בגלל הגלולות......חחחחחחחחחח ברצינות צריך אחריות משותפת. ואחריות של כל אחד ואחת לחוד. בכלל..למה לסמוך על הרגע? ואם הרגע הוא כל כך לוהט..ששוכחים הכל? אז? צריך לסמוך על עצמך.
וואו..הכעס והעלבון כה גדולים. לא חושבת שאפשר לגרום לאדם לעשות משהו בניגוד לרצונו. היא נכנסה להריון ממנו בתכנון או שלא והוא היה שותף מלא. גנבה לו זרע? אם היתה גונבת הוא לא היה שם היום.. ואם הוא שם היום זה המקום שהוא רוצה להיות בו.. וזה כואב כואב..כי בחר להיות איתה ועם התינוק..ולא איתך ועם ילדיו... וזה כואב משום שאת לא יודעת היכן את בחייו כרגע המלחמה שלך באם החדשה על גב התינוק הזה לא תועיל. הוא צריך לבחור היכן הוא חי ומה הוא עושה. ומדברייך נשמע שאת רוצה ביד חזקה ובזרוע נטויה לגרום לו...מה עם ערוץ התקשורת? לפחות תדעי היכן את עומדת איתו למרות כל הכאב שניגרם...ואווא..זה מכה מכה..
זו דעתי ההגיונית שאת צודקת שאם הוא היה רוצה להיות איתה הוא לא היה עם אם התינוק עכשיו אבל אני מכירה את הסיפורים שמוכרים גם לי כמו שהוא לא מסוגל לאבד את התינוק הזה כי הוא נגד הפלות ובגלל זה הוא חזר ל``גנבת``ושלה אין את הכוחות שלי יש לגדל ילד לבד...
אין אפשרות לדעת מה קורה בסיפור הזה. מילים ספורות..שמביעות המון רגשות של עלבון כאב וכעס ומהמילים הספורות האלו אפשר לבנות סיפור שלם שבין הדמיון למציאות אין שום קשר. אך במילים ספורות אלו אפשר לחוש ולהרגיש ואפילו להריח את הרגשות מהסיפור שמתחולל והספור הזה הוא חיים שלמים של משפחה שחווה כאב גדול עכשיו. ועדיין אפשר לומר שאדם בוגר עשה בחירה והלך בעקבותיה ואפשר לומר גם שמשפחה שלמה תהייה מושפעת מתוך הבחירה שתעשה אך אי אפשר להכריח אפ אחד לבחור מה שאינו רוצה יכולה לקרא את כל הצער והכאב במילים הספורות שנכתבו ואין לי עיצה או מילים יפות לכתוב לה כדי לנחם..כי פשוט אין. אך הייתי רוצה לומר לה..שתשקיע את האנרגיה שלה בילדים שלה כרגע.. אם זה אפשרי. קשה לקרא כזו הודעה ולדעת כמה כאב יש מאחוריה..