אז גם אני מצטרפת אחרי

אז גם אני מצטרפת אחרי

שבועיים של קריאה מהנה והרבה טיפים חדשים אני מאוד אוהבת סדר וניקיון בדרך כלל הבית נקי אבל לא תמיד מסודר המון צעצועים מטיילים בבית חוץ מזה דיי בסדר
בדרך כלל אני מנקה את האמבטיה עם אקונומיקה {אחת לשבוע } והיא מבריקה אבל הריח מפריע לי אשמח להמלצות של חומרי ניקוי טובים תודה

ברוכה הבאה

לגבי האמבטיה - יש חומרים מיוחדים לאמבטיות, צריך רק לשים לב שהם גם מחטאים. אני אישית אוהבת את הסנו אנטי קאלק ואת הסיליט כי יש לנו הרבה אבנית באיזור.

הייתי משתמשת באחת העצות שנתנו פה

לאחר סיום הנקיון להדליק מבער עם מעט מרכך כביסה ישלח ריח מעולה לאויר וינטרל את ריח האקונומיקה או להשפריץ באוויר כמה השפרצות של סנו מקסימה למייבש

טליW

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אורטל ה-D.J

אין לי עצה, כי אני אוהבת אקונומיקה. אני לאחרונה התחלתי להשתמש בחומר של פנטסטיק CIF - ג'ל לאסלה. לדעתי הריח שלו גרוע יותר מאקונומיקה, אבל הוא מנקה... אח... משו משו. לא רק את השירותים, גם את האמבטיה והמקלחון.

I Was Hoping

New member
טלי

כל מוצרי פנטסטיק מעולים, רק שתדעי. שווה לקנות במבצעים את גלון ה-4 ליטר שלו לניקוי כללי. אפשר לנקות עם זה הכל. ומחובבת אקונומיקה אחת לשניה - תמיד אני מעבירה אקונומיקה לפני בשביל החיטוי ואחר כך עם פנטסטיק. הניקיון הוא פשוט מושלם!

טליW

New member
תרשי לי לחלוק...

אקונומיקה בסוף... בשביל הריח
סתם. אני צוחקת.... שמתי לב שלכל תכשירי הניקוי החזקים יש ריח נורא. רק לאקונומיקה יש ריח של נקי. (כן, נחמה, ברור לי שזה תולדה של קישור אקונומיקה=נקיון מילדות) חייבת להתוודות, יש לי עוד ליטר של נוזל לניקוי כללי - מהמבצע שדרכו התודעתי לג'ל לשירותים. אני בקושי משתמשת בנוזל כללי. שימוש עיקרי זה לארונות ופעם ב... למדפים.

I Was Hoping

New member
אז קחי עוד כמה שימושים לו

אחרי מקלחת, כשנשאר עוד מלא קצף מהסבון והמים כבר ירדו לביוב - מכירה? אם לא מנקים את זה ישר זה משאיר משקעים על האמבטיה. מיד שופכת על זה קצת פנטסטיק ומזרימה מים. מבריק כאילו הרגע שפשפת עם אקונומיקה
כיורים - כיורי המטבח והאמבטיה - הברק והניקיון מושלמים עם פנטסטיק. גם לשיש של המטבח זה נהדר. לא אמרתי לך לוותר על האקונומיקה, גם חיי אינם חיים בלעדיה, רק להוסיף פנטסטיק לעסק! לגבי הריח - חברה שלי עשתה לי שטיפת מוח לפני שנים, שאין כמו הריח של פנטסטיק, ושככה מריח ניקיון. נו, שאני אתווכח?

maybesure

New member
ריחות של נקיון

בילדותי ניקו בבתי הילדים בקיבוץ עם חומר שנרא ליזול. נדמה שהשתמשו בו לחיטוי גם בבתי חולים. הריח שלו..איך לומר? מחניק. אבל עד היום כשאני מריחה משהו דומה זה מזכיר לי..נקיון. אקונומיקה יכולה להעניק ריח של נקיון אם משתמשים בה במידה. אני לא שופכת שום חומר בכמויות, משתמשת בבקבוקי שפריצר של ניקוי החלונות. ממלאת אותם באקונומיקה, או פנטסטיק או כל חומר אחר שמריח חזק מידי. הניקוי ממוקד, אין אבדן מיותר של חומר ניקוי והריח לא מוגזם. משפט חכם ששמעתי פעם: <<האקונומיקה לא מנקה, מי שמנקה זה אנחנו, האקונומיקה היא רק כלי עזר.>> גם אם נשפוך דלי אקונומיקה הנקיון לא יהיה נקיון בלי הקרצוף וההברקה וההגעה לכל פינה. זה נכון לגבי כל חומר, ונכון גם לגבי שטיפה במים..לכל אוהבות השטיפה בהרבה מים: גם עם מעט מאוד מים אפשר להגיע לתוצאות שוות - וגם להאריך חיי הרהיטים והמשקופים.

I Was Hoping

New member
את צודקת לגמרי

לי יש שפריצרים כאלה שקניתי ריקים בסופר פארם לכל מיני מוצרי ניקוי. זה מאוד עוזר וגם חסכוני יותר. ליזול זה ריח נוראי, אני מסכימה. קשה לשדך אותו עם ניקיון מרוב שהוא רע. אבל נקי זה נקי זה נקי ! ואם יש משוה שאני שונאת, זה לנקות עם הרבה מים. זה מאריך את העבודה בהרבה, ורחוק מלהיות יעיל בעיניי.

maybesure

New member
מוסיפה ומציינת

מאחר ואני ממחזרת בקבוקים של חומרים מוכרים לטובת אקונומיקה וחומרים אחרים שקונים בגאלונים, אני רושמת על כל בקבוק כזה מה תכולתו ומסמנת אותו בסרט צבעוני, כדי שיהיה ברור שהתכולה היא לא החומר המקורי - למניעת תאונות ותקלות.

I Was Hoping

New member
אני לא יודעת איך

מגיעים למצב של שימוש בשפריצרים ריקים ממוצרים אחרים, כי אין לי כאלה. את השפריצר לחלונות שלי קניתי אולי לפני ארבע שנים, ומאז קונה לו רק אריזות מילוי. חוץ מזה הכל בבקבוקים או בגלונים, אז אין לי... ואת צודקת לגבי הסימון, זה חשוב מאוד ובטיחותי לבית.

maybesure

New member
אז..

תמיד אפשר להשיג שפריצרים כאלו בחנויות לחמרי בניין, זולים ופשוטים אפשר להשיג גם בחנויות הדולר והשני שקלים. גם ברשתות השיווק.

../images/Emo140.gifהיי טלי

מאיפה זכרת שאני dj תודה לכולם על התשובות בעיקרון אני אוהבת מאוד אקונומיקה ומנקה איתה הכל שרותים מקלחת כיורים הענין הוא אני בהריון ואני לא יכולה להשתמש באקונומיקה במקלחת כי זה ממש לקרצף את החרסינות אני אנסה את הפנטסטיק ואת הסנו נראה מה עושה את העבודה טוב יותר

I Was Hoping

New member
אקונומיקה מנקה לבד הרבה פעמים

לפעמים אפשר רק להשרות בה אם קשה לשפשף. זה תופס לגבי ניקוי לא יסודי מאוד של האסלה, הכיורים והאמבטיה. אם תשפכי אקונומיקה לאמבטיה שסגרת את החור של המים [שלא ייצאו] ותוסיפי קצת מים זורמים להקצפה, זה ינקה. ואם תשפכי אקונומיקה לאסלה בלילה אחרי שכל בני הבית סיימו להשתמש בה, ובבוקר רק תורידי את המים, גם אז תראי נקי ומבריק. באחריות

maybesure

New member
ברור

גם אני משתמשת בה להשריה, במיוחד בשילוב עם מים רותחים, אבל לא בכמויות. העוזרת שלי הייתה משתמשת בגאלון אחד לכל פעמיים שהייתה מגיעה לנקות. אצלי גאלון החזיק לפני בואה משהו כמו כמה חודשים. אפשר לרסס ולהשאיר לילה, וזה יעשה בדיוק אותה עבודה כמו "לשפוך" חצי גאלון. להיפך: עם המרסס אפשר להגיע לרסס שכבה טובה על קירות האמבטיה האסלה והכיורים בלי לגעת בחומר בכלל.

I Was Hoping

New member
ואפשר גם

לרסס נגד כיוון המשיכה, כמו בין דפנות האסלה הפנימיות, בלי לגעת בחומר. אני איתך :)

למעלה