אני אגיע למפגש אה ושלום אני חדש בארגון
O o0Invisible0o New member 22/7/05 #27 תודה!../images/Emo3.gif בלה. אבל סיימתם מוקדם נורא.. אני פגשתי את ענת בדרכה חזרה מהפגישה קצת אחרי שהגעתי לעזריאלי..ובאתי מוקדם..:S
תודה!../images/Emo3.gif בלה. אבל סיימתם מוקדם נורא.. אני פגשתי את ענת בדרכה חזרה מהפגישה קצת אחרי שהגעתי לעזריאלי..ובאתי מוקדם..:S
א אור פרלמן New member 23/7/05 #28 אממ אני לא יודע למה הכוונה מוקדם אני וענת הגענו ב11:45 לעזריאלי, ולקראת 14:00 הלכנו מחוץ לעזריאלי למשרדים כדי להמשיך את הדיון וב16:00 חזרנו לעזריאלי וענת הלכה לקראת 17:00. כך שאני לא חושב שסיימנו מוקדם.
אממ אני לא יודע למה הכוונה מוקדם אני וענת הגענו ב11:45 לעזריאלי, ולקראת 14:00 הלכנו מחוץ לעזריאלי למשרדים כדי להמשיך את הדיון וב16:00 חזרנו לעזריאלי וענת הלכה לקראת 17:00. כך שאני לא חושב שסיימנו מוקדם.
O o0Invisible0o New member 23/7/05 #29 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifוהייתם על הגג?-.- הזוי, אוקיי אז אולי ראיתי את ענת ב2 והייתי בטוחה שהיא הולכת הביתה? מוזר..*_*
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifוהייתם על הגג?-.- הזוי, אוקיי אז אולי ראיתי את ענת ב2 והייתי בטוחה שהיא הולכת הביתה? מוזר..*_*
O o0Invisible0o New member 23/7/05 #32 לא אותך..../images/Emo12.gif יש 2 ענת? זה יסביר כמה דברים..:S אני מדברת על ענת-נתי.. אני לא פגשתי אותך, אני לא יודעת מי את! ורק חשבתי שנתי הולכת הביתה..ככל הנראה. אני לא ילדה הזויה. בלה.
לא אותך..../images/Emo12.gif יש 2 ענת? זה יסביר כמה דברים..:S אני מדברת על ענת-נתי.. אני לא פגשתי אותך, אני לא יודעת מי את! ורק חשבתי שנתי הולכת הביתה..ככל הנראה. אני לא ילדה הזויה. בלה.
N Nora Shu New member 23/7/05 #33 אני לא רגילה שיש יותר מענת אחת. >< זה עניין חדש לי. XDD גם לי קוראים נתי. :X
O o0Invisible0o New member 24/7/05 #35 אבלאבלאבל..מאיפה חשבתם שאני אכיר אותה בכלל כדי שאדע שהיא עוזבת?
R Reution New member 24/7/05 #36 חחח דיון מצחיק ביותר ../images/Emo13.gif בקיצור, הייתה אי הבנה קלה. הבנתי על איזו ענת את מדברת... היא באמת הלכה בסביבות 2....
חחח דיון מצחיק ביותר ../images/Emo13.gif בקיצור, הייתה אי הבנה קלה. הבנתי על איזו ענת את מדברת... היא באמת הלכה בסביבות 2....
O o0Invisible0o New member 25/7/05 #37 הו יופי.../images/Emo9.gif ידעתי שאני לא ילדה הזויה. [מי? אני? לוקחת הערות משניות קשה?XD נמנ.]