אז.. הודעת פרידה?

אז.. הודעת פרידה?

לפני בדיוק שבוע נכנסתי לאחד מהבתים השיקומיים.
זה היה שבוע של שוק. ועכשיו כשאני מתחילה להתאקלם ולהתאושש אני מבינה שלבוא לכאן (ולהישאר כאן) זה אולי אחד הדברים הקשים שעשיתי בחיים שלי.
זה נשמע כמו קלישאה, אבל זה לא. באמת שלא.
הפורום הזה ליווה אותי בדרך ארוכה שעברתי. מהכחשה להתנגדות לטיפול לאשפוז לעוד טיפול.
התמיכה והקבלה שיש כאן הן מדהימות. גם היכולת לתת כאפות כשצריך.
כבר כמה זמן לא כתבתי פה. אני מציצה כמעט כל יום. לפעמים מחייכת (בלקבירד) לפעמים נצבטת (גרניום).
לאחרונה יותר קשה לי לקרוא ולהגיב. הרבה פעמים אני מרגישה שהתכנים שעולים כאן לוקחים אותי אחורה. לכן כרגע אני בוחרת להתרחק.
אני מאחלת לכולכן חג שמח. באמת שמח.
אולי זו השנה שבה נצא מעבדות לחירות?
אל תפסיקו להילחם. זה קשה וזה ארוך וזה יכול לקחת שנים- אבל יש סיכוי לחיים טובים יותר.

lital172

New member
אומנם זו הודעת פרידה .

אבל בעיני זו פרידה שמחה. את כבר יודעת להגיד מתי זה לא מתאים לך מתי זה מחזיר אותך אחורה... וזה חשוב. אני זוכרת שאני יצאתי מכל הקושי שלי.. הייתי צריכה להגיד להתראת להרבה אנשים שבחרו להישאר מאחור וזה כואב.. אבל אם לא הייתי שוקעת בעצמי. ואני שומעת עד כמה זה קשה וגאה בך על כל יום של לחימה. את תצליחי אין לי ספק. מרגישים מהכתיבה שלך כמה את מביאה את כל כולך לשם ולהחלמה. וזה כיף בעיתוי כזה של החג... לעבוד קשה ואז לצאת לחירות ולחיים בריאים. אני מאחלת לך להתעצם ולהתחזק שם. ולחזור אלינו שאת בריאה ויכולה לספר לנו על האור שלך. ולתת מהחוכמה שלך. ועד אז שולחת את אהבתי ונשיקות. ( כמובן שאני במסרים ובפייס ובכל מקום) אמשיך לצפות בך ולהתגאות ולתת חיבוק שקשה.

חג שמח. כמו שרחלי אמרה שיהיה לך אביב בלב וחופש מהחולי הזה...
ו-

Blackbird fly

New member

מקווה לטוב בשבילך, מאמינה בך, גאה בך, עם טונות של הערכה כלפייך, ורק טוב.
חג שמח יקירתי

דרך ארוכה

עשית כאן,
ואני שמחה על זה שהייתה לנו הזדמנות ללכת אותה ביחד.
ברע וברע מאוד וגם בטוב ובשמח, שהיה לא מעט.

מקווה בשבילך שיהיו לך את הכוחות להמשיך בתהליך המרשים מאוד שאת עושה בשנים האחרונות,
ושלא תוותרי לעצמך במלחמה הזו שלפעמים היא קשה מנשוא,
ותמשיכי עד שיהיה לך אחרת.
אל תפסיקי להאמין שזה אפשרי. כי זה אפשרי.

את יודעת שתמיד יש כאן מקום ותמיד הדלת פתוחה,
כשקשה, כשקשה עוד יותר, וכמובן ברגעים שבהם את צריכה הכרה בדרך שאת עושה ומישהו שיהיה גאה בך.

הרבה

מייפלס

New member
שיהיה לך בהצלחה בהמשך

אני אשמח אם תיכנסי לעדכן לפעמים , אם תרצי כמובן ...
שלום ...

levshavur

New member
לחלומות של אחרים

שלום לך
שיהיה לך הרבה בהצלחה במקום החדש. מהניסיון שלי כמה שמרגיש לך קשה, מקום שיקומי זה דבר טוב. ההוסטל עשה לי הרבה טוב לחיים, מקווה שיהיה לך טוב שם.
חבל שאת עוזבת
אני אתגעגע...
חיבוק
לבשה.

למעלה