אז הבעיה היא אצלי

summerinthecity

New member
אז הבעיה היא אצלי

יש לי הרבה ידידים בנים ואני מסתדרת איתם יותר מאשר עם בנות
הבעיה היא כשזה מגיע למצב אינטימי - עברתי תקיפה מינית לא פשוטה כשהייתי צעירה וזה די דפק אותי. אני חברותית אבל אני מפחדת מאינטימיות ומסקס. אני מפחדת שהוא יאבד שליטה ויקח בכח את מה שאני לא מוכנה עדיין לתת. בגלל זה אני קופאת במצבים האלו. היום, משום מה, בנים אוהבים סקס ומהר. הם שולחים ידיים, לא תמיד מבקשים רשות, ואני מתחרפנת.
יכול להיות שהבעיה היא אצלי אבל איפה הגבולות? זה כאילו אני פה על תקן עציץ. לא בודקים איתי אם אני מוכנה.
יש מישהו שמתעניין. הוא עדיין לא ויתר עליי למרות שיצא לי כבר להתחרפן פעם או פעמיים במצבים אינטימיים. איך אני אמורה לבקש את הסבלנות הזו שאני צריכה ממנו?

היי היי קיץ בעיר..

כמה דברים חשובים לי אלייך..

קודם כל, שאלה חשובה - האם אחרי אותה תקיפה, טופלת בצורה מקצועית בשביל לעזור לך לעבור את זה?

זה חשוב, כי אם לא, זה מסביר את החרדות הקשות שמלוות אותך, וזה משהו שיכול מאד מאד להרוס קשרים זוגיים שעתידיים להתפתח.

לא, בחורים היום לא ממהרים לשלוח ידיים, הם גם לא תמיד חושבים על סקס, וכן, בחורים רציניים כן ימתינו עד אשר את מוכנה, וזה צריך להיעשות רק בקשר זוגי בריא.

לא מפליא כלל שאת קופאת במצבים האלה, זה גם מאד נורמלי, אין שום סיבה שבעולם שאת תרגישי שאת נלחצת למקום שאת לא רוצה להיות בו, או תצטרכי לעשות משהו

שאת לא רוצה.

חשוב מאד מאד מאד מאד לשתף אותו במה שקורה לך, ולהפתח בעניין הזה.

אם זה בחור רציני, שאת אמורה להתחיל איתו קשר זוגי, חשובה מאד הפתיחות, בעיקר בדברים אינטימיים.. הוא צריך לדעת מה עברת, הוא צריך לדעת מהי הסיבה שאת

מגיבהה כמו שאת מגיבה, והוא צריך לדעת להתחשב, ולהיות מאד סבלני וקשוב.

לא תוכלי להסתיר משהו כזה לאורך זמן, וגם אין סיבה שתעשי את זה, זה אישיו רציני מאד, וזה לא יעלם סתם כך - שתפי אותו.

summerinthecity

New member
לא טופלתי

היו ניסיונות לטפל בפוסטראומה עם מישהו מקצועי אבל הם לא מוצלחים.
אני חושבת שזה משהו שמרתיע גם מישהו רציני - למה להכניס ראש בריא למיטה חולה?

בחור רציני שירצה איתך קשר, ימתין כמה שצריך בכל מקרה, ועם פתיחות נכונה ושקיפות של המצב, הוא יבין וידע גם איך להתנהג, כדי שלא תקפאי,

וההיפך, אפילו תרצי ותזמי בעצמך.

אין מה להסתיר משהו כזה רציני, כי זה יגרום לך כל פעם לוותר על קשרים, או שיוותרו עלייך, מסיבות לא נכונות ולא הוגנות.

אפשר לשאול למה לא התייעצת או ניסית לקבל עזרה מקצועית בשביל לא להתמודד לבד?

זה משהו מאד מאד קשה..

( אם את מרגישה שזה חושפני מדי, זה בסדר גם לא לענות, אפשר גם לדבר במסרים בצורה פרטית יותר ) .

הבנתי...

לדעתי זה משהו שעדיף לך לנסות שוב לטפל בו, אפילו כיום.. ( כמה זמן חלף..? )

כדי שלא תמנעי מעצמך קשרים בעתיד, יש מקרים בהם אפשר להסתדר לבד, ויש כאלה שאי אפשר לבד, וזה חבל לפספס.

בכל מקרה, עדיין תצטרכי לחלוק את המידע הזה עם מי שיהיה איתך בקשר זוגי, אל תמהרי לוותר על קשרים מראש בשביל לא להתמודד עם המצבים

האינטימיים האלה.. למרות שזו בטח מחשבה שכן חולפת אצלך .

למעלה