אז האלבום החדש

a Warming Sign

New member
אז האלבום החדש../images/Emo3.gif

כבר כמעט בחנויות,בנתיים יוצאים כבר קטעים משירים,הנה כמה דברים שמצאתי. מתחילים להיפלט שירים ורמזים
כנראה שהולכות לצאת כל מיני גרסאות של הדיסק,עוד לא ממש הבנתי. The 80's כנראה שזה הולך להיות הסינגל הבא,כי רובי מתחיל פרוייקט שקורא לאנשים לצלם סרטים קצרים לשיר. הנה האתר,בו ניתן גם לשמוע את השיר!
http://shootingpeople.org/robbiewilliams/index.php The 90's: קטע מתוך הופעה בו הוא מציג חלק מהשיר[ראפ כמובן]- http://www.youtube.com/watch?v=0kMtwWOG8Yw king of bongo- עוד קטע מהופעה בה הוא שר חלק קצר מהקאבר שיופיע באלבום. http://www.dailymotion.com/video/x6haj_concert-robbie-williams-chante-manu [חחחח,אפילו לבמה מביאים לו את האספרסו שלו?
] אממ..לא יודעת מה דעתי על עניין הראפ[ב-the 80's].זה תמיד היה חמוד שהוא עשה ראפ,אבל לא הרבה יותר מזה.. בשמיעה ראשונה יש קטעים שזה פשוט לא מתאים[ההתחלה הייתה טובה וזה די מתדרדר],זה אפילו נשמע לפעמים שהוא מאמץ מבטא חזק מדי..זה די מאכזב כי הוא דווקא יכול לעשות ראפ טוב. צריכה עוד כמה סיבובים על השיר כדי להחליט.

אהההההההההההההה

אני לא מצליחה להפעיל את הרמקולים!!!! מישהו בבקשה בבקשה מוכן להגיד לי על מה מדברים שם? מה הוא אומר על ג'סטין? על מה הוא מדבר?!? (חחחחח זה משגע אותי) הוא באמת ניראה פה ממש שפוך.. הוא ניראה פה ממש טוב, לא? ממש לא בן 30 =] תודה על העזרה =]]

a Warming Sign

New member
הוא מדבר על

רודבוקס,שזה השיר האהוב עליו,והוא שומע אותו המון..ושהיה מוזר לו לראות את התגובה של הציבור. על ג'סטין הוא אומר שהוא ממש אוהב את המוזיקה שלו,ושהוא רואה בו מתחרה כו כל אמן אחר אבל לא באופן ספציפי[כמו שהתקשורת עושה מזה..] הוא מדבר על ההצלחה שלו ומה הסיבה שזה קורה לו ["they just like ME"
...
], ולשאלה הבאה הוא אומר שהפחדים שלו הם שמשהו יקרה לבת הזוג שלו-שאין לו,או לילדים שלו-שאין לו,אז אין לו פחדים. אח"כ הוא נשאל מיהו ה-good doctor[שיר מהאלבום החדש],והוא אומר שזאת גרסא מוקצנת שלו,כמישהו שמנסה לשמור על פכחות אבל מצד אחד אוהב סמים ומצד שני אוהב לשמור על הבריאות ולעשות ספורט.

רוב

האלבום הוא ראפ או שרק 3 שירים? ומזה אומר קאבר? שהוא שר את אותו שיר רק עם הקול שלו או שהוא עושה משהו בדומה למה שהוא עשה בSupreme? אני ממש מקווה שהאלבום הזה יצליח למרות הסגנון החדש ששונה לגמריי מהקודם ומהביקורות הממש לא מפרגנות.. בואו נעשה לרובי טובה ונצביע שוב ושוב לפרסים בMTV עד שימאס לנו! הוא חייב לנצח, במיוחד את הג'סטין הזה.. =]

a Warming Sign

New member
יש כמה שירי ראפ,לא זוכרת כמה.

קאבר זאת גרסאת כיסוי,כל אמן שעושה גרסא אחרת לשיר בוחר בעצמו אם לשנות את המוזיקה,לשיר שונה,וכו'..אז אי אפשר לדעת לאיזה כיוון הוא לקח אותו אבל באופן כללי זה אוות השיר רק עם הקול של רובי
בsupreme זה נקרא סימפול,הוא לקח חלקים מהשיר ושילב אותו בשיר שלו[כמו המנגינה המפורסמת של הכינורות בשיר]

ומה הוא

עשה ל-Lovelight? (סליחה שאני מציפה בשאלות על הנושא פשוט אני חושבת שיותר טוב שרובי יעשה שירים משל עצמו ולא יקליט את הקול שלו על אותו שיר. אתן לא חושבות ככה?)

a Warming Sign

New member
Lovelight זה רק גרסא משלו

עם הקול שלו,והפקה אחרת[ששינתה בין היתר את הקצב], אבל סה"כ זה כמו השיר המקורי. לדעתי זה אחלה שהוא עושה גרסאות כיסוי כי זה תמיד יוצא מעניין וגם הבחירת שירים מצביעה על שירים שהוא אוהב, אבל העדיפות תמיד לחומרים מקוריים משלו

a Warming Sign

New member
../images/Emo79.gifעוד קטעים משירים..

http://www.robbiewilliams.de/ צריך להניח את העכבר על הריבוע הכחול בצד ימין ואז נפתחות 4 אופציות, קטעי וידאו[ראיונות קצרים עם המפיקים השונים],האלבום[ניתן לשמעו כמה קטעים],"גלרייה" עם כמה תמונות
קטנות, והרביעי מציג את רשימת השירים. כמעט כל לחיצה על משהו תוביל אתכם לעמוד בI tunes,מי שרשום שם בטח יכול להוריד שירים בתשלום או משהו. אני חושבת שכל הקטעי וידאו לקוחים מהDVD שניתן לקנות במארז יחד עם האלבום,לא הייתי בונה על זה שזה יגיע לארץ

a Warming Sign

New member
לא,יש איזה DVD שקשור לאלבום,

יש שם כל מיני ראיונות ואיזה משהו מאחורי הקלעים,כאלה דברים, אז זה מצורף לאלבום החדש במארז מיוחד[=לא יהיה ניתן להשיג אותו ללא האלבום]

MoranD21

New member
במשך ארבעה ימים מהיום

יפורסמו כל יום 4 שירים מהדיסק החדש של רובי. מה שכן מסתבר שצריכים להרשם בתשלום בשביל זה

Drorrrrrr

New member
מקווה שהוא יכפר קצת

כי באלבום האחרון [Intevnsive Care] הוא הצליח לאכזב ובגדול.

את!!!!!

ששששששששששששש!!! אין לך זכות דיבור!!! חחחחחח ברור שהיו לו אלבומים יותר טובים (או שלא?.. חחח) אבל זה אלבום מעולהה!!

Drorrrrrr

New member
לא אכפת לי הצלחה, לא הצלחה

הוא לא משתווה ל I've Been Expecting You הגאוני, או אפילו ל-Sing When You're Winning.

למעלה