אז הנה לי יש סיפורים....

smagi

New member
אז הנה לי יש סיפורים....

סיגלי בניגוד אליך אצל בעלי במשפחה מתביישים לשאול אם אני בהריון ולי יש בלי עין רעה
בטן של חודש שישי. אז אתמול היינו בחתונה ואני הלכתי עם מכנס צמוד נמוך בבטן ועם חולצה צמודה ויחסית קצרה (איזו פרחה
) שהבטן בלטה החוצה בלי שום ספק ועדיין אף אחד לא שואל רק מסתכלים עלי מדברים איתי על נושאים אחרים ואחרי שאני הולכת אני רואה אותם מרכלים מאחורי הגב - אבל לי לא איכפת שיקפצו לי כולם! בקיצור כל משפחה והקטעים שלה אף אחד לא מושלם!

להבדיל, במשפחה של בעלי אין כל

בעיה והגיסות שלי (אחיותיו) מאושרות עד הגג. הבעיה היא אשת האח הגדול שבהיסטריה נוראית מעצם המחשב שיגיע נכד ויקח את מלוא תשומת הלב מחמותי היות וחמותי מאוהבת קשות בבנה הקטן (בעלי) לפני כשלוש שנים התחלנו מסכת של טיפולים ולא שיתפנו אף אחד בסוד העניין. האבסורד היה שאיך שהיא קלטה שאנחנו בטיפולים על אפו וחמתו של הבעל שלה היא רצה להוריד את ההתקן וחיכתה נואשות לכניסתה להריון. בכל ארוחת ערב משותפת היתה מנסה לדקור ולעקוץ והייתה כל הזמן אומרת לבעלה : "מה? אתה רוצה לנסוע החודש לתיאלנד? ומה אם אני בהריון?" וזה היה כל ארוחה וכל מפגש. אני הייתי ממש עם עור של פיל ולא הראתי כל סימנים של עצבים וכאלה אבל היא הבת זונה הייתה משחקת אותה נחמדה ומאחורי הגב תוקעת סכין רחבה. הקטע ששבר אותי היה שהיא נכנסה להריון ורצה לבשר לכולם שהנה סוף סוף הנכד המיוחל בדרך. כל תקופת ההריון היא הסתובבה עם השם הקבוע של הבן שהולך להיוולד ואז הגיעו תשובות הבדיקה שבשרו : ב ת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבלה וחפויית ראש הייתה לאורך כל התקופה ואני ? לא צדקתם!!!! אני זו שניחמתי והצחקתי וצרחתי עליה שתפסיק לבלבל את המוח ובנות זה שמחה ובוא יבוא הבן. והיום מה? אתן כבר יודעות............

נוי3

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

ותוספת

צפנתי

New member
מה אתן מעדיפות,שישאלו או שלא ישאלו?

ס-ק-ר !!! שידברו בפנים או מאחורי הגב? שיסתקרנו או שלא ישימו עליכן? סקר חדש!

smagi

New member
אם הם כבר מדברים אז לפחות

שישאלו בפנים! אבל אולי הם חושבים שסתם השמנתי
ולא נעים להם.

זה מאוד תלוי בטיב המילוי../images/Emo3.gif

א. זה לא סקר מכוון שהאלות סותרות אחת את השניה ואי אפשר לענות בבת אחת על השאלה. ב. מאיזו חב' את? מינה צמח? אז ככה., התשובה היא חד משמעית : שידברו בפנים ורק בפנים!!!!!! ואם אפשר גם לנסות כיבוד פרטיות זה יהיה נחמד יותר!!!!!! אני מעולם לא העזתי ולא אעז להכנס לתוך הנשמה של האדם, לחדר המיטות, בן רגליו לתוך אבריו האינטימיים!!!!!!!!! כך שהייתי מאוד מבקשת שלא יעשו לי גם כך!!!!!!!!!!!

גם אני כמוך

לא אוהבת שנכנסים לי לורידים ורוצים לדעת כל מה שקורה אצלי,,,, בד"כ כשמגיע מצב כזה שאני מרגישה חדירה לפרטיות אני פשוט עושה סוויץ' ומנתקת מגע

אז הנה היא קבלה בראש הגב' ../images/Emo88.gif

ואור הייתה עדה לחלק מהשיחה. אתן יודעות למה כל השאלות הללו? מתוך א ה ב ה !!!!!! נו, ? תגידו לא תשובה מטומטמת? העניין הוא שמתוך אהבה או לא היא לא פונה אליי ואלא דווקא לאנשים אחרים (כמו חמותי וכו') וזה למה?למה?למההההההההההההההההההה? צרחתי עליה בטירוף וכשאור התקשרה כבר הייתה קצת רגועה יותר. הדבר הברור שהעברתי לה (והיא טוענת שאני פגיעה מידי ותמיד אני מורידה עליה את עצביי) שאני לא מסכימה שיכנסו לחיי הפרטיים ומעצבן אותי לחשוב שהיא כל כך "דואגת" לי (ולא לתחת שלה מחשש!!!!!!!) נו., שויין עכשיו נראה מה יהיה הלאה איתה. צער גידול גיסות!!!!!!!!!

נוי3

New member
כל הכבוד על היוזמה...

לדעתי, זה ממש תלוי.... אני הייתי נותנת לחמותי להתפוצץ מסקרנות

jif

New member
זה מזכיר לי סיפור

לפני כמה חודשים מישהי שאלה אותי כך: "את כבר בשני שלך?". לא שאלה אם אני בהריון כי זה היה ברור לה, אלא איזה ילד זה יהיה, מבינות?? ואני עניתי לה שאני סתם שמנה (מה שנכון,נכון), היא רצתה לקבור את עצמה. אני בחיים לא שואלת שאלות כאלו ואני לא רוצה שישאלו אותי. אם יש לי משהו לספר-אני מספרת.

גי'פ , כמוני כמוך ../images/Emo3.gif

גם אותי כל הזמן שאלו אבל העצוב שבדבר היה שהייתי נפוחה מזריקות וכל החולירע שעברתי. פה ושם הייתי בכוונה מעצבנת ועונה: כן!!!!!!!!!!!!!!! המדהים היה ש"חברה" (חברה? מהזבל!!! כולה איזו אחת שלפני מאתיים שנה למדה איתי) עמדה איתי בתור בקופה בסופר וההיא שתהיה בריאה כבר עם 200 ילדים ובשיא החוצפה שואלת אותי בקולי קולות כמה ילדים יש לי ובתדהמה לתשובתי שעדיין אין היא שאגה:"ולמי את מחכה?, יאללה השעון הביולוגי שלך טס" נו., זה לא להכנס לאם אמא של הפרטיות?

למעלה