אז הנה אתם

ליביק

New member
אז הנה אתם ../images/Emo99.gif

סוף סוף מצאתי את הספרדים האהובים עלי, ספארקר ויוסנס. טוב, תשמעו, זה לא יכול להימשך ככה. אם אני לא אגיע בקרוב לברצלונה, אני אשתגע! קיבלתי מייל תשובה מהאוניברסיטה שם, עם כל מיני קורסים בספרדית ואופציות לתואר שני. מסתבר שהביורקרטיה לא כל כך מסובכת, כך שעדיין ישנה תקווה! מבזק OT: סוף סוף נפרדנו משתי הלימוניות - וגה וניקה. אני עוד בטראומה קלה מעניין הניקוד בגאלה האחרונה, אבל אתם יודעים, בת הגיעה למקום הראשון, ויותר מזה הרי אנחנו לא צריכים

yosense

New member
ליביק ../images/Emo151.gif איזה בוקר סבבה

אז ספארקר תפס את ההנהלה, ואני מקשקש בתור זנב , איזה בוקר נהדר ברסלונה היר אי קאם.. ואני אהבתי את אינואה.. ובסוף היא נכנסה.. ליביק תשאר איתנו, אני עוד מעט מתקפל למיטה.. אני בלילה והלילה איתי כרגיל..

neka7

New member
בוקר בוקר בוקר

מזל טוב ואיחולים מקרב לב לספארקי. מעכשיו יש כאן בוס. מה קורה יוס?? הכל טוב??

ליביק

New member
לאינואה יש קול מדהים

והיא בכלל מקסימולה, וגם אני שמחה שנשארה. בכלל, כל החבר´ה הטובים נשארו (בתקווה שגם ג´ואן ייכנס - ואתם חייבים להצביע בשבילו!), חוץ מננדס השחצן, שמתחשק לי תמיד להעיף לו סטירה, ולבעוט לו באגו. אלוהים, לא התרגשתי מזמרים כל כך מאז ימי ילדותי בהם ירדנה ארזי היתה אלילת מין. אגב, הבנת איך הולכים לבחור עכשיו את מי שישיר באירוויזיון? בשבוע הבא יש עוד גאלה? מה פוקורפו? ספארקי, מזל"טים על הניהול. כה לחי! בוקר טוב, לילה טוב, מתל אביב הגשומה והאפורה.

Sparker

New member
קצת באיחור אבל הנה:

לגבי OT כמובן... בשבועות האחרונים כבר הפסקתי לעקוב ואני רואה רק את השירים הטובים ואת הסוף המרתק... לגבי הארווויזיון – השלושה הזוכים מקבלים שיר כל אחד, שרים אותו בגאלה והקהל בוחר מי הולך לארוויזיון... יצא לך לראות את OT שנה שעברה?? אני לא ראיתי כלום בלייב כי הייתי חצי שנה בטיול – חזרתי ישר לארוויזיון... הייתי המום מההיסטריה סביבם אז בקיץ ישבתי מול הערוץ 24 שעות ולמדתי את התופעה... זה התחיל כקטע אנטרופולוגי לחלוטין ונהפך להתמכרות. בכל מקרה: מה את אומרת על הוגו?? אם ראית את בוסטמנטא שנה שעברה בטח שיעשע אותך הניגוד ביניהם. אני דווקא לא שותף לדעתך לגבי המתמודדים – השניים שאני הכי לא סובל הם טוני ואיינואה... איינואה אולי יודעת לשיר טוב אבל אני לא מסוגל להסתכל על הפרצוף שלה... ההבעות שלה משגעות אותי... ז´ואן לא ייכנס לגמר וזה ברור... טוני יסיים 1-3... עוד משהו??

yosense

New member
כולם כאלה נחמדים בסך הכל

אתה מתרגל לראות זמרים וזמרות כל כך חופשיים - ובכלל עם הזמן אני יותר מבין איך זה עובד (תודה על ההסבר ספארק).. וזה ממכר לאאלללה

ליביק

New member
מ-ה-פ-ך !

השמועות אומרות שאף אחד מהם לא ישיר באירוויזיון, אלא שכולם ילוו את.... בוסטמנטה! ואני אומרת, נו באמת. נו, באמת. אי אפשר היה להביא את ביסבל? בוסטמנטה מזכיר לי יותר מדי את אנריקה איגלאסיס. אוף, הוא מתלקקן שכזה. מה אני אומרת על הוגו? אין לי יותר מדי מה לומר עליו, הוא די פרווה. חוצמזה שהוא חבר טוב של ננדס המשתחצן. אם כבר, מנואל נורא חמוד, בעיקר כשהוא מתלהב לשיר. זה נורא כיף לראות (ראית, ראית את הקטע שלו עם בת מתחת למים? כמעט הזמינו פה שח"ל). יותר מאוחר אני אראה איזה שירים הם קיבלו לשבוע הבא (אתם כבר בטח יודעים
) חוצמזה, איך בדיוק טוני יסיים במקום ה1-3? הוא בכלל נומינדו השבוע, ואמן שהוא יעוף. ובנימה אופטימית זו, נלך לעבוד קצת.

למעלה