אז הסתיים עוד מפגש

טסונמי1

New member
כלים מדהימים- גלזורה יפיפה-כדי

שהמים יזרמו בנחת לאורך "המיגדל" ובעיקר ביגלל קוטר הצלחת לדעתי צינורית בגומי חייבת להיות כימעט בגובה מיפלס החור שבמיגדל -חשוב שהצינורית תהיה בדיוק בקוטר החור עים היא צרה יותר המים יגלשו פנימה- מבקשת תצלום כשזה יהיה מוכן

r66

New member
בטח..תודה על הטיפים ../images/Emo24.gif

Y עכשיו אין לי ברירה

r66

New member
עדכון על עקיצת הדבורה

אז... רק מגרד וזהו. לגרד כף רגל זה תענוג לא נורמלי

Rebeccan

New member
הרעיון בשמה של העוגה

רואים תפיחה כמו כאשר נעקצים אח, איך אני אוהבת את העוגה הזו
פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם |טיפה||טיפה| בבקשה, ומנת
גם

Rebeccan

New member
והעיקר שלא קרה כלום

העקיצה הראשונה שאני זוכרת - כתה א ... על הראש טיילה דבורה ... העקיצה היתה באצבע
הרבה שנים אחרי ... לא רחוק מכוורת דבורים עקיצה בקצה כף היד ... נפיחות נוראית - חצי יד היתה נפוחה ופי כמה מהיד הרגילה שלי, תרופות מהרופא ... בלגאן שלם רק שהרופאה הטמבלה לא סיפרה לי שהתרופה מרדימה .. ואני נהגתי, והרגשתי שאני קצת ... מרחפת ... פוי, מאז לא לוקחת תרופות יותר
פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם |טיפה||טיפה| בבקשה, ומנת
גם

המתכון של העוגיות שהבאתי:

שלבי הכנה. 1) להכין כדורי שוקולד. 2) לשים במקפיר ליומיים. 3) לצאת למפגש פורום גינון עם ארגז גדול של צמחים. 4) לגלות כשכמעט הגעת ששכחת את כדורי השוקולד בבית. 5) להכנס למכולת הקרובה ולקנות עוגיות. עבד יופי- עובדה שלא מצאתי את העוגיות אחרי ששמתי אותן על השולחן.

רוּפֵן

New member
לא לידוג...

במפגש הבא, "מישהו" יביא אותן..
חחחחחחחחחחחחחח שפכת אותי..

r66

New member
../images/Emo6.gifחחח...אני מתה על מאפים קנויים../images/Emo13.gif

Rוני

New member
ואם כבר מאפים קנויים, מי הביא את

עוגות/עוגיות השבלול עם השוקולד והפירורים עליהן? הן היו מדהימות ואני רוצה לדעת איפה קונים או איך עושים.

Rוני

New member
../images/Emo124.gif העלאת תמונות מפגש לפורום

בעבר ביקשנו שלא להעלות תמונות מהמפגש לפורום ללא אישור מפורש של המופיעים בתמונה. הפעם הועלו תמונות (ידוע לנו שבתום לב) ללא בקשת האישור. השארנו כמו שזה, וחיכינו לראות אם תהיה בקשה להסרת תמונות. ואכן נאלצנו להוריד תמונות, לאור בקשה מפורשת. עם כל האחרים המופיעים בתמונה - הסליחה. נמשיך להוריד תמונות לאור בקשות. נא לא לשים תמונות נוספות ללא אישור המופיעים בהם.

Rוני

New member
לא נורא. ולא רק אליך ../images/Emo13.gif

בלהט ההתרגשות כולנו שוכחים שיש כאלה שלא רוצים להופיע באופן לא מבוקר מעל דפי הפורום.

למעלה