אז הייתה החתונה ב:5/6-

שמש 555

New member
אז הייתה החתונה ב:5/6-

מי שזוכר סיפרתי כאן לפני חודש את סיפורי בקשר לאימי שלא רצתה להגיע. אז ככה, אף אחד לא הגיע, לא אמא, אבא, דודים, אחים , והגרוע מכל: יומיים לפני החתונה קיבלתי SMS שאימי לא מאפשרת גם לאחותי שהייתה צריכה להיות המלווה שלי להשתתף בשמחתי. לקחתי זאת קשה מאד, אבל החתונה עברה , חברות שלי עשו לי שמח והיה מדהים.

pf26

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif

זוכרת את הסיפור ותודה שחזרת לעדכן. זה כואב מאד שאף אחד מהמשפחה שלך לא הגיע, אשרייך שיש לך חברות טובות ששימחו אותך. נסי עכשיו להניח את הפרק הזה מאחוריך. אני מקווה שמשפחתך תתעשת והם יבינו שהאיומים לא משפיעים על החלטתך. מאחלת לך ולאיש שאיתך הרבה שנים מאושרות יחד.

מזל טוב לרגל נישואיים עם בחיר ליבך../images/Emo57.gif../images/Emo23.gif

מאחלת לכם אושר, אהבה והגשמת כל החלומות הזוגיים שלכם. אני בוחרת להקשיב לסיפר הטוב על החברות שלך

שרונית28

New member
מזל טוב ../images/Emo140.gif

מאחלת לך ולבחיר ליבך אושר ואהבה אין סופית.

mitsi miaoo

New member
מזל טוב

בתקווה שהחתונה תהיה אירוע חד-פעמי הכי חשוב שנהנית. מאחלת לכם חיים טובים יחד.

מזל טוב

ושתזכו להקים משפחה שתהיה שונה ממשפחת המוצא שלך ותמיד יהיו יחסים טובים בין כולם.

שמש 555

New member
תודה לכולם

תודה על הברכות ואני באמת מקווה להקים משפחה אחרת

מזל טוב לך

עם משפחה כזו עדיף באמת לנסות לבנות חיים אחרים מאחלת לך את כל הטוב שבעולם עם בן זוגך. שימי את משקעי העבר בגניזה ותתחילי לחיות חיים יותר טובים ורגועים. מי יתן ותהיי מאושרת עד אין סוף התמונה במיוחד בשבילך ותביני את הכוונה

שמש 555

New member
ת'אמת

את מ'זה צודקת. בגיל די צעיר בחרתי בחיים ללא הורי-חיי לחץ, עצבים , כעסים, מריבות. היום אני אדם רגוע, שלו, אבל כמו שאמרת-זה עדיף. תודה על התמונה אני באמת מרגישה כמו הייצור המדהים הזה

שמחה שאהבת את התמונה

את יודעת,אנחנו בוחרים את החיים,איך הם יהיו כמובן, גם לי לא היו חיים הכי קלים,אבל אני אופטימית,דווקא עם ההורים היו לי אחלה חיים. תמיד מנסה לראות את חצי הכוס המלאה. אנחנו משתפשפים וכל החיים לומדים,גם בגילי עדיין לומדים את החיים. אני שמחה שאת היום אדם רגוע,גם יודעת שלפעמים נזכרים ברע ,אבל לא לחשוב יותר מידי,אין מה לעשות זכרונות לפעמים חוזרים,צריך תמיד להמשיך הלאה. המשך חיים שקטים ומאושרים לך

mich78

New member
מזל טוב

מזכיר לי את סיפור משפחתי הורי לא הגיעו לברית של הקטנטן (לא הוזמנו מראש) השיחות והSMS שנשלחו לא אשכח לעולם היא גרמה לחצי (דודים) לא להגיע, ועד היום היא מאשימה ונוטרת טינה לסבתי ולדודותי... לא קל לחיות עם משפחה שכזו :

שמש 555

New member
לא קל בכלל

וזה לא נסלח ולא נשכח, אבל לומדים להמשיך הלאה וברוב המקרים זה עדיף. תודה.

למעלה