היא מקשטת את אדן חלוני.ולמה תשמש הדלעת שקשטת? לי נראית כגברת עם מטריה/שמשיה.
ומדוע דלועים ולא דלעות? *
להקשות על החיים?
והעיקר, נהניתם מהפעילות היצירתית? איך היה מזג האויר?
*(כי ככה הוזכר במקורות)
זה דלוע נוי, לא? אז הוא אורנמנטלי.היא מקשטת את אדן חלוני.
הזכרת לי שאלות שעולות בעניינני עיצוב: פונקציונלי מול אורנמנטלי.

אני נוטה להפריד בין השימושי לקישוטי.זה דלוע נוי, לא? אז הוא אורנמנטלי.
אני בעד שילוב.
שיהיה פונקציונמנטלי.
הזכרת לי את ה"דלועים שבחיי". לא את אלה מהמרק, הסלט או המאפים, כשכבר איבדו את צורתם.
דוקא בקטע הקישוטי-שימושי.
הנה למשל דלעת שהפכה למתקן תאורה, כשאורחים מארה"ב הגיעו ואירגנו מסיבת "ליל כל הקדושים" לילדי השכונה.
כיבוד מפלצתי דמוי דלעת, פיסול בדלועים והרבה שמחה. לא ניצפו קדושים בחגיגה.
צפה בקובץ המצורף 135483
צפה בקובץ המצורף 135485
. צפה בקובץ המצורף 135486
ואני רק ציירתי כמה לפני שהפכו למפלצות
צפה בקובץ המצורף 135484
בבצת הייתה מסעדה טובה, 300 גרם, הבנתי שעברה משם.בוילה מקסימה בשם "אחוזה בטבע". מומלצת מאוד. בין היתר, נסענו למושב 'בצת' לסדנת קישוט דלועי נוי, שהיסטורית השימוש בהם ככלי איחסון או לצרכי נוי מוכר כ- 6000 שנים, אולי יותר.
הנה כמה תמונות
צפה בקובץ המצורף 135429 צפה בקובץ המצורף 135430 צפה בקובץ המצורף 135431 צפה בקובץ המצורף 135432
וואלללהבבצת הייתה מסעדה טובה, 300 גרם, הבנתי שעברה משם.
נמצאת עכשיו בבוסתן הגליל.בבצת הייתה מסעדה טובה, 300 גרם, הבנתי שעברה משם.
בקצב של הילדים שלו, עץ לכל צאצא יניב יער.הכריזות האלו לא יודעות לקרוא ללא ניקוד וזו התוצאה.
ממש קריזה.
העיקר שהסוף טוב ואתה מגיע ליעדך.
אפרופו היער שלך
פעם נטעו עץ לכבוד כל ילד שנולד, אז יש לי עץ איפשהו ברחבי המדינה באחד מיערות קק"ל ולך- יער משלך? שאפו
נכון, גם לי יש עץ איפשהו, איבדתי את התעודה, וגם נטעתי עץ פעם, גם את התעודה הזו איבדתי.הכריזות האלו לא יודעות לקרוא ללא ניקוד וזו התוצאה.
ממש קריזה.
העיקר שהסוף טוב ואתה מגיע ליעדך.
אפרופו היער שלך
פעם נטעו עץ לכבוד כל ילד שנולד, אז יש לי עץ איפשהו ברחבי המדינה באחד מיערות קק"ל ולך- יער משלך? שאפו
לפי כמות השעות שהעברתי ביער הזה אני חושב שכן, יש לי זכות לפחות מוסרית להגיד שהוא שלי.ולך- יער משלך?
ואת האמת:לפי כמות השעות שהעברתי ביער הזה אני חושב שכן, יש לי זכות לפחות מוסרית להגיד שהוא שלי.
אם נעשה חשבון בערך שעברתי לגור ביישוב לפני 20 שנה, ונגיד ש-17 מאלה הלכתי ליער באופן סדיר, 4 פעמים בשבוע, שעתיים כל פעם, אז החשבון שלי הוא שהעברתי שם 7100 שעות. יש עוד מטיילים ביער אבל לא חושב שיש מישהו שעושה את זה ביער הזה בצורה הזו.
פעם שועל הצטרף אלי חלק מהדרך, הלך מאחורי לא יודע כמה זמן עד ששמתי לב. זה היה לפנות בוקר וחשוך כשפתאום קלטתי תנועה מזוית העין, הסתכלתי לאחור וראיתי אותו צועד שם בעקבותי. עצרתי, וגם הוא עצר, והתיישב כמו איזה כלב. אמרתי לו "קישטה" ולא הגיב. ככה עמדנו עד שהוא החליט להמשיך באופן עצמאי והסתלק.ואת האמת:
פגשת פיות?
פגשת גמדים?
כשאתה בתל אביב, אם נפשך חפצה במפגש עם תנים, לך לפארק הירקון, או לרחובות שמסביבו. פעם ההמלצה היתה לצעוד בלילה, כדי שתוכל לפגוש אותם. כיום, גם בשעות היום.פעם שועל הצטרף אלי חלק מהדרך, הלך מאחורי לא יודע כמה זמן עד ששמתי לב. זה היה לפנות בוקר וחשוך כשפתאום קלטתי תנועה מזוית העין, הסתכלתי לאחור וראיתי אותו צועד שם בעקבותי. עצרתי, וגם הוא עצר, והתיישב כמו איזה כלב. אמרתי לו "קישטה" ולא הגיב. ככה עמדנו עד שהוא החליט להמשיך באופן עצמאי והסתלק.

סביב דירת בני, מחזה נפוץ.כשאתה בתל אביב, אם נפשך חפצה במפגש עם תנים, לך לפארק הירקון, או לרחובות שמסביבו. פעם ההמלצה היתה לצעוד בלילה, כדי שתוכל לפגוש אותם. כיום, גם בשעות היום.
צפה בקובץ המצורף 135487
איזה זמר נפלא ואיזה שיר נהדר.סביב דירת בני, מחזה נפוץ.
בלילה לפעמים זוכים לאופרת יללות תנים.
במודעות שתלתה עירייך רמת גן, וגם עיריית ת"א תלתה הם כתבו מפורשות, שהתנים מפחדים מאיתנו.איזה זמר נפלא ואיזה שיר נהדר.
גרתי תקופה קצרה ברחוב הגובל ב'הר' נפוליאון. באחד הערבים יצאתי מהרכב וכשהתחלתי ללכת על המדרכה הצמודה להר, הלך מולי בעל חיים. אני במורד הרחוב, הוא עולה. נעצרתי וגם הוא נעצר. כמה מטרים בינינו.
הסתכלנו אחת על השני. לא היה לי מושג מה יקרה. אחרי כמה שניות פנה אל השיחים ונעלם ואני- נשמתי לרווחה המשכתי בדרכי.
התנים פחדו מבני אדם.במודעות שתלתה עירייך רמת גן, וגם עיריית ת"א תלתה הם כתבו מפורשות, שהתנים מפחדים מאיתנו.
התן בתשבץ הוא חיית טרף, אבל הטרף שלו אינו חיות גדולות ממנו [כמו משפחת החתוליים או זאבים לסוגיהם]. לכן הוא בעיקרון יעדיף לברוח מאיתנו.
אגב, יש גם דרישה מפורשת לכסות פחי אשפה, ולענ"ד הם העלו גבוה יותר את פחי הזבל הרחוביים, אבל לא בטוח.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.