הן אוהבות את זה. כל אחת מהן רוצה את העוגה לעצמה. בסוף לא מקבלות כלום.
ז זיקן New member מנהל 12/1/13 #114 הן אוהבות את זה. כל אחת מהן רוצה את העוגה לעצמה. בסוף לא מקבלות כלום.
ל לא מתדיין בקלות New member 11/1/13 #15 מה קורה וויש? את הולכת לעטוף את החפץ הפאלי הזה עם שדייך או שזה רק בראש שלי?
מ ממהמיה11 New member 11/1/13 #21 יווו לכי זדייני אין על גוסטבו בא לי גם להצטלם ולאמץ אותו אל חיקי. או יותר נכון אל כוסי. מחומצנת מחורבנת.
יווו לכי זדייני אין על גוסטבו בא לי גם להצטלם ולאמץ אותו אל חיקי. או יותר נכון אל כוסי. מחומצנת מחורבנת.
J Jake Speed New member 12/1/13 #51 נו? אז מתי זה קורה? נתתי לך שלוש וחצי שעות, ואת לא מסוגלת להתארגן על תמונה מחורבנת אחת?
ל לא מתדיין בקלות New member 11/1/13 #14 מה קורה וויש? את הולכת לבלוע את החפץ הפאלי הזה או שזה רק בראש שלי?
S supeman New member 11/1/13 #19 פששש, וואחד כלי! כבוד על האלסטיות הוגינאלית שלך. מוריד את הכובעון בפנייך.
S supeman New member 12/1/13 #24 אז כן החלטת להשקיע בחולירות? רק שיהיה ברור, מגוסטבו לא ייצאו לך מזונות.
W wish2 New member 12/1/13 #33 זה לא משיג את אותו האפקט ובשביל לצבוט את עצמי יש לי שתי אצבעות מיומנות . למה אני צריכה גוסטבו? לילוש תתחילי להכיר את עצמך. היום!
זה לא משיג את אותו האפקט ובשביל לצבוט את עצמי יש לי שתי אצבעות מיומנות . למה אני צריכה גוסטבו? לילוש תתחילי להכיר את עצמך. היום!