אז, היום יום הולדת?

Rוית

New member
אז, היום יום הולדת?

הנה, כמו בכל שנה, מתחיל לו שירשור מזל טוב לאלאניס! (וגם לאמא שלי!!!) אז מזל"ט גדול לאלאניס על ה33 שלה
ואת החלק היצירתי של הברכות אני משאירה לכם עקב תשישות מוחלטת. ותגידו, זה רק אני או שחגגנו כבר מלא ימי הולדת לאלאניס פה בפורום?

double O S

New member
מזל טוב אמא של רוית!!!11../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo96.gif

וגם להיא, נו, אלאניס

AlanisJunkie

New member
יו, אני בהלם. לא חגגנו לה שלשום פה בפורום?

ברכת יומולדת בהמשך...

Tarantelle

New member
היישר מהבסיס המרוחק ברמת אביב../images/Emo103.gif

מזל טוב אלאניס בלב בלנ בלה ותוציאי דיסק כבר יא כלבה.

a 90s Noah

New member
היום שמו בערך ב-20:15 בגלגלצ את

head over feat והיא צינה שיש לה יומולדת היום....היה משעשע בארוחת ערב (המשפחה גם אוהבת אותה)..

יש לה היום יום הולדת?

מזל טוב לה
וגם מזל טוב לאמא שלך
גם לסבתא שלי יש היום יום הולדת... אבל אני לא מדבר איתה כבר 3 שנים... רוית, יש מצב שאנחנו אחים?
מזל טוב לאלאניס קולולולולולולו
|ברכה-מושקעת|

Rוית

New member
:-* דבר עם סבתא שלך!

ותודה לכולם על הברכות לאמא, אני אמסור

cmpo

New member
../images/Emo109.gif מזל טוב../images/Emo70.gif יאיי

והיי אני מור פעם הייתי כאן וחזרתי לאחל לה מזל טוב ^__^ זכרתי שזה היום
33? פשש ענקית!!! ^___^ מור... 16... :]

Rוית

New member
ברוכה השבה, את מוזמנת להישאר

גם אחרי החגיגות יומהולדת!!

WundeRKind

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo212.gifמזל טוב כפרע../images/Emo105.gif

זה נורא מוזר לי שהיא בת 33.. זה מרגיש לי כאילו היא בת 70

DeepThoughts

New member
מזל טוב!

נזכרתי עכשיו שהיה לה יומולדת אתמול אז מזל טוב לכולם (ולוויד גם) ושיהיה אלבום חדש בגוון של סאפוסד ובעוצמה של ג'אגד אמן

באיחור אבל...

מזל טוב לאלאניס! כבר מעל 5 שנים שאנחנו חוגגים לה יומהולת (7 שנים במדוייק ותקנו אותי אם אני טועה) הרבה בריאות אהבה ופוריות

Lotzifer

New member
נו, כבר ממש מבוגרת..

מה עם חתונה? ילדים? כבר לא יצא ממנה שום דבר ככה! [בטון של אמא פולניה...] אז בכל אופן, ובנימה פחות צינית, מזל טוב לאלאניס. שלמרות שאני לא כל כך מסוגלת להקשיב לה עכשיו [היא כל כך בכיינית!!! לעומת קורין
...] אני עדיין מעריכה אותה מאוד. אחרי הכל, היא הייתה חלק חשוב בחיי בתקופה לא קצרה. ואני מאוד מעריכה אותה כאמנית. אז אלאניס, המון מזל טוב ובהצלחה בהמשך חייך המקצועיים. אל תעלמי לנו!!! תמשיכי לגדול ולעשות חייל במה שאת באמת טובה בו [ולא, אני לא מתכוונת למוזיקת פופ בכיינית ומתוקה מידי.] ואל תשכחי אותנו, גם לנו מגיע קצת מוזיקה טובה :) ובאמת, הגיע הזמן לפנק אותנו באיזה אלאניס ג'וניור.... [כולל ספר/דיסק ילדים]

למעלה