אז הלכתי לשדכן

gui1

New member
אז הלכתי לשדכן

וזה מה שביקשתי גרוש +1 או 2 בגליאים 35-44 שחום נמוך צימחוני אקולוגי וזה מה שקיבלתי רווק 37 בלונדיני עיניים ירוקות מטר תשעים פיצוץ מאורגוואי על הבוקר חייב לאכול לפחות פרה אחת בצהריים כבש וארוחת ערב עגל לקינוח אפשר עופ אבל מה ?ממש מתוקי רומניקן מדבר במבטא ספרדי קצת חרמן מתקשר ושולח SMS עם מילות אהבה קורא לי מאמי וממוש ממתיחק בסודות ומצחיק בבדיחות אז אולי השדכן בכל זאת צדק

טל249

New member
בהצלחה ! נשמע ממש טוב

איך קוראים לשדכן, אולי אני יכולה לשלוח את אחותי, היא כבר המון זמן מחפשת בן זוג.. אני תמיד אמרתי שהאדם הנכון מגיע כשאת הכי שלמה עם עצמך וטוב לך לבד, מעין הפוך על הפוך, דווקא כשלא לחוצים למצוא מישהו וטוב לך עם מה שיש לך ואת נהנת לבלות זמן עם עצמך, דווקא אז, תוכלי להכניס מישהו לחייך.. כנראה שיש משהו בעצמאות שלנו שגורם להם להשאר..

../images/Emo50.gif

נשמע מצויין

ג'וי, בהצלחה../images/Emo13.gif

בתור ארגנטינאית... אני לא הכי חברה של בשר
, רק מידי פעם....ואח שלי (דרום אמריקאי נוסף) אפילו טבעוני
העיקר האהבה

gui1

New member
זהו נגמרו היחסים עשה לי עצבנות רופפת

ושלפוחית רוטטת אז אתמול נפרדנו כך ולא לא הלכתי עם המעיל עדיין חם לצערי הרב עכשיו אני ציחרה להתקשר לשדכן ולראות אולי יש מישהו במבצע

זואילי

New member
יש תעריף?

משלמים לפי ראש? לפי מס' דייט? או 10% מהוצאות החתונה? לפחות השלפוחית שלך לא מקובעת...

חלום הזוי ../images/Emo6.gif

היו לי כמה שערות ואבנים בתוך העין, והייתי צריכה להוציא אותם אז ביד אחת הפכתי (ברח לי השם של זה... העור מעל העין, נו!) וביד שניה הוצאתי את השערות והאבנים, אחר כך ירדו לי הרבה דמעות אז הלכתי לנגב אותם בנייר טואלט שהיה בתוך מתקן שתלוי על הקיר בין החדרים (מתקן כמו של נייר לניגוב ידיים, רק שהיה שם שני גלילים של נייר טואלט) הנייר היה בצבע לבן עם עיגולים חומים (דווקא היתה דוגמא יפה
) וכשחתכתי אותו נזכרתי שאת חיפשת נייר כזה, אז כתבתי על המתקן של הנייר "gui בשבילך!" וקיוויתי שתראי את זה
(היה גם "לפני" ו"אחרי" בחלום אבל לא זוכרת... בעצם אני זוכרת שאחרי ש"סיימתי" את החלום חשבתי לעצמי שמזל שהספקתי לכתוב לך שתמצאי את הנייר
)

למעלה