אז הפרק היום היה

אז הפרק היום היה

חמודד היה עצוב שניתן חזר להיות באד בוי לא מתאים לו אני רגילה שהוא טוב ועשה טוב שברוק ניצחה זה היה ברורר שהי אתנצח ואחרי זה תיהיה חברה של אריקה - כזה קיטשי ! ו... אני שונאת את דן !!!!! על מה שהוא עושה ללוקאס - בדיוק סיימתי לראות שישי הפוך מזללל שצאד הסתפר כי בסרט זה נראה כאילו הוא לא חפף תראש שנים זה היה דביק ומגעיל

../images/Emo112.gifהפרק של היום../images/Emo9.gif

פייטון מאושרת יותר מהרגיל, אבל היילי נראית לי קצת אגואיסטית. נכון שהיא צריכה להגשים את החלום שלה ובלה בלה בלה. :| זה מה שנראה לי. גם אני ראיתי שישי הפוך
והקול של צ'אד
קורע!

ראיתם איך צאד נראה בפרק ?!

לצערי אני אומרת על אהובי שהוא די נראה נשי בפרק כי חח זה נראה כאילו הוא שם גלוס אבל אין עליו בכל מצב הוא יפה

g a l g i r l

New member
מנצלש"ת.. יש לי שאלה

מה דן עשה או אמר ללוקאס שהוא צריך לגור אצלו???? הוא באמת סוחט אותו? פיספסתי את תחילת הפרק הקודם.. ועוד כמה חלקים

yasminale

New member
מה שדן עושה..

א. הוא אירגן את כל הקטע עם קית' וגו'לס (שכר את ג'ולס כדי שתשבור לקית' את הלב ולוקאס עלה על זה) ודן אומר שאם לוקאס יגור איתו הוא לא יכלה לקית'. ב. לוקאס גילה שהוא חולה לב (ושוב, דן הורס הכוללל) והוא לא רוצה שאפחד ידע, במיוחד לא אימא שלו, אז דן ממן ללוקאס את התרופות ושומר את המחלה בסוד, ובתמורה לוקאס גר עם דן.

TheCharm

New member
אממ

לוקאס כן חולה במחלה התורשתית הזאת שהייתה לדן, והוא עבר לגור איתו בתמורה שדן יממן לו את התרופות והטיפולים.

toast and jam

New member
OMG! איזה פרק!

אומנם הוא לא היה כמו הקודמים, (הוא היה קצת פחות טוב..) אבל ממש מעצבן! ניית'ן ממש מסכן אבל גם ממש חמור שהוא ככה מדבר ללוקאס! חוצפן! לא לוקאס הרס לו את החיים, אבא שלו והיילי והוא עצמו הרסו לו את החיים אז שיפסיק להאשים את לוקאס! (טוב זה לא עד כדי כך נורא אבל אני קצת רגישה בכל מה שנוגע לצ'אד...
) אוף- שונאת את דן! כזה חוצפן ומגעיל לכל העולם!!! ברוק ממש חמודה!! וגם ג'ייק ופייטון! טוב טוב סיימתי לחפור.. (סליחה)

narkisu2

New member
פרק נחמד

נייתן הורס אותי
ודן ממש רשע,אבל משום מה נהניתי לראות אותו בסוף הפרק מיודד עם לוקס... מאות' חמוד

TheCharm

New member
פרק בסדר

טוב, נו, קצת משעמם. היילי מעצבנת אותי רשמית. אני מת לדעת מה הרעיון של אנדי. דן הוא מניאק, אבל לא יודע... הוא מאמין ב"המטרה מקדשת את האמצעים", וזה. בסה"כ הוא טוב לפי דעתי. אבל הוא לא יודע לקבל דעות שונות ודברים ששונים ממנו, וזה.

barrch

New member
היי :) תגידו...

יש מצב שהייתה בפרק של היום את קירסטן מהטופ מודל הבאה 3??..

danieli92

New member
הפרק האחרון...

איזה פרק!!! כאילו שמישהו חשב שברוק תפסיד... היילי די אגואיסטית אבל יש לה זכות להגשים את החלום שלה!!! נייתן מסכן אבל שיתחיל לרסן את עצמו לוקאס ממש ממש ממש ממש לא אשם בכל מה שקורה לו!!!!!!! אם כבר אז הוא קצת אשם הוא היה צריך לתת להיילי ללכת בלי ריבות ופרידה וזה הרי זה החלום שלה! דן מעצבן ורשע כמו תמיד! פייטון וג'ייק חמודים (וג'ני בעיקר איזו מאמי!) אבל זה נדמה כאילו הם קצת סיפור רקע כזה... ויש לי הרגשה כאילו נייתן הולך להתאהב בפייטון...... טוב זהו וסליחה על המגילה

yasminale

New member
ת'אמת..

למה כולם אומרים שהיילי צריכה להגשים את החלום שלה?! ניית'ן לא ויתר על ה-3 חודשים במחנה כדורסל? שזה החלוםמ שלו? אז הוא וויתר בשבילה! והיא לא וויתרה בשבילה! ועד עזבה עם מי שהוא שונא! רשמית. היילי כלבההההההההההההההה

למעלה