אז הדם שווה אותו דבר???????????????

בת-עמי

New member
אז הדם שווה אותו דבר???????????????

תמיד הייתה לי ולעוד כמה חברים הרגשה כזאת שהדם שלנו של המתנחלים שווה פחות מבחינת המדינה לפי התגובות אבל השבוע זה היה ברור מדי יום שני נרצחו דני ודרון המקסימים הי``ד יום רביעי נרצח איליה הי``ד שאני בטוחה שהוא גם איש מקסים איפה התגובה????????? אם היו מתים שלושה אנשיפ בפיגוע במרכז ת``א כבר הייתה תגובה הרשות מפירה את הפסקת האש (והיה גם מטען בחדרה אז זה לא רק ביש``ע) ואנחנו שותקים אולי גם דם הערבים שווה יותר כי נגיד נהרוג ערבים ואם לא נגיב נהרוג יהודים

all

New member
תגידי לי בת עמי

את באמת מכירה את כל מי שנרצח באופן אישי? או שרק אחרי שהם נרצחו הם הפכו בעינייך ליקרים, מקסימים, אהובים וכו`. אינני מנסה להקניט אותך חס וחלילה, אני רק רוצה להבין אם כל מתנחל מכיר באופן כל כך אישי כל מתנחל. כי כשאני שמרתי על התנחלויות, היו אנשים שלא הכירו אנשים מההתנחלות שלהם.

בת-עמי

New member
ברור שלא

אני לא מכירה את כל תושבי יש``ע חלק מהאנשים שנרצחים אני מכירה באופן אישי וחלק לא אבל בן-אדם יהודי תמיד הוא מקסים ומי שאני מכירה אני פשוט יודעת עד כמה הוא מקסים

all

New member
ומה איתי שאני יהודי אבל לפני כשבוע

הייתי ``חרא`` וקלייר היהודיה שרק לפני כמה ימים הייתה ``נאצית``?

all

New member
אולי גם אנחנו נהפוך

למתוקים, נהדרים, מדהימים, נפלאים אם נתפוצץ באיזה פיגוע וכך נקדם את האינטרס המלחמתי שלך? הוי בת-עמי יקרה, מי חינך אותך.

קלייר

New member
תאמין לי all /אני מיואשת ממנה

כולנו עברנו מלחמות ,אבידות ,מות של אדם יקר,אך לעולם לא פיתחתי שנאה כה עזה כמו אצל הנערה הזו,רק נקמ בראשה,אני ממש מיואשת ממנה לצערי ,כי לרוב אין אני מתיאשת מהר ,אךפה אין לי מילים פשוט המומה

B.Shokor

New member
כמובן שלא..

או בעצם אצל בני-האדם (ואני מדגיש על בני-האדם) הדם אף פעם לא הופך להיות מים, דם זה דם ואין הבדל בין דם של מתנח לבין דם של תל-אביבי, או דם של ערבי ודם של יהודי.

נגה*

New member
דם המתנחלים אינו שווה פחות מדמו של

כל אחד אחר במדינה , או בעולם. מזה זמן אני עוקבת אחר הודעותיך, ויש לציין כי התרשמתי מעקביותיך למרות גילך הצעיר וחייך העמוסים לעייפה, לטעמי. וברור שלדעתי חייך אמורים להראות אחרת, ואין זה המקום להכנס לנושא שנראה לי כי ימשך ``לנצח`` . וכן כי יש את נושא הבחירה, ומבלי להישמע ``כופרת`` הייתי מציעה לך לפנות לקב``ה כדי לקבל תשובות על שאלות רבות שעליך לשאול לפני שאנו מעמידים עצמנו בעמדה אחת מבלי לנסות להבין או לשמוע לפחות צד שני. שוב איני מביעה כאן עמדה, ואיני פוסלת את דרכך, בחירתך, חייך או איך שתקראי ל``חיים`` אלו. בהחלט מגיע לך הרבה יותר. ושלא יהיו לך אי הבנות, אני בת למשפחה שחלק ניכר מבניה הם ``מתנחלים`` ומכירה את כובד המשקל של חיים בצל הסכנה היום יומית הזו. הייתי רוצה להזכיר את ``לא תרצח`` ו``אהבת לרעיך כמוך`` ועוד כשהכוונה בהחלט לא רק ליהודים, אלה לכל בני האדם באשר הם. היקום מלא באנרגיות שליליות שנוצרו בידינו, קשה לפעול נגד הזרם השלילי הזה. כדי להגיע לשליטה קבועה בחיינו וגורלנו, יש צורך בידיעה הנחושה, שכדי לשנות איכות הקיום והסביבה שלנו, אנחנו חייבים לשנות את אופי התנהגותינו. והכוונה לכל בני האדם. ולך יקירתי, למרות הכל, יישר כוח !! על עקביותיך, אומץ ליבך, התמדתיך ועוד. ש י מ ר י ע ל ע צ מ ך . באור ואהבה נוגה.

בת-עמי

New member
אל תקשקשי לי עם דם

עם במקום ז\ה שדרורן ודני היו נרצחים היו נרצחים שני אנשים במרכז ת``א הייתה תגובה אני לא צריכה לשאול את אלוקים שאלות מה שהוא עושה זה לטובה הגאולה תדיע בסופו של דבר ואנחנו בוחרים את הדרך אליה אנחנו יכולים להגיע אליה בדרך הקשה הוא בדרך הקלה בסוף היא תגיע בעה``י הקם להורגך השקם להורגו יש את הקטע של לעשות נקמה בגוים ומתבטל כאן הקטע של לא תרצח נכון שעשיית הנקמה היא על אחריות מלכות ישראל כלומר ממשלת ישראל ומי שמבצע הצבא זה לא רצח להרוג מישהו שרצח ורוצח וירצח ומסית לרציחת יהודים אם לא נחסל את המחבלים הם יחסלו אותנו

נגה*

New member
`` קישקוש `` על הדם - היה דווקא

הרעיון שלך. אני לא תקפתי אותך, ולא העברתי ביקורת על חייך או נקמתקך, חבל שאת תוקפת. כאן הבעיה. אם כל הכבוד לנו ``העם הנבחר`` אנו לא מתנהגים כך. וברור ש``אם לא נחסל את המחבלים הם יחסלו אותנו``, נו, ו... עד מתי ?? אני אומרת שצריך לשנות את התפיסה !! את עיקשת לדרכך, והם עיקשים לדרכם , נו ו.... בואו נעצור לרגע, ונחשוב כיצד לשנות את המצב ! באור ואהבה נוגה.

אנשים נהרגים בכל מקום

בת עמי יקרה לא רק תושבי יש``ע חשופים למוות גם בנתניה תל אביב חדרה ועוד קרו פיגועים רבים בתור תושבת נתניה שהיתה בקניון במהלך אותו פיגוע רצחני אני עדיין לא מבינה אותך, אדם של תושבי ערי שווה לדם של חבריך ותגובה צבאית לא תחזיר אותם ולא עוד רבים אחרים שנהרגים בתוך הקו הירוק אז אל תתחלי להשוות לי בן דם לדם , מה את חושבת שאני מרגישה כשאני הולכת ברחוב הראשי של העיר החל מהקניון ועד המדרחוב ,רחוב שבשנה האחרונה ידע פיגועים רבים ,או שליד הבית ספר של בן דודי שמו מכונית תופת שמין המזל התפוצצה דקות ספורות לפני שנגמרה בחינת בגרות ולכן עוד לא היו תלמידים בחצר בית הספר, באמת כולנו יהודים וההפרדות שאת עושה תביא בסוף לקע בעם

למעלה