אז היה לו משפט....

dandi99

New member
אז היה לו משפט....

והוא קיבל 10 ימים בכלא על תנאי! הללויה :)

זה מעולה :)

אני לא יודעת מה הוא עשה, אבל הוא במצב ממש טוב חח זה בעצם כלום רק שישמור על עצמו עכשיו כי בפעם הבאה, על כל דבר קטן, הוא יחטוף עונש רציני

זה מעולה :)

אני לא יודעת מה הוא עשה, אבל הוא במצב ממש טוב חח זה בעצם כלום רק שישמור על עצמו עכשיו כי בפעם הבאה, על כל דבר קטן, הוא יחטוף עונש רציני

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאיזה יופי :)

שמחה בשבילך! חבר שלי עכשיו בדיוק בדרך למשפט :ם אני מהזה בלחץ.... וכבר אמרו לו שהוא סוגר את השבת הזו :( איך אני אשרוד עכשיו עוד שבוע???? לא חשבתי על זה שיכולים לתת על תנאי :ם זה יענו אם עוד עבירה אחת אז הוא יקבל 10 ימים בכלא? הלוואי וזה מה שחבר שלי יקבל חחחח באמת שעדיף על תנאי ולא ריתוק עכשיו. אם יהיו מספיק נחמדים.. אני מקווה שישחררו אותו חמשו"ש בשבוע הבא ולא שו"ש. סילבסטר!!

dandi99

New member
תודה תודה :)

קודם כל בהצלחה לחבר שלך במשפט. דבר שני , כן תנאי זה אומר שזה לזמן מסוים (אצלו זה עד 3 חודשים) ואם עוד עבירה הוא יקבל 10 ימים בכלא. ברור שזה עדיף מאשר ריתוק :) הוא גם העדיף כלא על ריתוק. כל המחלקה של חבר שלי הייתה אמורה לצאת שבוע הבא אחרי 19 יום ל2 (למרות ששני המחלקות האחרות קיבלו 4 יום כמו תמיד ויצאו אחרי 17
) ובסוף בגלל שזה השבת הראשונה של האימון אז הם סוגרים אותה
. אבל הוא יקבל כנראה אפטר מתישהו השבוע. והבטיחו לו בקרוב ר-ג-י-ל-ה

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

וואי. לא הולכים לשפוט אותו על המקרה הראשון שקרה לפני שבועיים D: כי עבר יותר מידי זמן חח איזה מזל. מה שהם לא שופטים אותו זה הקטע שהוא נרדם עם עוד כמה בשמירה ובא המפקד, לקח לו את הנשק וזרק על חייל אחר. אחרכך בשבת האחרונה הוא קם לדלת באמצע השמירה והציץ בטלוויזיה שהייתה בתוך החדר והמפקד בדיוק ראה אותו. אמרו לו שהוא לא יוצא בשבת הזו ואז הוא סוגר 28.. אבל היום ה-28 יוצא ביום שלישי עוד שבועיים. לא ניראה לי שישחררו אותו בסופ"ש לפני כי הם בדיוק יעברו למוצב חדש בצפון וגם בשבת יש להם ערב גדודי משהו.. אז הוא חייב לסגור גם סופ"ש הבא. זה ייצא 4 שבתות שזה 4 וחצי שבועות ברצף כי אחרי ה28 יוציאו אותו לאפטר אומשהו ואז הוא יחזור לבסיס כנראה לסגור. כרגע הוא מחכה למשפט על מה שקרה בשבת וזה לא כזה דבר נורא אז אמןאמן תהיה לו רק הערת משמעת או ריתוק של כמה ימים בודדים. האא ובכלל עוד חייבים לו רגילה שהוא לא קיבל אחרי הטירונות!! זה היה לפני יותר משנה אבל ב2009 ואמרו לו שעד סוף 2009 הוא צריך לקבל את זה אבל לא יכולים להוציא אותו לחופש השבוע כי חייב להיות חובש שסוגר. קיצור.. נדפק :\

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifלא..

שני מוצבים, חובש בכל מוצב. במוצב אחד סוגר חובש. חובש אחר כבר סגר 28 וחייב לצאת השבוע והחובש השני אמור לצאת השבוע כי הוא צמוד למ"פ אומשהו חייב לצאת באותן פעמים שלו. והיה המשפט.. התוצאה לא טוב. מהיום 28. זה אומר שהוא יוצא הביתה ב20.1 זה עוד חודש!!! אולי אולי אולי אולי יהיה לו אפטר באמצע. הוא הרגע הודיע לי ואני לא מפסיקה לבכות :(

dandi99

New member
וואוו...

ממ קודם כל תנשמי ... א.חייב להיות לו אפטר באמצע . חוק של הצבא קובע שאחרי 28 יום חייב להיות אפטר באמצע. דבר שני הוא יוצא ב20.1 מה שאומר שזה רבעוש . דבר שלישי אני מניחה שאת עדין בביצפר אז בטח יש לך מלא מבחנים (אם לא מועד א' אז תמיד אפשר לשפר במועד ב') , תחביבים, תוכלי להכין לו חבילה , ואנחנו פה לעודד אותך ולהציע לך מה לעשות בזמן שנותר. כמה זמן אתם כבר יחד?

FallOutGirl

New member

כנראה יהיה לו אפטר ב4.1 ואז הוא יצא ב21.1 שזה חמישי. משהו כזה. הוא פשוט אמר 28 ולפי החישוב שלי יצא 20.1 אבל לא ניראה לי שהוא יצא רביעי.. אני מקווה גם שהגדוד שלו לא סוגר באותו שבוע. עד שסוףסוף הם עוברים שבוע הבא לאימון כזה שהם יוצאים שבועיים רצוף ואז סוגרים שבוע. אני עוד בביתספר.. בדיוק מחר יש לי מועד ב' במתמטיקה כי נכשלתי.. אני מקווה שעם כל הלחץ הזה אני לא אכשל שוב. בראשון יש לי עוד מבחן ואז אחרכך עד שהוא חוזר אין כלום. תעודות ומתכונת באנגלית שזה לא בעיה כי לאנגלית פשוט לא לומדים חח אז הרבה זמן חופשי, תעודות, סילבסטר.. ביום שני היה לנו שנה ו-8 חודשים.

dandi99

New member
ממ...

תקראי ספרים תצעי עם חברים חוג מסוים??? לגבי פעילות ספורטיבית , ניסית פילאטיס?

FallOutGirl

New member

באמת יש לי איזה כמה ספרים שאני צריכה לקרוא.. אין לי כלכך חברות קרובות :\ אבל אני יכולה להיפגש בימי שישי עם חברות רחוקות כי הן מגיעות למועדון אחד בת"א ואין לי בעיה לנהוג לשם לבד או להקפיץ איתי מישהו מהשכבה. יש דברים בפילאטיס שאני לא יכולה בגלל הגב.. ואין לי זמן בכלל לחוגים כי כל יום מהצהריים עד הערב אני שומרת על האחים שלי.

למעלה