אז הלכתי לקומיקה...

mishel s

New member
אז הלכתי לקומיקה...

הנה תמונות של קוספליירים ל- innocence. אבל עם הבקשה לצלם באה גם אחריות! עכשיו את צריכה לעבור על התמונות ולכתוב בתגובה מי הדמויות שהם בעצם ניסו להיות, כי לי אין שוווום מושג. בעצם לכל מי שיש מושג, תגובה עם הדמות ומאיזה סדדרה תהיה נחמדה. http://www.facebook.com/media/set/?set=a.101505SAFE69258880879.437826.602410878&type=1&l=eb0bf384b0 חוץ מזה היו שם מלאאאא דוכנים ומה שמצאתי משעשע, הגיוני מאוד וטבעי, אבל משעשע, היה שכמו שבכנסים בארצות אחרות מסמנים איזורים באותיות, איזור A, איזור B וכו...שם סימנו אזורים בקאנה, איזור ミ, איזור ウ, וכו... שזה טוב כי אז יש להם 48 איזורים פוטנציאלים לעומת חצי מזה באנגלית :) מה שכן, בערך שמונים אחוז מהמנגות היו מנגות שלא הייתי מראה לילדים בישראל או באירופה או באמריקה... אני וחבר הסתובבנו שם וניסינו למצוא מנגות Safe אבל לא כל כך הלך לנו. לכל דוכן יש מן פוסטר מאחורה של הדמויות או משהו אז היינו רואים פוסטר הכי תמים שבעולם ואז מגיעים לדוכן ובו-בווו... לא כזה תמים. ואז החלטתי לאתר דוכנים בטוחים על ידי מציאת דוכנים שבאותו רגע בחורות רוכשות מהם משהו או בודקות את המנגה. לא ממש עבד. והכי מטריד היו בחורות שעומדות מאחורי הדוכן ומבקשות ממך בנימוס לקחת את המנגה שלהם לידיים ולדפדף ולהתרשם, בפעם הראשונה זה עבד עלי, ואז עם פתיחת המנגה התברר לי שגם המנגה הזאת לא בטוחה לילדים...אז החזרתי לה אותה בנימוס :) כנראה שאת המנגות האלו יותר קל למכור? למה אין מנגות נורמליות בכנס הזה?!

herouth

New member
אה, היינו צריכים להסביר לך מה זה דוג'ינשי.

יש מנגות "נורמליות" אבל הן די במיעוט. וגם נשים הן צרכניות של תועבה - בעיקר ヤオイ ו־レディコミ, ויותר מזה: מרבית המנגות בז'אנר ה־ヤオイ מצויירות וכתובות ע"י נשים. דוג'ינשי הוא הרבה פעמים יצירה נגזרת (אפשר לומר פאנפיק), ובדרך כלל הנגזרת מבטאת את הפנטזיות של היוצר/ת לגבי הגיבורים של איזושהי סדרה קיימת. לכל הכללים האלה יש יוצאים מהכלל, אבל זו הרוח הכללית.

herouth

New member
ג'יזס, נאצים?

אני מחכה לחכמים יותר כאן שיסבירו לי את זה. בכל מקרה, הצלחתי לזהות אחת מהדמויות! הזהו הירוק עם הכתמים השחורים והכנפיים השחורות הוא Cell, אחד הרשעים מדרגון בול Z. אין לי מושג למה אני יודעת את זה בכלל.

mishel s

New member
הוא היה משעשע

מאחורה בתחת הייתה לו פומפה ירוקה בתור עוקץ :) וכן, אין לי מושג מי הדמויות הנאציות אבל אני לא חושב שהן ידעו בדיוק מה אני עושה שם :) כשביקשתי מהם להצטלם והם הרימו ידיים... אז עשיתי ככה עם הידיים על הלחיים והם פלטו なんていうこと? אנחנו נמצא את הסדרה.

herouth

New member
הוא בא יחד עם הזקן בחליפה הכתומה?

כי גם הוא דמות מ־Dragon Ball Z - מאסטר רוֹשי. ועוד זיהוי: ההוא עם מסכת גאי פוקס (התלבושת השחורה עם כל הפגיונות), הוא V מ־V for Vendetta, רק שזה בכלל לא קומיקס יפני! מעניין...

mishel s

New member
כן וכן

וי מוונדטה אפילו אני הכרתי :) היחיד שהכרתי. וכן הזקן היה ליד החרק, לא יודע אם באו ביחד, אבל הם היו אחד אחרי השני ב"תצוגה".

אם הייתי צריך לנחש

לא, זה לא מתוך סדרת אנימה. זו תופעה די ידועה, שנכתב עליה רבות - יש קוספליירים שהקטע שלהם זה להתלבש בתלבושות "צבאיות" בצורה פטישיסטית, והמדים הנאציים פופלריים מאוד אצלם. בדרך כלל אין להם מושג מה זה מציין או כמה הדברים האלה הם טאבו בחלקים גדולים של העולם - אלה פשוט מדים שנראים טוב בעיניהם. יש, כמובן, ביפן גם ניאו-נאציזם אמיתי, כמו ברוב המדינות בעולם, אבל זו תופעה מאוד שולית שנצפית בעיקר אצל אנשים חובבי קונספירציות שגם ככה מעורערים נפשית, וצריך לחפש טוב טוב כדי למצוא אותה.

Mondsee

New member
זה מזכיר לי

מהומה שנוצרה בגלל איזה להקה שלבשה בגדים נאציים, כאן קראתי את זה בזמנו. האמת שראיתי בעוד מקומות להקות מחקות נאציים/ את היטלר, לי זה תמיד עושה קווץ' בבטן למרות שאני בטוחה שאין להם מושג מה הם עושים. הלהקה המוזכרת למעלה אגב, התנצלה אח"כ

innocence

New member
הם לא היחידים..

גם להקות הרבה יותר גדולות ומפורסמות (כמו מאליס מיזר, דיר אן גריי ולונה סי) לבשו (חלקם לפחות) מדים נאציים או שמזכירים כאלו.

innocence

New member
אני לא אתפלא אם זה מאנימה..

בדיוק בגלל שזה נחשב "מגניב". לא מעט להקות ויז'ואל קיי לבשו בשלב זה או אחר בגדים המזכירים את מדי הנאצים, או מדים עם צלבי קרס. אין להם באמת הבנה של מה זה מסמל בשאר העולם. ובל נשכח שיפן היתה בעלת ברית של גרמניה בתקופת המלחמה, ולכן כל הסמליות הזו עובדת אצלם אחרת.

למעלה