אז דיברתי איתה . . .

אז דיברתי איתה . . .

והיא פשוט אמרה לי שאני כלכך חמוד ( והיא גם כזאת פסיכית כמו שאני מחפש ) והיא שלחה לי " נשיקות " כאלה וירטואליות של צאט . . . והיא אמרה שזה לא סתם . . . . . . אבל כשאמרתי לה איך אני יראה אותך עוד פעם ( דיברנו רק בצאט ) אולי ניקבע שעה או משהו עשה רושם שזה לא מתאים לה . . . - כאלו נחמד להישתשע עם מישו מתוק . . חמוד אבל שישאר בצט . . . - לא מתאים לי !

תעזרו לי למצוא אותה ?

ניראתה לאחרונה בצט משרום בניק נערת_היער_השחור . . . ב ב ק ש ה . . . ( אני לא יודע אבל . . . זה באמת היה . . . . . ) תודה . ---> מראש

אביר?

אם מה שכתבת בפורום זה באמת עלי,אז היו שם דברים שלא ככ מצאו חן בעיני.. יש לי כמה דברים לספר לך,אם תוכל כנס אלי..

אגב . . .

שוב מיתנצל . - חוצמזה לא חשבתי שתיראי את זה אי פעם . . .-מה אמרתי ש . . . (אני כזה מטומטם!!!)

אביר,

לא חשבת שאראה?? הייתי צריך לחשוב שאם אתה אומר לי שכתבת פה עלי אז סביר להניח שאכנס לראות מה כתבת,במיוחד שראיתי בהודעה הראשית שכונתי בכינויים מאד מלבבים..

אני לא תמיד חושב הרבה . . .

אני לא טוב בלהסתיר . . . - כשאני מגיש נינוח . . .-אבל זה בהחלט היה אמור להיות מחמאה ! (לפחות מבחינתי . . .

פסיכית.

אני מישתדל להיות כזה ( זה אומנות שלמה אבל . . . ) נדבר על זה . . . . . מתישהו , , ,

אגב . . .

שוב מיתנצל . - חוצמזה לא חשבתי שתיראי את זה אי פעם . . .-מה אמרתי ש . . . (אני כזה מטומטם!!!)

מיואשת3

New member
יש לצייןן...

שאין לך דרישות בכלל. כולה מחפש פסיכית ששלחה לו כמה נשיקות בצ"ט. נו טופ שיהיה לך בהצלחה בחיפוש שלך.

למעלה