אז הייתי בהריון

shiri_koren

New member
אז הייתי בהריון

לפי הכותרת אתם בטח יכולים להבין שממש ברגעים אלה הוא עוזב אותי... הפרייה ראשונה, החזרה, ציפיה ותשובה חיובית. מהרגע הראשון הבנתי שמשהו לא בסדר כשהאחות אמרה לי שזה חיובי אבל נמוך ושאני אדבר עם הרופא. היות ועשיתי את הבדיקה ביום העשירי הייתה בי צפייה שזה יעלה ויכפיל. אחרי יומיים כשהבטא עלתה ממש במעט עדיין היתה בי תקווה כי היו מקרים מעולם...... אבל כשהבדיקות הבאות היו נמוכות גם הן, הבנתי שאין לזה עתיד. המשכתי לתמוך לפי הוראות הרופא עד שאתמול ביקשתי ממנו להפסיק. כמה אפשר למשוך משהו שהוא ממילא לא תקין, חבל על האנרגיות שלי, חבל על הטירטורים, חבל על הציפיות. ואכן הדימום התחיל היום בבוקר ואני מנסה לחשוב רק על הצד החיובי. הרופא אמר שאני מאוד פוריה כי נכנסתי להריון בהפריה הראשונה ושכנראה העובר החליט להתפתח על המחיצה (יש לי רחם דו קרני) שם אספקת הדם לא תקינה ולכן אין לו עתיד. אז אני מקווה לעבור את זה כמה שיותר מהר וכמה שיותר בקלות כדי להמשיך וחתור לעבר הפעם הבאה שתהיה טובה יותר, עם עובר שיחליט להתיישב במקום אחר. תודה ענקית ענקית לפנינה שתמכה ועזרה ופרגנה לכל אורך הדרך אוהבת אותך המון. שירי

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif שירי ../images/Emo14.gif

כל כך קיוויתי שבכל זאת יעלה כמו שצריך, אבל הסטטיסטיקה נופלת עלינו בלי להתחשב מה עברנו קודם לכן. יופי לראות אותך חיובית כל כך, אם כי מותר גם לבכות ולהתעצב קצת. בכל מקרה, נקווה שהפעם הבאה תהיה מוצלחת לתמיד. יש לך מוקפאים מהסיבוב הראשון? נתפלל לעובר תקין במקום תקין, שיקרא לך אמא בקרוב
נועם

שירי של מקס חמודה אחת...../images/Emo107.gif

נורא מצטערת. באמת. מצד שני - מאוד מעודדת מכך שנקלט אצלך הריון בהפרייה ראשונה. קבלי חיבוק מנחם ממני ולקיקה חמימה ממקס ומקווה שתרגישי טוב יותר. בטוחה שנשמע ממך בקרוב בשורות טובות. ענת.

אושרת@@

New member
../images/Emo7.gif צר לי לשמוע שירי,,,

מקווה שתהי חזקה לפעם הבאה ומשהו לעידוד לשכנה שלי יש רחם חד קרני והיא עברה גם הפריות הצליח לה בשניה ואוטוטוטו היא צריכה ללדת ואולי כבר יולדת ברגעים אלו אז אני בטוחה שאת יכולה גם לעשות את זה

אולה *

New member
שירי, בואי נהיה אופטימיים

אין ספק שבפעם הבאה זה יצליח עד הסוף. כי עכשיו הוכחת שאת יכולה להיות בהריון, עם קצת עזרה וסבלנות את תהי אמא בקרוב.
אולה

innes

New member
../images/Emo7.gif מצטערת בשבילך, אבל דברי הרופא

נשמעים מאוד מעודדים. בהצלחה בפעם הבאה אינס

עצוב ../images/Emo10.gif

אבל כמו שאת יודעת וכמו שאמר הרופא שלך, הצלחת בהפריה ראשונה, ואין סיבה שלא תצליחי מיד שוב. מקווה שהפעם תתני לעוברים שלך מפה עם מצפן שידעו איפה להתיישב, ושיהיה הריון אמיתי וארוך עם סוף טוב.

מיכל ק-ש

New member
שירי

עצוב וחבל
מאחלת לך שבטיפול הבא העובר ישתרש במקום הנכון וישאר כמה שצריך. יש לך מוקפאים?

shiri_koren

New member
כן, יש לי 3 מופקאים באסותא

היות והרופא שלי חזר לשרון אז אני אצטרך ליבא אותם לשם. איך מחליטים אם להחזיר אותם קודם או לעשות טיפול חדש?

נועם@בת

New member
זאת החלטה שלך שירי

יש כאלה שמעדיפות להשאיר את המוקפאים "לזמנים קשים יותר". כלומר להשאיר ספייר למצב שבו קשה לעשות טיפול, ואפשר להסתפק במוקפאים. יש כאלה שמעדיפות להשתמש במוקפאים כדי לא להעמיס על הגוף בטיפול נוסף. כדאי גם שתתיעצי אם הרופא שלך, אבל ההחלטה היא שלך. בהצלחה ואני כבר מחממת גרון לצהלולים של הסיבוב השני.
נועם

פנינה ו

New member
יקירתי ../images/Emo25.gif

אני לא יודעת איפה להתחיל. הימים האחרונים היו קשים מאוד ספרתי איתך את הדקות והשעות עד התשובה של הבטא כל כך קיוויתי שזה יגמר טוב אני יודעת שאת חזקה ושאת לא מתכוונת לוותר ממשיכה לצעוד איתך ומקווה שהפעם הדרך להצלחה תהיה קצרה אוהבת מאוד פנינה

יובל@

New member
../images/Emo24.gifעצוב ואופטימיות לגבי ההמשך

שירי מאחר ולא ענית למסר שהעברתי לך שבוע שעבר תיארתי לעצמי שבטח התשובה חיובית ושאת מחכה קצת וציפיתי כל יום להודעתך המשמחת. צר לי מאד שזה לא הצליח הפעם, אבל דברי הרופא באמת מעודדים ומראים על עתיד חיובי וכולי תקוה בשבילך שזה יהיה בקרוב מאד מאד. אז חיתרי במרץ ובאופטימיות!! המון חום ואהבה יובל

בואי נסיר מחיצות !!!

נורא הצטערתי לקרוא שלא צלח בסופו של דבר אם כל העידוד שיש בהצלחת ההפרייה כהפרייה עדיין ההתנדנדות היא נורא כואבת לפעמים שלילי מיידי כואב פחות אבל אני רואה המון אופטימיות בהודעה שלך שאת אכן שואבת כוח מעצם הפרייה ומכאן ועד להריון הדרך נראית קצרה שבעתיים שהפעם הבאה תתחיל כמו הנוכחית אבל תמשיך ביתר חיוביות ב-ה-צ-ל-ח-ה ליאור

את תהיי בהריון שוב ../images/Emo70.gif

מצטערת לשמוע שירי, טוב לראות שאת ממשיכה לחתור לפעם הבאה וקבלי עוד תמיכה

אוף... אוף... אוף... ../images/Emo7.gif

מאז שיחת הטלפון שלנו קיויתי שהכל יתפתח כמו שצריך בסופו של דבר. חשבתי שאולי את שומרת את דבר ההריון בסוד כדי לראות קודם דופק ואז לספר. מרגיז, אבל זה מה שיש. מקווה מאוד לפעם הבאה. חנה

עמית@

New member
שירי, כמה כואב ומאכזב

אני ממש מצטערת לשמוע על השתלשלות הענינים. אני מקווה שבפעם הבאה- החלק הראשון יקרה שוב- אבל השני לא ישוב לעולם עמית

נוג

New member
שירי , שולחת לך../images/Emo24.gif גדול

היי, זה אכן מנחם שהרופא אומר שאת מאוד פוריה, זה משאיר הרבה הרבה תקווה. אני שומעת שיש לך הרבה כוחות ואופטימיות וזה ממש חשוב. מחזיקה לך אצבעות שזה ילך בלי תקלות ואכזבות בטיפול הבא.
נוג

למעלה