אז הגיע הזמן לדווח...

אז הגיע הזמן לדווח...

בשבוע שעבר קיבלתי מפירגה (עם התמונות הכי מגרות בפורום
והמתכונים הכי מדהימים) מתכון למן מאפינס שוקולד עם קובית שוקולד באמצע. אז תבנית שקעים לא הייתה לי וגם לא טרטלים כאלה... אז החלטתי לעשות אותם בתוך קעריות סופלה כמו שאתם רואים בתמונה. במקום קובית שוקולד הכנתי מיכל שמנת צמחית עם 2 חפיסות (!!!!!!) שוקולד האחת מריר והשנייה חלב של ספלנדיד שהומסו בשמנת ויצקתי אותם מעל. יצאה כמות נכבדת של רוטב לכל קערית וזה היה פשוט שחיתותתתתתתת!!! טעים בצורה לא נורמאלית ונטרף בתוך שניות. אז תודה לפירגה המתקונים שלך פשוט מעולים!!!

pirge

New member
ואואואואו תודה. ראי נא מה שהמלצתי ל

לזוג שביקש עוגת שוקולד אישית חמה ושוקולדית במיוחד. מאותו מתכון של הכושית: אנחנו היינו באותו ראש
מאותו מתכון--כושים פאדג' ספוגים בשוקולד מאת: pirgeו 15/05/06 | 16:12 בהמון שוקולד. להגשה חמה . כושים שוקולדיים במיוחד פאדג' הצעה שלי מכל הלב: לצקת את הבלילה לתוך צלחות אישיות מפיירקס (כדי שאפשר יהיה לאפות איתם). להניח קובית שוקולד מריר על כל צלוחית באמצע-- לפני שמכניסים לאפיה. את הגנאש להכין ולצקת מיד כשמוציאים מהתנור-כשהעוגות חמות\רותחות. אפילו אם הגנאש מציף ומכסה את העוגות -לא להתרגש. בעת הקירור במקרר הכל ייספג. ממש לפני ההגשה כ-5 דקות----......לחמם במיקרו את הקעריות---------------- 2\1 דקה למנה. בזמן החימום הכל יקבל מירקם שוקולדי שלא מהעולם הזה. מומלץ בחום, פירגה תודה על ההמלצה. תודה על השיתוף. נהדר שנהניתם

ש ר ו ן2

New member
../images/Emo207.gifהאם אפשר לאפות

בכל כלי שעשוי מפורצלן? בעלי הביא לי מהמסעדה שלו קעריות מרובעות קטנות , איך אדע אם אפשר לאפות בהן? כתוב עליהן מאחור שהן עשויות מפורצלן ... תודה !

ראש גאון חושב זהה לא? ../images/Emo3.gif

תודה לכולם! זה לא רק נראה מגרה זה היה פשוט מעולה! תודה פירגה את פשוט אלופה!

למעלה