אז בקשר לקלרמן - סוף עונה שניה -

ramiyohay

New member
אז בקשר לקלרמן - סוף עונה שניה - ../images/Emo58.gif

אנשים מתווכחים האם הוא חי או לא. הכותבים בהחלט השאירו להם אופציה פתוחה בכך שזה צולם מרחוק ולא באמת ראינו אם הוא מת או לא. מצד אחד : יכול להיות שהוא מת הרי האם באמת צריכים אותו לעונה השלישית? הוא גם די סגר מעגל בזה שהוא סיפר על כל הקונספירציה שהיתה ופה בעצם התפקיד הסתיים. מת כגיבור... מצד שני : נתחיל בעובדה שלא ראו אותו מת ובנמלטים , אם אתה לא רואה , תמיד יש ספקות. דבר שני , שהסיעו אותו לכלא , הוא דיבר עם השומר על זה שבתקופה של הנאצים זה היה כבוד גדול למות מול כיתת יורים עם חיוך על הפנים. אולי בעצם במקום לדבר על עצמו הוא דיבר על השומר שהיה איתו? שבעצם השומר הוא זה שיוצא להורג? ואז בדיוק מגיעים המחסלים. אולי בכלל הם צוות החילוץ של קלרמן? אולי בגלל זה קלרמן אמר שלקח להם להם יותר מידי זמן? סביר להניח שיש לו עדיין קשרים והוא ארגן לעצמו חילוץ. אני אישית חושב שהוא מת אבל רק הבאתי כמה נקודות למחשבה... תכלס , אני אשמח לראות אותו בעונה 3. :)

ramiyohay

New member
ולא להגיד לי ש... ../images/Emo58.gif

"הרי הוא ניסה להתאבד... אז לא בדיוק אכפת לו לחיות או לא !" אולי זה נכון , אבל אל תשכחו שהוא קיבל הזדמנות חוזרת בכך שהאקדח נתקע ולכן אולי הוא החליט שלהשאר בחיים ולנקות את המצפון שלו יהיה הכי טוב :)

וואו נישמעלי מאוד הגיוני

שזה מחלצים שלו אבל תמיד ישאר הספק. מתי יהיה עונה שלישית?

yanivph

New member
עונה שלישית...

אם זכור לי נכון אז סוף אוגוסט... אני חושב ב 29 לאוגוסט.

Freemee

New member
../images/Emo58.gif אני מצטער אבל אני לא מבין

אפילו איך חשבתם על הצד הראשון? הצד השני ישר עלה במוחי כשראיתי את הפרק, בכלל אפילו לרגע לא חשבתי שהוא מת עד שראיתי שכתבתם את זה בפורום. לי זה כל כך נראה ברור שהוא דיבר בכיתת יורים על השומרים ושמי שהגיע היה צוות החילוץ שלו... אל תשכחו שלקלרמן יש הרבה קשרים.

כן, אבל אין לו קשרים עם הנהג של הרכב

והנהג של הרכב ללא ספק היה מתואם עם המחסלים - (המנוע מתחמם, נעצור את הרכב מתחת לגשר - הטריק הכי ישן בספר החיסולים) כך שאפשרי שזה תואם רק נגד קלרמן. כי הנהג לא היה מתאם נגד השומר השני... כך נראה לי.

ע ר ן5

New member
לדעתיי....

לקלרמן יש מספיק קשרים, כך שהתקלה באוטו היה דבר שהכינו מראש שיקרה, והשעה העמוסה שבגללה הם ירדו לכביש העוקף, זה היה דבר שהם צפו לו, ולכן שתי השומרים נהרגו, למרות שהאופציה השנייה היא שכנראה הנהג באמת היה חבר של קלרמן ועזר לו... וגמני לא חשבתי בכלל על האופציה שקלרמן מת, זה היה מובן שהוא אמר שלקח להם יותר מדי זמן, אם הוא לא היה מצפה להם הוא לא היה אומר את זה, אבל שוב בסדרה הזאת אין לדעת כלוםם וכן, העונה השלישית מתחילה ב29 לאוגוסט לצערנו, כמעט חצי שנה לחכותתתתת...=/

עדיין אני חושב שהגיוני

הרי גם בבית המשפט הוא אמר שבוודאות יהרגו אותו, וכל הזמן הוא אומר שהוא יודע את דרכי החשיבה והפעולה של האנשים בחברה ואין ספק שהוא יכל לצפות שיחסלו אותו מהר מאוד - אפילו יצא מנקודת הנחה כזאת לפני שבא להעיד

recoil

New member
בחייכם אנשים ... ../images/Emo58.gif

קלרמן לא יכול להיות חי. בואו נגיד שהוא סידר לעצמו חילוץ, והנאשים שלו ירו ורצחו את השומרים, אוקיי ? קלרמן התחרט אינספור פעמים במהלך הפרק והביע צער וחרטה על החיים הקודמים שלו בתור עובד של החברה. שיא החרטה היה המשפט, שהוא בעצם הודה בפשעים ועשר לשרה. אם הוא באמת כ"כ מצטער ומתחרט, הוא לא יכול לחזור לחיים הקודמים ולרצוח 4 שומרים . זה פשוט לא מסתדר.

איתמר50

New member
קלרמן לא מת

כי הוא אמר שזה כבוד לחייך כשיורים בך ושמתי לב בבירור שהוא לא חייך אלא להיפך

לגביי הדמות של קלרמן ../images/Emo58.gif

איזה שינוי משמעותי עברה הדמות שלו מאותו פרק שהוא סייע לאחים לעומת העונה הראשונה ומחצית העונה השנייה. מהדמות השנואה והאויב הכי גדול הוא הפך לדמות חביבה ש"חוזרת בתשובה". תחשבו על כל הנזק שהוא עשה : הרג את ההורים של אל.ג'יי ועוד רבים נוספים, כמעט הרג את מייקל, לינק ושרה. על המאזניים, אני רוצה שהוא ימות. לא מגיע לו לחית. וכן, אני לוקח ללב חחח :)

למעלה