אז הגעתי גם לפורום הזה (באתי מאייפון)

ע מ ו ס י

New member
אז הגעתי גם לפורום הזה (באתי מאייפון)

וכאן אני צריך עזרה: מחפש GPS לרכב !!! האם קבוע לרכב ? האם דרך הסלולרי (השאלה איזה תומך ואיזה נוח מבחינת מסך, תוכנה, נוחיות ותמיכה). איזה מומלץ דגם ותוכנה ?? האם לקנות בארץ או דרך איביי וכדומה - סוגיית מפות ותמיכה בעברית ?? מבקש עזרה בנושא. תודה

AYELET1

New member
היי. ראשית מציעה לך לקרא את זה

http://www.pdace.com/kb/kb.php?kb=486 ישנה התייחסות לסוגיית חו"ל. בנוגע למפה הדורשת תקשורת סלולרית, אז בד"כ הדבר סביר (גם תלוי של מי והאם הגליעשה היא דרך דאטה או WAP וגם מה נפח הנתונים שהמפה מורידה) אבל מעבר לכל זאת, לעיתי ם הרשת הסלולרית עמוסה או עם תקלות אחרות (התנסיתי מספר פעמים) ואז ישנה בעיה בהפעלת התוכנה! לפחות כיום (לא יודעת מה יהיה בעתיד) לרוב הרכבים אין מכשיר ניווט. אם תחליף מכונית אתה עלול להשאר ללא מכשיר. לטעמי זה חסרון.

ע מ ו ס י

New member
כן קראתי כבר, המון תודה !!!

ואפשר לומר שיש כבר גיבוש עמדה למה צריך. השאלה היא: מכשיר לא משולב טלפון 300/400 ש"ח לרכב עם IGO מעודכן ביותר ומסך 4.3 לערך... בקנייה בארץ. מה מומלץ??

AYELET1

New member
אין הרבה במחיר זה.

חפש והבא לינקים לכאן אם תרצה לשמוע אודות מכשיר ספציפיץ.

ע מ ו ס י

New member
ואם נעלה קצת את המחיר ??

נעלה ב - 200 ש"ח לערך מה מומלץ?? רוצה להתחיל בכיוון לא מכיר כלום... מה המומלצים - מכשיר, מערכת הפעלה ותוכנה ??

AYELET1

New member
מערכת ההפעלה ברוב המכשירים היא Win ce

אם זה מ-5 ומעלה, אז ההבדלים קטנים. יש את הגרמין המבוסס לינוקס למיטב ידיעתי ונחשב למכשיר טוב. גרמין זו חברה המתמחה במוצרי ניווט. לא מכירה את המפות הספציפיות לארץ. ויש את כל השאר שהם כאמור מבוססי windows ce. אני הייתי לוקחת תוכנה שפועלת גם אופליין. יש לך את מכשירי 2GO" את איתורן (משתמשת בה באייפון) ואת IGO.

למעלה