אז הייתי שם..

אז הייתי שם..../images/Emo11.gif

אז הייתי שם..,כמה שעות אחרי עוד שעה,ולא יהיה זכר לזוועה לא רחוק מקפה מונזה,אגס&בייקון והעולם כמנהגו.. כלום לא קרה רק אוטובוס אחד מלא סטודנטים לא הגיע לאוניברסיטה אוניברסיטת חיפה..הייתי גם שם דיני חוזים,השופט המחוזי,עמית בבנין הראשי,סטודנטים ערבים צוהלים העירו להם,אז נשתתקו לדקה והמשיכו להרעיש כרגיל כלום לא קרה רק אוטובוס אחד פחות,ממש שום נזק. על סדרי ההלויות-תבוא הודעה !

אז הייתי שם..../images/Emo11.gif

אז הייתי שם..,כמה שעות אחרי עוד שעה,ולא יהיה זכר לזוועה לא רחוק מקפה מונזה,אגס&בייקון והעולם כמנהגו.. כלום לא קרה רק אוטובוס אחד מלא סטודנטים לא הגיע לאוניברסיטה אוניברסיטת חיפה..הייתי גם שם דיני חוזים,השופט המחוזי,עמית בבנין הראשי,סטודנטים ערבים צוהלים העירו להם,אז נשתתקו לדקה והמשיכו להרעיש כרגיל כלום לא קרה רק אוטובוס אחד פחות,ממש שום נזק. על סדרי ההלויות-תבוא הודעה !

Mוניk

New member
קקטוס

זה כואב זה עצוב זה חונק בגרון זהו אין מילים מרקי}{

טאKילה

New member
אולי באמת..

עולם כמנהגו נוהג,הכאב חולף. כרגע כולנו מאוחדים עם הכאב. מחר נתפזר,רק המשפחות יזכרו דקה אחר דקה. כאב לב..אוטובוס אחד פחות,ועשרות משפחות הרוסות.

חן (*_*)

New member
../images/Emo10.gif

ליבי כואב מידי כואב עד בלי די להקשיב לחדשות לראות את תמונות הזוועות לספור את הגוויות לבכות את כאב המשפחות די !!!!!

נקמת דם ילד קטן../images/Emo4.gif

עוד לא ברא השטן ![ ילדים שחזרו מבית ספר הלכו שם ככה סתם,בשניה תיכוניסטים מהריאלי.. והבני כלבא,עוד קוראים לזה "מאבק לאומי" עלאק ואנחנו שפנים,בני שפנים בלי כבוד לאומי תביאו לי עוד עם בעולם שהיה סובל את החרפה להזכירכם-בגלל החדירה לבי"ס במעלות התחיל מבצע ליטני וכאן מה? יורים שני קפצונים,ונרדמים ? בדיוק כך-הסתגלו גם לשואה בזמנו כצאן לטבח צעדו..

כן זה נורא... הכאב גדול

לכמה אנשים פה שלא מבינים את השיר שכתב מרק ... הוא נכתב בציניות דווקא בגלל שבא לבטא כאב . כאב גדול . מי זוכר את הפיגועים?... הרי כל כך הרבה נהרגו שהדם הפך למים . כן אוטובוס אחד... מחר כבר ישכח. האדישות חוגגת ... מי הכואב הגדול ? הם בני המשפחות שלבם שוטט דם ועולמם חרב עליהם. ואויבינו חוגגים רוקדים על הגגות . בבית שלנו. בתוכנו הם. הם המשת'פים. כפי שציין מרקי שהיה שם באוניברסיטה וראה את הסטודנטים הערביים. בשכם .... . ובכפר השכן אלי נשמעו קולות השמחה. אנחנו לא כמותם שמחים .. לו היה זה הפוך.. בנפול אויבך אל תשמח כך לימדו חכמים וכך אנו נוהגים. איזה כינוי אפשר לכנות את היצורים האלה הרוצחים שלוקחים נשמות טהורות וגורמים לכאב ולסבל לחפים מכל פשע?.... נתאחד בשעה קשה זו להיות יחד.

העתקתי מפורום אחר את שכתבתי

והוזמנתי לפה להשתתף אתכם . מקווה שפה יהיה לי מקום. בינכם

איב,ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

כאן-חמודים כולם חוץ ממני,כמובן אבל מי סופר.. מה שאותי זעזע היום זו העליצות המופגנת אצל הסטודנטים הערבים באונ' חיפה לכאורה,ללא קשר כאילו אבל זה צרם נורא.

למעלה