...
אני לא אוהבת את קארי ויולי. אני לא אוהבת את הקטע הקיטשי בסוף ששתיהן לא יהיו לבד,אלוהים כמה כאבי שיניים אני עוד צריכה לחטוף מקארי? ובכלל מה לעזאזל עבר עליהן כשיולי אמרה לקארי שהאור יפה כמוה?אני לא אובייקטיבית אבל קארי פחות יפה מיולי(לדעתי לפחות),מבחינתי קארי אם כבר אולי מיוחדת אבל לא יפה...ובטח שלא "את האדם הכי חזק שהכרתי כול ימי חיי"... אבל למה להיות רק שלילית? הסטירות היו אדירות,כמובן שהיו צריכות להיות עוד סטירות כדי לאזן קצת את רמת הקיטש,אם זה היה תלוי בי בזמן שטי.קיי,קודי ודיוויס עסקו בחיפושים דיוויס וטי.קיי היו רבים אבל לא באגרופים אלא בסטירות כי זה מצחיק לראות סימני כאפה על הפנים ולשמוע אמירות שנונות(בזכות דיוויס בעיקר),בטח שזה גם יותר מעניין מאשר שתי בנות שרבות ואז "אוי אני מצטערת לא התכוונתי שזה יהיה חזק כול כך"... הקטע עם קארי היה נחמד כבר בעונה הקודמת,אבל הפעם נראה שמשהו לא היה שם מספיק חזק,קן לדעתי הרשים הרבה יותר,בפרק שקארי נשאבה לאוקיינוס האפל נורא נהניתי אבל פה זה היה סתם כדי להראות כמה קארי יותר ממה שהיא מראה וכנ"ל לגביי קן,קראתי מה שיאנה כתבה ולדעתי קארי וקן מאוד דומים,לשניהם יש אופי שנורא קל לנצל אותם בגללו,ברגע ששניהם מתמודדים ונלחמים הם נהפכים לחזקים,בינינו קן עכשיו לא מזכיר את קארי ברגישות ובמתיקות עד כדי רכיכתיות מסוימת? מה שכן קארי זאת דמות שאני יכולה לכתוב עליה שעות אבל עדיף שלא כי אז אני בכלל אצא כאחת ששונאת אותה,אני מעריכה אנשים עם רגישות ואינטואיציות חזקות כול כך,אני לא אוהבת להודות בזה אבל גם לי יש איתה כמה דברים משותפים(אינטואיציות) ואת האופן בו הם מוצגים אצלה אני לא אוהבת... אני נורא שלילית,אה?טוב,נעצור כאן.