אז החלטתי לכתוב פה.

LimiMimi

New member
אז החלטתי לכתוב פה.

כי לפעמים אני מרגישה שאף אחד לא מסוגל להבין אותי. כבר עברו 8 חודשים ואני כאן יושבת ובוכה כאילו איבדתי אותו הרגע. את אבא שלי. ואני לא מצליחה לעבור את זה, אני לא מצליחה לעבור הלאה. כל דבר מזכיר לי אותו, ואני בולעת את הבכי בשביל שאף אחד לא יצטרך לשמוע אותי מייללת ככה. כי אין מה להגיד, לא לי ולא להם. ואני מתגעגעת אליו. אני כ"כ מתגעגעת אליו. ואני מסרבת להאמין שעוד ימשיכו לעבור עוד הרבה חודשים כאלה בלעדיו בבית. ואני לא מסוגלת לעכל את זה, ונמאס לי לנסות. אבא שלי חלה בסרטן (מזדיין) בריאות. גרורה של סרטן קודם בבלוטת התריס. וכעבור שנה של טיפולים, שמתוכם חודש בביה"ח, הסרטן ניצח אותו. ונשארנו משפחה כואבת ומתגעגעת. ואני הצעירה, עדיין לא בת 16.. וקשה לי כ"כ להמשיך כרגיל.
מה אני אעשה?....

לימור!

אני מצטערת לשמוע על כאבך..
(קבלי חיבוקי ממני מכל הלב) גם אבא שלי נפטר... לפני שנה וחדשיים-שלושה... בתאונת דרכים.... חודשיים לפני יומולדת 16 שלי... את מוזמנת להצטרף לקומונה שלנו... :"לחיות בלי אבא"... אנחנו מבינים את מה שאת עוברת, ונשמח לעזור לך... תשמרי על עצמך ניפגש בקומונה??!!...

LostInTheSky

New member
לימורי

אסור לעצור את הבכי, את חייבת להוציא אותו הכאב לא יעלם אם תעצרי את הדמעות מותר לבכות וזה אפילו רצוי והחיים נמשכים למרות הכאב הגדול, המוות של אביך עדיין "טרי" עוד לא עברה שנה ... תני לעצמך זמן לעכל את הכאב ואת האובדן ... אני מקווה שתמשיכי לכתוב כאן את אשר ליבך וכשאין עם מי לדבר, אין למי לספר את הכאב, תכנסי לכאן ותכתבי זה יעשה לך רק טוב

birka

New member
היי.....

איבדתי את אימא שלי לפני שנתיים. לא בכיתי יותר מידי, התגייסתי, בוגרת ממש. הדחקתי, ועכשיו אני מתמוטטת בשקט. עכשיו לאט לאט אני קולטת שאני לבד. תני להם לשמוע אותך, לאימא שלך, לאחים/אחיות... אני שתקתי, שהם התמוטטו בביה"ח אני הייתי החזקה שהלכה להביא את התעודת פטירה, אני אמרתי שלא צריך יותר מידי באלגן, להעביר הלאה. אבל זה לא עובר, לא באמת, זה רק יותר קשה. אין כרגיל יותר. זה לא קיים, יש את החיים לפני ואחרי, זה מתפצל. אבל תשמרי על הזהות שלך! אל תאבדי את החברים שלך, תשמרי עליהם.תשעני עליהם. אני לא רציתי שהם יראו אותי עצובה אז ברחתי, אז לא נפגשתי איתם... ובצבא? התקרבתי רק למפקדת שלי, לא למחלקה שלי... והפסדתי אנשים מדהימים. חלק עצום בחיים שלך נעלם... ואף אחד באמת לא יכול להבין אותך, אפילו אחותך שעברה בדיוק את אותו הדבר. (מנסיון). אבל יש עוד חלק, שחיים לחיות. הלוואי והייתי מקשיבה למה שאני כותבת. אבל יותר קל לייעץ לא? :+) אם את צריכה משהו, בכיף... אני פה (כל חמשוש שני..:+)

למעלה