, הדרך שהיא אמרה. היא לא הייתה אמורה להשתנות?! היא ממש עצבנה אותי אז... ולא הבנתי מה הצחיק בזה את קארי
. כשטי.קיי אמר לקארי שהוא פחד מזה שהוא מאבד אותה, התחלתי לחייך כמו טיפשה. אני אוהבת את הקטעים האלו!
 
אני דווקא שונאת כאלה קטעים ../images/Emo5.gif

(הכוונה למה שאמר טייקיי לקארי בסוף הפרק...) גם אני אהבתי נורא את הפרק, בעיקר בגלל כל האפל וזה... אחד הטובים לדעתי ^^
 

Digi Lista

New member
...

אני לא אוהבת את קארי ויולי. אני לא אוהבת את הקטע הקיטשי בסוף ששתיהן לא יהיו לבד,אלוהים כמה כאבי שיניים אני עוד צריכה לחטוף מקארי? ובכלל מה לעזאזל עבר עליהן כשיולי אמרה לקארי שהאור יפה כמוה?אני לא אובייקטיבית אבל קארי פחות יפה מיולי(לדעתי לפחות),מבחינתי קארי אם כבר אולי מיוחדת אבל לא יפה...ובטח שלא "את האדם הכי חזק שהכרתי כול ימי חיי"... אבל למה להיות רק שלילית? הסטירות היו אדירות,כמובן שהיו צריכות להיות עוד סטירות כדי לאזן קצת את רמת הקיטש,אם זה היה תלוי בי בזמן שטי.קיי,קודי ודיוויס עסקו בחיפושים דיוויס וטי.קיי היו רבים אבל לא באגרופים אלא בסטירות כי זה מצחיק לראות סימני כאפה על הפנים ולשמוע אמירות שנונות(בזכות דיוויס בעיקר),בטח שזה גם יותר מעניין מאשר שתי בנות שרבות ואז "אוי אני מצטערת לא התכוונתי שזה יהיה חזק כול כך"... הקטע עם קארי היה נחמד כבר בעונה הקודמת,אבל הפעם נראה שמשהו לא היה שם מספיק חזק,קן לדעתי הרשים הרבה יותר,בפרק שקארי נשאבה לאוקיינוס האפל נורא נהניתי אבל פה זה היה סתם כדי להראות כמה קארי יותר ממה שהיא מראה וכנ"ל לגביי קן,קראתי מה שיאנה כתבה ולדעתי קארי וקן מאוד דומים,לשניהם יש אופי שנורא קל לנצל אותם בגללו,ברגע ששניהם מתמודדים ונלחמים הם נהפכים לחזקים,בינינו קן עכשיו לא מזכיר את קארי ברגישות ובמתיקות עד כדי רכיכתיות מסוימת? מה שכן קארי זאת דמות שאני יכולה לכתוב עליה שעות אבל עדיף שלא כי אז אני בכלל אצא כאחת ששונאת אותה,אני מעריכה אנשים עם רגישות ואינטואיציות חזקות כול כך,אני לא אוהבת להודות בזה אבל גם לי יש איתה כמה דברים משותפים(אינטואיציות) ואת האופן בו הם מוצגים אצלה אני לא אוהבת... אני נורא שלילית,אה?טוב,נעצור כאן.
 

קורורו

New member
כן. יולי באמת יותר יפה.

הבעיה היא הקסדה והמשקפיים. זאת אומרת - זאת לא בעיה, אבל בדרך כלל אנשים ישר מסתכלים על זה
. אבל משהו בה מציק.... אולי איך שהיא מתנהגת לפעמים, כמו שהיא אמרה. אבל יפה שהיא מנסה להשתנות!!!
 
אבל בעולם האמיתי היא עם בנדנה

ומשקפיים דווקא יכולות מאוד להוסיף לאנשים, למרות שהגודל באמת די מוגזם. האמת אחרי שהסתפרתי והלכתי לטיול לקחתי בנדנה מהמדריך שלי וקשרתי אותה כמוהה (בלי קשר אליה, פשוט כמובן ככה שמים בנדנה) ואז חשבתי ללכת ככה גם לא בטיול, ואז אבא שלי בא ואמר שזה מגעיל *סניף* אין לי מושג למה סיפרתי את זה
 
יולי באמת יותר יפה.

אבל בתווי פנים כולם כמעט אותו דבר, ההבדלים היחידים הם רק בעיניים, ומה שמרכיב את הדמות זה השיער, הבגדים והשאר...
 
למעלה