אז הנה החניכה מחדש.. אשמח לקבל שוב, כוס קפה ועוגה.. אפשרי?
L Le Fay New member 3/3/03 #3 מז'תומרת? בטח אפשר - ../images/Emo96.gifתפאדל! והעוגה תכף תגיע (רק היום החזירו את התבנית). גבינה או מוס שוקולד?
מז'תומרת? בטח אפשר - ../images/Emo96.gifתפאדל! והעוגה תכף תגיע (רק היום החזירו את התבנית). גבינה או מוס שוקולד?
ס ספל חמאה New member 3/3/03 #5 תגיד הניק שלך - אנוכי אשם, זה על משקל אנוכי השם? בכל מקרה ברוכה שב >ספל חמאה לא בטוחה שהיא הבינה <
ל לילית3 New member 3/3/03 #7 אלוהים יקר! ברוך שובך לפורומנו הקדוש. היה כאן תוהו ובוהו ביומיים האחרונים. אתה יכול לסדר משהו??? <לילית מקווה לזכות במצוות פדיון שבויים>
אלוהים יקר! ברוך שובך לפורומנו הקדוש. היה כאן תוהו ובוהו ביומיים האחרונים. אתה יכול לסדר משהו??? <לילית מקווה לזכות במצוות פדיון שבויים>
ל לילית3 New member 3/3/03 #8 שכחתי כיבוד!!../images/Emo185.gif../images/Emo78.gif../images/Emo94.gif יש פה כל מה שילדים אוהבים. תאכל ותשמין ותתחזק... ואל תשב יותר מדי מול המחשב , זה הורס ת'עיניים ותפסיק להגיד לי שאני נודניקית. מה? אתה לא מבין שאני בסך הכל רוצה בטובתך???
שכחתי כיבוד!!../images/Emo185.gif../images/Emo78.gif../images/Emo94.gif יש פה כל מה שילדים אוהבים. תאכל ותשמין ותתחזק... ואל תשב יותר מדי מול המחשב , זה הורס ת'עיניים ותפסיק להגיד לי שאני נודניקית. מה? אתה לא מבין שאני בסך הכל רוצה בטובתך???
ל לילית3 New member 3/3/03 #10 אלוהימית היא מאד נדיבה אני חושבת שהיא לא ממש תתנגד שיהיה לה איזה ממלא מקום מדי פעם וחוצמזה, את הניק המסובך הזה אתה בחרת. מעניין למה
אלוהימית היא מאד נדיבה אני חושבת שהיא לא ממש תתנגד שיהיה לה איזה ממלא מקום מדי פעם וחוצמזה, את הניק המסובך הזה אתה בחרת. מעניין למה
ל לילית3 New member 3/3/03 #11 מה זה הניק הזה?? למה אצלכם החרדלש"ים,הכל צריך להיות עם משמעות כל כך עמוקה?? אי אפשר להיות קצת להיות רדוד??/דבילי? משהו?? שיהיה על מה להתנשא?
מה זה הניק הזה?? למה אצלכם החרדלש"ים,הכל צריך להיות עם משמעות כל כך עמוקה?? אי אפשר להיות קצת להיות רדוד??/דבילי? משהו?? שיהיה על מה להתנשא?
נ נועם סטאריק New member 3/3/03 #12 ../images/Emo141.gif וביידיש: פּסח-בלום אהבתי את הניק החדש. תתחדש אח שלי!
ח חופשייה ומאושרת New member 5/3/03 #13 יש יוצאים שבוחרים ניק חדש אחלה ניק! ברוך שובך!!!!! איך הבריאות? כמה שיערות לבנות נוספו לך? (הוי מרגנית...)
יש יוצאים שבוחרים ניק חדש אחלה ניק! ברוך שובך!!!!! איך הבריאות? כמה שיערות לבנות נוספו לך? (הוי מרגנית...)
L Le Fay New member 5/3/03 #14 זה שם כיסוי חדש ל"האשם תמיד"? אם כן, תביא אתה את הקפה - יען כי שלי לא משו.
ס סיטרא New member 6/3/03 #16 היי ! אחי היקר ! ברוך שובך למחוזות האהובים ! תכתוב המון ומעניין, והכי חשוב, תבוא גם לבקר מדי פעם בדירתי החדשה והמדהימה ! שי
היי ! אחי היקר ! ברוך שובך למחוזות האהובים ! תכתוב המון ומעניין, והכי חשוב, תבוא גם לבקר מדי פעם בדירתי החדשה והמדהימה ! שי
מ מחפשת דרך New member 6/3/03 #18 מישהו שאנחנו מכירים??? בכל מקרה קבל <מיכלי מגלה בורות בכל המתרחש בנבכי הפורום>