אז היא ילדה לו ילד

N D R

New member
קורה בד"כ כשמתחיל בפנים

וגומר בחוץ

EFRATY10

New member
בקיצור,אם רוצים למנוע הריון

צריך להשתמש בקונדום ו/או בגלולות .

חחחח..צריך לזכור את הגלולות

בגלל הגלולות......חחחחחחחחחח ברצינות צריך אחריות משותפת. ואחריות של כל אחד ואחת לחוד. בכלל..למה לסמוך על הרגע? ואם הרגע הוא כל כך לוהט..ששוכחים הכל? אז? צריך לסמוך על עצמך.

EFRATY10

New member
אם זה חשוב למנוע,אז לא שוכחים לקחת

גלולות, ולגבי הגבר, הוא לא שוכח להצטייד בקונדומים. זה לא מדובר במשקל יתר.

מיקי 43

New member
תיקון צריך

2 קונדומים ואמצע סחוג עם תחתון נקרא היא תצעק והוא ידע שהוא על הרזרבי

N D R

New member
על התגובה הזו שלך

אפשר לפתח דיון שלם כמו גם על הסכמי ממון בטרם נישואין ולהבהרה אשגר אותך אל מילות השיר הקלאסי: יש חור בדלי

מצוטטת

New member
עזוב אותך מ...

מהבד"כ בוא נדבר אולי על ה"יוצא מהכלל" איך זה בהפוכה, דפקא יותר מעניין לה לה לה לייייייייי

מירנטו

New member
מרגישה כמוך

אצלי הגנבת עדיין לא ילדה אבל זה כואב כבר עכשיו בטירוף

מירנטו

New member
מרגישה כמוך

מירנטו

New member
מרגישה כמוך

../images/Emo10.gif

וואו..הכעס והעלבון כה גדולים. לא חושבת שאפשר לגרום לאדם לעשות משהו בניגוד לרצונו. היא נכנסה להריון ממנו בתכנון או שלא והוא היה שותף מלא. גנבה לו זרע? אם היתה גונבת הוא לא היה שם היום.. ואם הוא שם היום זה המקום שהוא רוצה להיות בו.. וזה כואב כואב..כי בחר להיות איתה ועם התינוק..ולא איתך ועם ילדיו... וזה כואב משום שאת לא יודעת היכן את בחייו כרגע המלחמה שלך באם החדשה על גב התינוק הזה לא תועיל. הוא צריך לבחור היכן הוא חי ומה הוא עושה. ומדברייך נשמע שאת רוצה ביד חזקה ובזרוע נטויה לגרום לו...מה עם ערוץ התקשורת? לפחות תדעי היכן את עומדת איתו למרות כל הכאב שניגרם...ואווא..זה מכה מכה..

מירנטו

New member
אולי אני טועה אבל

זו דעתי ההגיונית שאת צודקת שאם הוא היה רוצה להיות איתה הוא לא היה עם אם התינוק עכשיו אבל אני מכירה את הסיפורים שמוכרים גם לי כמו שהוא לא מסוגל לאבד את התינוק הזה כי הוא נגד הפלות ובגלל זה הוא חזר ל``גנבת``ושלה אין את הכוחות שלי יש לגדל ילד לבד...

מילים ספורות

אין אפשרות לדעת מה קורה בסיפור הזה. מילים ספורות..שמביעות המון רגשות של עלבון כאב וכעס ומהמילים הספורות האלו אפשר לבנות סיפור שלם שבין הדמיון למציאות אין שום קשר. אך במילים ספורות אלו אפשר לחוש ולהרגיש ואפילו להריח את הרגשות מהסיפור שמתחולל והספור הזה הוא חיים שלמים של משפחה שחווה כאב גדול עכשיו. ועדיין אפשר לומר שאדם בוגר עשה בחירה והלך בעקבותיה ואפשר לומר גם שמשפחה שלמה תהייה מושפעת מתוך הבחירה שתעשה אך אי אפשר להכריח אפ אחד לבחור מה שאינו רוצה יכולה לקרא את כל הצער והכאב במילים הספורות שנכתבו ואין לי עיצה או מילים יפות לכתוב לה כדי לנחם..כי פשוט אין. אך הייתי רוצה לומר לה..שתשקיע את האנרגיה שלה בילדים שלה כרגע.. אם זה אפשרי. קשה לקרא כזו הודעה ולדעת כמה כאב יש מאחוריה..

EFRATY10

New member
מה זאת אומרת גנבה לו זרע?

מה הוא היה כזה מסכן שנאנס על ידה בכוח? שיקח אחריות על מה שעשה.

מיקי 43

New member
באה בלילה סיממה אותו שלא יחוש

ושאבה לו עם משאבה זרע זה נקרה גנבה לו זרע

למעלה